CFR Calatori informeaza ca, marti, va avea loc o greva a personalului feroviar din Grecia, iar din aceasta cauza, intre statiile feroviare Kulata - Thessaloniki si retur, calatorii vor fi transportati cu mijloace auto pentru a se imbarca la trenul international catre Bucuresti.

  • trenul Rapid 463 care circula pe relatia Bucuresti Nord - Sofia - Kulata -Thessaloniki, si care a plecat din Bucuresti Nord astazi, 13 septembrie 2010, va circula numai pe distanta Bucuresti Nord (pl.12.24) - Sofia - Kulata (sos. 02.25), urmand ca pe parcursul elen Kulata - Thessaloniki, calatorii sa fie transportati cu mijloace auto;
  • trenul Rapid 462 care circula pe relatia Thessaloniki - Kulata - Sofia - Bucuresti Nord, cu plecare in data de 14 septembrie 2010 din Thessaloniki, pe parcursul elen Thessaloniki - Kulata, calatorii vor fi transportati cu mijloace auto, urmand ca acestia sa isi continue calatoria cu trenul pe distanta Kulata (pl. 03.50) - Sofia - Bucuresti Nord (sos. 18.30), potrivit Cailor Ferate Romane (CFR).

In ultimele luni, trenurile Sofia - Thessaloniki au suferit modificari de orar, din cauza numeroaselor greve din Grecia.

In 2010, au avut loc greve in perioadele 8-9 septembrie, in 8 iulie, in 29 iunie, 19 mai, 3 mai si 10 martie.