Un barbat din Arad este cercetat de politistii constanteni, dupa ce a fost cazat la un hotel din Olimp, timp de aproape o luna, acesta plecand fara sa achite contravaloarea serviciilor de cazare si masa, relateaza Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Constanta, barbatul in varsta de 39 de ani este acuzat ca, in perioada 2 iulie - 29 iulie, a beneficiat de serviciile de cazare si masa ale unui hotel din statiunea Olimp, fara sa achite contravaloarea acestora.

Barbatul a prezentat date de identificare false in momentul in care a fost cazat la hotel si s-a recomandat ca fiind administrator al unei societati comerciale, urmand sa plateasca prin virament bancar.

De asemenea, el a luat de la restaurantul hotelului aproximativ 500 de pachete cu tigari pe care nu le-a achitat si pe care le-a revandut, ulterior, insusindu-si bani obtinuti.

In 28 iulie, barbatul i-a cerut unei persoane un aparat de fotografiat, motivand ca are nevoie de acesta pentru a face cateva fotografii autoturismului sau pe care l-ar fi gasit avariat in parcare, insa nu l-a mai restituit. In aceeasi zi, barbatul a furat o pereche de papuci, in valoare de o mie de lei, dintr-un magazin aflat la parterul hotelului.

In 29 iulie, barbatul a parasit hotelul, fara sa anunte la receptie, fara sa predea camera si fara sa achite contravaloarea serviciilor de care a beneficiat. Prejudiciul produs se ridica la 28.866 de lei, reusindu-se recuperarea aparatului foto si a perechii de papuci.

In urma cercetarilor s-a stabilit ca societatea la care barbatul a spus ca este administrator era dizolvata de doi ani, iar acesta nu avusese niciodata vreo calitate in cadrul acesteia.

Sambata, el a fost retinut de politistii din Mangalia si prezentat instantei care a decis cercetarea sa in arest preventiv pentru inselaciune si furt calificat in forma continuata.

In prezent, el se afla in arestul IPJ Constanta.