Tanarul care a accidentat patru persoane duminica la Caransebes, dupa ce a intrat cu masina pe pista unui concurs de motociclism, avea o alcoolemie de peste 2 la mie, potrivit Politiei Judetene Caras-Severin, citata de Mediafax. Acesta a declarat ca nu a vrut sa faca rau nimanui.

"IML Timisoara a anuntat rezultatele pentru cele doua probe biologice recoltate. La prima proba rezultatul a fost de 2,35 miligrame la mie alcool pur in sange, iar la cea de-a doua proba 2,10 la mie. Nu au fost depistate urme de droguri", a spus Ancuta Carbunaru, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Caras-Severin.

Potrivit sursei citate, Ungur a fost scos din arestul Politiei Judetene Caras-Severin pentru a fi dus in fata magistratilor Judecatoriei Resita, cu propunerea de arestare preventiva.

Cristian Ungur, baiatul unui medic din Caransebes, este acuzat de vatamare corporala din culpa, conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si parasirea locului accidentului.

''Pur si simplu m-am pierdut. Prin intermediul vostru (n.r. - al presei), vreau sa le cer scuze celor raniti. Nu am consumat medicamente si nu obisnuiesc sa beau", a declarat conducatorul auto, citat de Agerpres. De asemenea, cei care il cunosc pe tanar sustin ca este un baiat linistit, care nu a facut niciodata probleme.

Martorii accidentului de duminica au povestit ca tanarul a intrat cu masina pe pista aeroportului din oras, pe care se desfasura un concurs de motociclism, a ajuns in zona publicului, ranind cateva persoane, dupa care a incercat sa paraseasca locul accidentului. El a fost urmarit de motociclistii care se aflau la competitie si prins, impreuna cu Politia.

Cei patru raniti au suferit traumatisme, contuzii si fracturi, dar sunt in stare stabila, au anuntat reprezentantii Spitalului din Caransebes.