Mai multe scene dintr-un film porno au fost proiectate, luni, pe plasmele amplasate pentru proiectarea spoturilor publicitare, la inaugurarea noii gari din Drobeta Turnu Severin, constructorul cerandu-si scuze pentru incident si oprind proiectia, relateaza Mediafax.

Scenele in care apareau cateva femei care se plimbau dezbracate printr-o multime, o alta care isi dadea jos lenjeria intima, dar si un barbat si o femeie care mimau un act sexual au rulat pe una dintre plasmele amplasate la parterul noii cladiri a garii din Drobeta Turnu Severin, chiar in momentul in care autoritatile locale si judetene, prezente la eveniment, dadeau declaratii presei.

Contactat de Mediafax, Trandafir Giuca, administratorul firmei Building Exim din Drobeta Turnu Severin, care s-a ocupat de constructia cladirii, a spus ca "ii pare rau pentru ce s-a intamplat", precizand ca, probabil, scenele faceau parte din filmul test al plasmelor care au fost achizitionate din Germania.

"Imi pare rau pentru ce s-a intamplat, dar nu am avut nicio legatura cu acele scene, nu am stiut ca ele sunt in calculator. Probabil ca sunt in soft-ul de proba al laptop-ului din care se proiecteaza pe plasme. Le-am oprit imediat ce am fost sesizat de presa", a spus Giuca.

El a precizat ca imobilul a fost predat beneficiarului, Regionala CFR Craiova, fara insa ca plasmele sa fie deschise pentru verificare.

De asemenea, Trandafir Giuca a spus ca nu exclude nici posibilitatea ca scenele sa fi fost puse intentionat de cineva din interior, ele aparand pe monitor chiar in momentul in care autoritatile faceau declaratii presei.

Potrivit sursei citate, in cladirea garii din Drobeta Turnu Severin au fost amplasate sapte astfel de plasme destinate spatiilor publicitare, iar la inaugurare a fost pornita doar una, la parterul garii.

Luni, la inaugurarea noii gari din Drobeta Turnu Severin, a carei constructie a inceput in iunie 2004 si care avea ca termen de finalizare luna februarie a anului 2006, au participat Victor Frasinoi - directorul Regionalei CRF Calatori Craiova, Marin Capitanu, seful Statiei CFR Calatori Drobeta Turnu Severin, prefectul de Mehedinti, Ion Mitu si primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe.

Valoarea lucrarilor se ridica la 5,8 milioane de euro.