Secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor Dan Valentin Fatuloiu s-a prezentat, din nou, sambata, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul tentativei de mita, relateaza Agerpres.

Fatuloiu a fost audiat de procurorii anticoruptie si vineri seara. La iesirea din sediul DNA, secretarul de stat din MAI a evitat sa stea de vorba cu presa, parasind DNA pe o alta iesire decat cea oficiala.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie l-au prins, vineri, in flagrant delict, pe omul de afaceri Catalin Chelu, care a incercat sa ofere mita secretarului de stat Dan Fatuloiu.

Omul de afaceri Catalin Chelu si alte trei persoane implicate in dosarul mitei de la MAI au fost retinuti, sambata dimineata, pentru 24 de ore, de procurorii DNA, dupa ce au fost audiati toata noaptea.

Cei patru, care in prezent se afla in arestul de la Cercetari Penale, urmeaza sa fie dusi in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva.

Potrivit unor surse judiciare, Catalin Chelu i-ar fi oferit lui Fatuloiu 50.000 de euro pentru a-i rezolva mai multe dosare penale in care omul de afaceri era implicat. Mita ar fi constat in bani, doua masini si doua case situate in Bucuresti.