Tanarul care a intrat duminica cu masina pe pista Aeroportului Caransebes in timpul unui concurs de motociclism si a lovit patru persoane din public va ramane in arest, dupa ce judecatorii au respins recursul avocatilor sai. Luni, Cristian Ungur a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, de magistratii Judecatoriei Resita.

Avocatul acestuia, Gheorghe Ciulei, a declarat luni, imediat dupa pronuntarea hotararii magistratilor, ca va ataca decizia cu recurs.

Ciulei a criticat din nou expunerea mediatica excesiva a acestui caz.

Cristian Alexandru Ungur a fost retinut, duminica, pentru vatamare corporala grava (o fapta), loviri sau alte violente (trei fapte), conducere a unui autoturism avand o imbibatie alcoolica in sange mai mare de 0,80 miligrame la mie si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice, dupa ce, aflat la volanul unui autoturism Alfa Romeo, a patruns pe pista Aeroportului Caransebes, unde se desfasura un concurs de motociclism, si a lovit patru persoane care au suferit leziuni pentru a caror vindecare sunt necesare de la cinci pana la o suta de zile.

Dupa incident, Ungur a parasit in mare viteza incinta aeroportului si s-a indreptat spre o localitate din apropiere. Ulterior, el s-a prezentat la Politie.

Ancuta Carbunaru, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Caras-Severin, a declarat luni ca, in momentul producerii accidentului, Ungur avea o alcoolemie de peste 2 la mie: "La prima proba rezultatul a fost de 2,35 miligrame la mie alcool pur in sange, iar la cea de-a doua proba 2,10 la mie. Nu au fost depistate urme de droguri".