Un avion care circula pe ruta Viena - Bucuresti, cu 116 pasageri la bord, a aterizat de urgenta la Timisoara, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce pilotii au sesizat probleme tehnice, calatorii fiind preluati de o alta aeronava dupa aproximativ trei ore, informeaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Aeroportului Timisoara, Nicoleta Trifan, a declarat sambata ca avionul a aterizat la Timisoara la cererea pilotilor, iar calatorii si-au continuat calatoria cu o alta aeronava, dupa ce au asteptat trei ore pe acest aeroport.

"Avionul Viena-Bucuresti a aterizat noaptea trecuta la Timisoara, dupa ce pilotii au invocat anumite probleme tehnice. Aterizarea s-a facut fara probleme si cei 116 pasageri au fost preluati de o alta aeronava dupa aproximativ trei ore. Primul avion a aterizat pe la ora 01.40, iar calatorii au plecat spre Bucuresti la ora 04.37. De asemenea, aeronava pentru care s-au invocat probleme tehnice a parasit Aeroportul Timisoara la ora 05.54", a spus Nicoleta Trifan.

Potrivit sursei citate, niciunul dintre pasageri nu a avut probleme medicale ca urmare a aterizarii neprogramate la Timisoara.