300 000 de romani au fost pagubiti de FNI-ul lui Sorin Ovidiu Vantu. Au pierdut, in total, 300 de milioane de dolari, si acum unii au murit, altii inca astepta sa isi primeasca banii investiti. HotNews.ro a luat legatura cu cativa dintre pagubitii FNI. Dana Pusa pagubita FNI din Resita spune ca, daca retinerea lui Vantu va ajuta procesul de despagubire, atunci este un eveniment bun.

Cititorii HotNews.ro care au fost pagubiti de FNI sunt rugati sa isi spuna opinia despre retinerea lui Vantu

“Retinerea lui Vantu este pentru pagubitii FNI mai putin decat o frectie la piciorul de lemn, pentru ca justitia ne-a blocat. Acuma suntem cu dosarele la CEDO. In tara, insa instantele ne tin in loc. Este un circ mediatic. Nimeni nu vrea sa afle adevarul pentru ca sunt implicati 100 de persoane de la fosti presedinti, fosti ministri cei mai importanti oameni. Cat despre posibila repatriere a lui Popa, la fel nu cred ca va avea un efect. Nu stiu daca Popa va spune ceva despre Vantu, pentru ca asa isi taie o sursa de venit. E un circ, Vantu nu a vrut sa cotizeze unde trebuia si acum au facut asta”, Dumitru Grosu, presedintele Asociatie FNI din Braila.

O alta pagubita FNI din Resita:

“Ce rost mai au parerile noastre acum dupa 10 ani? Multi pagubiti-FNI au murit cu gandul la acesti bani pierduti "candva" daca acest eveniment ajuta cu ceva mersul procesului de despagubire ar fi ceva bun! In rest totul este politica si de politica ne-am saturat cu totii s-au ne-am scarbit. Nu este decat o reparatie morala, insa fara bani”, spune Dana Pusa, pagubita FNI din Resita.

Cititorii HotNews.ro care au fost pagubiti de FNI sunt rugati sa isi spuna opinia despre retinerea lui Vantu