Legistii au incheiat analiza toxicologica in cazul Madalinei Manole si au constatat ca artista inghitise doar pesticid, a declarat miercuri directorul general al INML "Mina Minovici", Dan Dermengiu, citat de Mediafax. Artista a fost gasita moarta la 14 iulie, chiar in ziua in care ar fi implinit 43 de ani. Surse judiciare declara ca probele confirma ca Manole s-a sinucis.

Madalina ManoleFoto: Agerpres

Dermegiu a afirmat ca legistii "nu au descoperit alcool in sange si nici alte substante cum ar fi barbiturice, droguri sau produse pentru slabit la analiza toxicologica facuta in cazul Madalina Manole".

Directorul general al INML "Mina Minovici" a precizat ca in acest moment nu se poate stabili concentratia pe care o avea pesticidul cand a fost ingerat. "Am cerut procurorilor sa ne trimita o proba din flaconul ridicat din casa Madalinei Manole pentru a putea compara daca produsul ingerat are aceeasi concentratie cu cel din flacon", a spus Dermegiu, adaugand ca, din punctul de vedere al legistilor, raportul in cazul Madalinei Manole se considera incheiat.

Mediafax prezentase in urma cu doua saptamani declaratiile unor surse judiciare care precizasera ca Madalina Manole mancase mult inainte sa ingereze pesticidul, ceea ce a scazut concentratia solutiei.

La 14 iulie, chiar in ziua in care implinea 43 de ani, artista a fost gasita moarta de sotul ei, Petru Mircea, in locuinta lor din localitatea Otopeni. Madalina Manole a fost inmormantata in 16 iulie, la cimitirul Bolovani din Ploiesti.