Principalul suspect in cazul jafului armat care a avut loc, luni, la o casa de pariuri aflata intr-un cartier de la periferia municipiului Timisoara, a fost prins miercuri de politistii din Timis si retinut pentru 24 de ore, transmite Mediafax. Suma furata de 17.000 de lei nu a fost inca recuperata.

Purtatorul de cuvant al Politiei Timis a declarat ca tanarul suspectat in cazul jafului armat de la casa de pariuri din Timisoara a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie audiat de procurori, dupa care va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

El a precizat ca tanarul a fost prins de politisti in urma unei perchezitii la locuinta sa din cartierul Plopi.

Tanarul a declarat presei ca este nevinovat.

Jaful armat a avut loc, luni dimineata, in jurul orei 9.00, la o casa de pariuri aflata pe strada Simion Barnutiu din Timisoara, cand un barbat a intrat in incinta casei de pariuri avand in mana un pistol, a amenintat-o pe una dintre cele doua angajate aflate in unitate la acel moment, dupa care a inchis-o in baie, alaturi de cealalta colega a sa, care deja se afla acolo.

Atacatorul a fugit apoi cu toti banii gasiti, adica 17.000 de lei.

Anchetatorii au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din casa de pariuri din Timisoara si au audiat-o pe una dintre angajate.