Compania Tarom a anuntat ca si-a anulat toate zborurile care nu au decolat pana miercuri seara, din cauza vremii nefavorabile, precizand ca este vorba de 47 de curse interne si externe, potrivit Mediafax.

"Pasagerii afectati de aceasta situatie sunt rugati sa contacteze agentiile emitente si agentiile Tarom pentru reprogramarea calatoriei sau rambursarea contravalorii biletului achitat, compania asigurand asistenta tuturor pasagerilor sai, conform Regulamentului European privind drepturile pasagerilor pe transportul aerian nr.261/2004", se arata intr-un comunicat al Tarom.

Compania mentioneaza ca prognozele meteorologice pentru urmatoarele 12 ore nu indica o imbunatatire semnificativa a vremii.

Pasagerii care urmeaza sa calatoreasca joi sunt rugati sa contacteze compania, pentru informatii legate de situatia zborurilor lor, la numerele de telefon Call Center Tarom 9361 - valabil pentru apeluri din Bucuresti sau la 021.204.64.64, 021.303.44.00 si 021.303.44.44.

Anterior, Tarom a anuntat ca 19 curse ale companiei programate pentru miercuri au intarzieri intre doua si trei ore, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, iar zborurile de la Bucuresti spre Oradea, Satu Mare, Iasi, Cluj-Napoca, Sibiu, Atena, Zurich, Instanbul, toate cu retur, si Sibiu - Munchen - Sibiu au fost anulate.

Zeci de curse interne si externe care trebuiau sa plece de pe aeroporturile Otopeni si Baneasa au fost anulate sau au avut intarzieri la decolare.