Trasee modificate ale liniilor RATB, pe 1 decembrie

de V.M.     HotNews.ro
Miercuri, 1 decembrie 2010, 9:06 Actualitate | Esenţial


Traficul rutier in zona centrala a Capitalei este restrictionat, miercuri, in vederea desfasurarii manifestarilor prilejuite de sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei.

Potrivit unui comunicat de presa al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), citat de Agerpres, intre orele 5.00 si 14.00, traficul este restrictionat pe Sos. Kiseleff, pe banda I si pe axa centrala, intre Piata Presei Libere si Piata Arcului de Triumf, iar intre orele 9.00-14.00 - pe Sos. Kiseleff intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Str. Alex. Constantinescu intre Piata Arcului de Triumf si Bd. Marasti, pe Bd. Maresal Averescu intre Piata Arcului de Triumf si Bd. Marasti, si pe Bd. Constantin Prezan intre Piata Arcului de Triumf si Piata Charles de Gaulle.

Din aceasta cauza, in intervalul orar 5,00 - 14,00, mijloacele de transport RATB de pe 13 linii vor circula la indicatia agentilor de la Brigada de Politie Rutiera, dupa cum urmeaza:
 • Linia 131 va circula pe traseul de baza intre Piata Romana si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caranfil, Bd. Aerogarii, Sos. Bucuresti -Ploiesti, pana la terminalul Complex Comercial Baneasa.
 • Linia 205 - pe traseul de baza intre Gara de Nord si intersectia Bd. Ion Mihalache - Str. Al. Constantinescu, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Str. Jiului, Pasajul Poligrafiei, Str. Baiculesti, Str. Straulesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Bd. Gheoghe Ionescu Sisesti, apoi traseul de baza.
 • Linia 261 - pe traseul actual intre Complex Comercial Baneasa si intersectia Sos. Gh. Ionescu Sisesti - Bd. Ion Ionescu de la Brad, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Straulesti, Str. Baiculesti, Str. Jiului, Bd. Gloriei, pana la terminalul Cartier Damaroaia.
 • Linia 282 se va deplasa pe traseul de baza intre Gara de Nord si intersectia Sos. Alex. Ioan Cuza -Sos. N. Titulescu, apoi pe un traseu modificat pe Sos. N. Titulescu, Bd. Iancu de Hunedoara, Cal. Dorobantilor, Piata Dorobantilor, Str. Av. Radu Beller, apoi traseul de baza.
 • Liniile 330 si 335 vor circula pe traseele de baza intre Barajul Dunarii si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Aviatorilor, Str. Nicolae Caranfil, Bd. Aerogarii, Sos. Bucuresti-Ploiesti, pana la terminalul Complex Comercial Baneasa.
 • Linia 331 - pe traseul de baza intre Piata Romana si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Aviatorilor, Piata Victoriei, Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Bd. Gloriei, pana la terminalul Cartier Damaroaia.
 • Liniile 148, 149 vor circula pe un traseu modificat de la Pasajul Poligrafiei prin Str. Jiului, Bd. Gloriei pana la terminalul Cartier Damaroaia.
 • Liniile 304 si 449 - pe un traseu modificat de la intersectia Sos. Bucuresti-Ploiesti - Bd. Ion Ionescu de la Brad, prin Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Straulesti, Str. Baiculesti, Str. Jiului, Bd. Gloriei pana la terminalul Cart. Damaroaia.
 • Linia 780 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Fluviului si intersectia Str. Clabucet - Bd. Ion Mihalache, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Ion Mihalache, Bd. Bucurestii Noi, Bd. Gloriei, Str. Coralilor, Sos. Straulesti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Sos. Bucuresti-Ploiesti, Aeroportul Otopeni.
 • Linia 783 va circula pe traseul de baza intre Piata Unirii si Piata Victoriei, apoi pe un traseu modificat prin Bd. Aviatorilor, Str. N. Caranfil, Bd. Aerogarii, Sos. Bucuresti-Ploiesti, Aeroportul Otopeni.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

1846 vizualizari

 • 0 (0 voturi)    
  ati uitat sa mentionati 41 !! (Miercuri, 1 decembrie 2010, 11:23)

  bogdan [anonim]

  De la ora 9AM nu mai circula deloc.
  S-a introdus o linie speciala 641 care vine o data pe ora, evident arhiplina !!


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by