Tribunalul Bucuresti a anulat Hotararea de Consiliu local prin care se acordau suplimente salariale angajatilor Politiei Comunitare Sector 1. Hotararea a fost atacata de Prefectura Capitalei, Primaria sectorului 1 avand posibilitatea sa faca recurs la Curtea de Apel, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atanasoaei, a mai atacat si Hotararile Consiliului Local sector 1 prin care se acordau suplimente salariale si aparatului propriu al Primariei, angajatilor de la Directia de Taxe si Impozite Locale, celor din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si ai Complexului Multifunctional Caraiman, aflat in administrarea primariei. Toate aceste procese se afla in derulare pe rolul instantei

"Atata timp cat toata administratia locala a Municipiului Bucuresti a fost afectata de reducerile salariale, nu este legal si nu mi se pare normal ca unii sa incerce sa gaseasca tertipuri pentru a mari salariile angajatilor proprii. Perioada dificila ne obliga pe toti la eforturi pe masura", a declarat prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atanasoaei.