Mai multe intreruperi de curent s-au produs in statiunile Mamaia si 2 Mai, in ultimele 24 ore, din cauza avarierii unor transformatoare. Reprezentantii ENEL Distributie Dobrogea explica desele intreruperi de energie electrica prin supraconsumul de energie, informezeaza Mediafax.

Potrivit unui comunicat al ENEL Distributie Dobrogea, sambata, in jurul orei 13.00, din cauza temperaturii ridicate si a consumului excesiv de energie electrica un transformator si doua cabluri de medie tensiune au fost avariate, o parte din statiunea Mamaia ramanand astfel nealimentata.

Echipele Enel Distributie Dobrogea au intervenit, clientii ramasi fara energie electrica fiind alimentati printr-un grup electrogen, la scurt timp dupa producerea incidentului.

De asemenea, in noaptea de sambata spre duminica, un transformator s-a ars in statiunea 2 Mai, interventia echipelor Enel Distributie Dobrogea fiind ingreunata in timpul noptii de imposibilitatea de a ajunge la transformator pentru a-l inlocui. Astfel, duminica dimineata, in jurul orei 10.30, echipele Enel au reusit sa inlocuiasca transformatorul utilizand un utilaj cu un brat lung.