Ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca se analizeaza o "reorganizare" a ministerului si "probabil ca vor fi oameni care vor pleca acasa", insa nu a dorit sa precizeze un numar al celor care urmeaza sa fie disponibilizati, transmite Mediafax.

"Suntem in analiza in ceea ce priveste reorganizarea ministerului, sunt etape incepute din perioada ministrului Blaga pe care le vom duce mai departe. Vor fi realocari, daca va convine. Probabil ca vor fi oameni care vor pleca acasa, dar nu in zone in care avem nevoie de angajati", a afirmat Igas.

Intrebat care vor fi criteriile pentru disponibilizari, ministrul Administratiei si Internelor a spus: "Le vom discuta la momentul potrivit, atunci cand toate aceste decizii vor fi luate de sus pana jos".

El nu a dorit sa precizeze un numar de persoane care vor fi disponibilizate, sustinand doar ca exista o evaluare in acest sens, insa, dupa ce se va lua o decizie, acest numar va fi comunicat, pentru a nu fi creata "o panica nejustificata".