Una din stenogramele amuzante anexate dosarului SOV ii prezinta pe Vantu si Liviu Luca discutand in ziua de Craciun despre carnati. Luca ii promite prietenului sau ca ii va aduce carnati de mistret. Vezi mai jos stenograma completa. Liviu Luca, unul dintre micii actionari de la Realitatea Media si vicepresedinte la CNSLR Fratia, este considerat unul din oamenii cheie ai omului de afaceri Sorin Ovidiu Vantu. Presa a speculat ca Vantu si Luca sunt cei care controleaza prin firme off-shore firma PSV Company, ai carei fosti administratori sunt cercetati de DIICOT pentru spalare de bani si de catre DNA pentru o returnare ilegala de TVA in valoare de 62 de milioane de euro.

Principalul actionar al PSV Com­pany este firma cipriota Elbahold Limited, care detine 49% din actiuni. Despre aceasta firma s-a vehiculat in presa ca este controlata de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu. Al doilea actionar al fostei Petromservice este Asociatia Salariatilor din SNP Pe­trom, care detine 25% din actiuni, condusa de Liviu Luca, despre care se spune ca este omul lui SOV.

Pe 25 decembrie la ora 18:44 Vantu il suna pe Liviu Luca. Tema discutiei, asa cum rezulta din interceptari, sunt carnatii.

Luca: Sa-ti dea Dumnezeu sanatate. Cum te simti?

Vantu: Pai cum sa ma simt? Tot racit, mai, nu mi-a trecut inca. Adica nu sunt in faza nasoala, dar neplacut, asa.

Luca: Imi pare rau

Vantu: Lasa, ca stau acasa la caldurica, cu nevestelu', imi revin.

Luca: Bine, hai ca maine vreau sa trec pana la tine sa-ti aduc vreo doi carnati.

Vantu: Bine, ma banditelule, ma!

Luca: Am carnati de mistret.

Vantu: Ba, sa stii ca la capitolul carnati stau foarte prost.

Luca: Ah, bun! de ce nu mi-ai spus, tata? Sa-ti trimit niste carnati.

Vantu: Ma, tati, mi-a fost jena! La capitolul carnati chiar stau prost.

Luca: Bine, tati, ti-aduc eu carnati.

Vantu: Bine, ma batranelule!

Luca: Te pup!

Vantu: Te sarut si ne vedem maine!

Luca: Pa, pa!

Vantu: Pa, tati

Stenograma de fata si cele in care Vantu vorbeste cu angajatii sai, partenerii sai, jurnalisti sau politicieni fac parte din volumul III al dosarului. In primele doua volume sunt prezentate documente si stenograme care fac referire exclusiv la fapta de favorizare a infractorului. Sunt descrise metodele prin care erau trimisi banii in Indonezia, cum se discutau tranzactiile, etc. In al IV-lea dosar sunt puse actele de constatare din timpul perchezitiilor iar in volumul nr V sunt incluse o serie de grafice si harti ale convorbirilor telefonice. Una din harti arata pe cine exact a sunat Sorin Ovidiu Vantu in timpul in care procurorii au avut mandat de interceptare a convorbirilor telefonice.

In volumul III sunt prezentate doar stenograme in care Vantu vorbeste cu personaje care fac pare mai mult sau mai putin din anturajul sau. Acestea sunt insotite doar de mandatele de interceptare. Din dosar nu rezulta clar de ce aceste conversatii sunt relevante.