Un sofer bucurestean a fost surprins, vineri, de aparatul radar, pe Autostrada Soarelui, circuland cu viteza de 248 de kilometri la ora. Potrivit Agerpres, care citeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane, politistii l-au identificat pe conducatorul auto, care este un tanar de 23 de ani. El a primit 9 puncte amenda, iar permisul i-a fost suspendat pentru 3 luni.

"Lui Cristian S., de 23 de ani, din municipiul Bucuresti, surprins de aparatul radar circuland cu viteza de 248 km/h, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioada de 90 de zile si i s-au aplicat 9 puncte amenda", se arata intr-un comunicat al Politiei Romane, citat de Mediafax.

Politistii atentioneaza ca depasirea limitelor legale de viteza si viteza neadaptata la conditiile de trafic reprezinta unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Duminica trecuta, un alt sofer bucurestean, in varsta de 23 de ani, a fost prins conducand cu 230 de kilometri la ora in judetul Buzau, pe DN 2. Tanarul a fost sanctionat contraventional si i s-a retinut permisul auto pentru o perioada de 120 de zile.