Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate pe mai multe drumuri din sudul tarii, din cauza cetii. Intr-un comunicat dat publicitatii, se precizeaza ca ​vizibilitatea este sub 100 de metri pe DN 1, in zona Otopeni, de la Potigrafu pana la Nistoresti, si din Ploiesti pana la Campina.

De asemenea, pe DN 1A, de la kilometrul 103, din localitatea Magurele, pana la kilometrul 120, in Izvoarele, ceata reduce vizibilitatea tot sub 100 de metri. Aceeasi vizibilitate exista si pe DN 1B, intre Ploiesti si Mizil.

Si pe autostrada Bucuresti - Pitesti ceata reduce vizibilitatea, pe alocuri, sub 80 de metri, potrivit Centrului Infotrafic.

In judetul Arges, pe DN 7 Pitesti - Gaesti - Titu - Bucuresti, in localitatile Calinesti si Leordeni, vizibilitatea este, pe alocuri, sub 50 de metri. Aceeasi vizibilitate exista si pe DN 65 Pitesti - Slatina, in localitatile Lunca Corbului si Albota. Pe acelasi drum, dar in judetul Olt, intre localitatile Slatina si Colonesti, vizibilitatea este sub 100 de metri.