"Eu cred ca orice dialog, orice intalnire, orice dezbatere in aceasta perioada este binevenita. Eu sustin participarea noastra, participarea tuturor partidelor politice la astfel de initiative", a declarat ministrul Culturii Kelemen Hunor facand referire la initiativa sefului PNL Crin Antonescu de a invita pe sefii partidelor parlamentare la o intilnire care sa duca la deblocarea situatiei din Parlament.

Hunor a mai spus ca UDMR urmeaza sa stabileasca daca va participa sau nu la aceasta intalnire.

Crin Antonescu ii invita pe sefii partidelor parlamentare la o intilnire care sa duca la deblocarea situatiei din Parlament. Crin Antonescu a lansat invitatia pentru luni, 15 noiembrie, intr-o scrisoare deschisa remisa presei. Initiativa lui Crin Antonescu vine la doar doua ore dupa ce Calin Popescu Tariceanu a prezentat o alta initiativa a PNL.

"Atit eu, cit si colegii mei din PNL consideram ca, in fata realitatii crunte a Romaniei de astazi, fortele politice trebuie sa inceteze razboiul politic, chiar daca acesta le aduce cistiguri: puterii - pentru ca se mentine la tabloul de control al banului public, Opozitiei - pentru ca poate puncta electoral", scrie Crin Antonescu.