Alti doi bebelusi care au suferit arsuri grave in urma incendiului din 16 august de la Maternitatea Giulesti au fost externati, marti, din Spitalul "Grigore Alexandrescu", iar starea lor este buna, nefiind necesare interventii chirurgicale.

Ranile in cazul lor s-au cicatrizat prin tratament, a declarat, pentru Mediafax, managerul unitatii sanitare, medicul Dan Enescu.

Cei doi copii gemeni sunt un baiat si o fetita.

Medicul ar fi dorit sa-i externeze copiii, miercuri, dar familia a cerut sa plece cu ei din spital marti seara. Unul dintre bebelusi are 2,2 kilograme si celalalalt 2,6 kilograme.

Alti doi bebelusi au fost externati in 15 septembrie, fiind vorba tot de gemeni.

Referitor la cei doi bebelusi, Dan Enescu spunea atunci ca sunt doi copii normali, care arata de parca nu li s-a intamplat niciun necaz.

La Spitalul "Grigore Alexandrescu" a mai ramas doar un bebelus, acesta fiind inca destul de micut.

In 16 august, au fost adusi la Spitalul Grigore Alexandrescu opt bebelusi din sectia de ATI a Maternitatii Giulesti, unde a izbucnit un incendiu. Trei bebelusi au murit atunci pe loc, iar alti trei au decedat in zilele urmatoare din cauza complicatiilor.

Asistenta medicala de la Maternitatea Giulesti, acuzata de moartea celor sase bebelusi si ranirea altor cinci, a fost pusa in libertate, in urma deciziei de luni a Judecatoriei sectorului 6 Bucuresti.