Centura ocolitoare a municipiului Constanta va fi gata abia in sezonul estival 2011, dar turistii vor putea inca din acest an sa mearga in sudul Litoralului ocolind Constanta, deoarece Ministerul Dezvoltarii urmeaza sa finalizeze un astfel de drum in luna august, a declarat ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, intr-un interviu pentru Radio Romania.

"In acest moment si probabil ca foarte multa lume nu stie, lucram la un drum care sa lege Cernavoda, direct, de Costinesti, iar cei care vor sa mearga in sudul Litoralului sa nu mai mearga prin Constanta", a spus ministrul Dezvoltarii, citat de Agerpres.

Elena Udrea a subliniat ca drumul va fi gata la sfarsitul lunii august, urmand sa fie util pentru turisti mai ales din luna septembrie.

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a anuntat recent ca din vara anului 2011, turistii vor putea circula pe autostrada pana la Constanta, pe un sens pe tronsonul Cernavoda - Constanta, care va fi finalizat partial, si pe cate doua benzi pe sens pe Centura Constanta.