Parintii Madalinei Manole au renuntat la procesul care ar fi urmat sa inceapa pentru tutela baietelului artistei, ei incercand sa o obtina pe cale amiabila, au declarat, marti, surse apropiate familiei, citate de Mediafax.

Decizia a fost luata in memoria artistei, dar si pentru binele micutului, potrivit surselor citate.

Marti, avocatul Beatrice Comaniceanu ar fi urmat sa-i intalneasca pe parintii Madalinei Manole pentru a demara procedurile juridice in vederea obtinerii tutelei nepotului acestora. Procesul ar fi urmat sa se desfasoare la Judecatoria Buftea, instanta care ar fi fost competenta in acest caz.

Parintii Madalinei Manole s-au adresat saptamana trecuta unui avocat pentru a obtine custodia nepotelului lor, dar si casa din Otopeni in care cantareata a locuit impreuna cu sotul ei, Petru Mircea, a informat Pro TV.

Parintii Madalinei l-au considerat initial pe sotul artistei responsabil moral pentru moartea ei. Faptul ca Petru Mircea nu a dus-o la psiholog, in conditiile in care Madalina Manole avusese mai multe incercari de sinucidere, i-a "suparat" foarte mult pe parintii artistei.

Madalina Manole s-a sinucis in dimineata de 14 iulie, chiar de ziua ei de nastere. Ea a inghitit intre 350 si 400 de mililitri de furadan, un pesticid care indiferent de cantitatea ingerata produce decesul in cateva minute.

Cei sapte medici-legisti care au participat la necropsia Madalinei Manole nu au niciun fel de suspiciune cu privire la cauza care a produs decesul.