Circulatia se desfasoara cu dificultate pe mai multe drumuri nationale, din cauza poleiului. Centrul Infotrafic a anuntat, joi dimineata, ca nu sunt drumuri cu circulatia inchisa. Toate regiunile tarii sunt afectate de conditiile meteo nefavorabile din ultimele ore.

Pana joi dimineata, la ora 8:00, zona Moldovei, estul Transilvaniei si nordul Munteniei se afla sub incidenta codului galben de ninsori si precipitatii mixte, in timp ce poleiul a paralizat sudul si sud-estul tarii. Potrivit specialistilor, vremea se va raci in majoritatea regiunilor tarii si in urmatorul interval de timp. Politia le recomanda conducatorilor auto sa respecte cu strictete regulile de circulatie si principiile de conduita preventiva. Si in capitala, traficul este ingreunat pe mai multe bulevarde si strazi din sectoarele 1, 2 si 6, dupa ce pe carosabil s-a format polei.

Miercuri seara, la ora 22:45 a fost redeschis traficul rutier pe Autostrada Soarelui, pe tronsonul Fundulea - Lehliu. Amintim ca incepand cu ora 19:45, autostrada a fost inchisa pe segmentul respectiv din cauza poleiului, circulatia fiind deviata pe DN3 Fundulea - Bucuresti, informeaza Centrul Infotrafic.

Totodata, incepand cu ora 22:20, in judetul Ialomita, traficul rutier pe DN2A Slobozia - Urziceni a fost reluat pe un fir, alternativ, in zona Cazanesti. Miercuri seara, un autocamion a derapat pe carosabilul acoperit cu polei si a acrosat un tir care circula din sens opus. Un alt camion care se deplasa in spatele primului a fost, la randul sau, implicat in evenimentul rutier.