Asociatia pentru Drepturile Taximetristilor Independenti organizeaza, miercuri, intre orele 11.00 si 14.30, un protest in Piata Victoriei. Taximetristii solicita anularea prevederilor de plata retroactiva pe ultimii cinci ani a asigurarilor de sanatate de catre persoanele fizice autorizate.

La miting sunt asteptati aproximativ o mie de taximetristi - a declarat presedintele Asociatiei, Viorel Radu, citat de Mediafax. El a anuntat ca taximetristii independenti vor veni la protest cu masinile, avand aprobare ca acestea sa stationeze pe Bulevardul Aviatorilor.

Circulatia rutiera va fi restrictionata pe bd. Aviatorilor si pe breteaua de legatura dintre str. Paris si sos. Kiseleff pe timpul actiunii de protest a Asociatiei pentru Drepturile Taximetristilor - informeaza Primaria Municipiului Bucuresti, potrivit Agerpres.

Restrictii de trafic:

  • 11.30 - 14.30 se va restrictiona circulatia rutiera pe breteaua de legatura dintre str. Paris si sos. Kiseleff.
  • 10.45 - 14.45 se va restrictiona circulatia rutiera pe benzile I, II si III pe bd. Aviatorilor, intre str. Arh. Ion Mincu si P-ta Victoriei, sensul spre P-ta Victoriei.
  • De asemenea, pe intervalul orar mentionat, circulatia rutiera pe bd. Aviatorilor, sensul spre P-ta Victoriei, va fi deviata din P-ta Charles de Gaulle.

Nu se va bloca accesul si nu se va perturba buna desfasurare a activitatilor institutiilor de la locul de desfasurare a mitingului, informeaza Primaria.