Berta Slav, tanara care a procurat sticla de Furadan, substanta cu care s-a sinucis Madalina Manole, este audiata vineri de procurori, transmit televiziunile de stiri. Ea este angajata Administratiei Financiare din judetul Ilfov iar de la decesul artistei Slav s-a aflat in concediu. In varsta de 26 de ani, Berta Slav a mai fost audiata de procurorii care ancheteaza imprejurarile in care a murit artista.

Berta Slav ar fi marturisit ca i-a inmanat Furadan-ul sotului si nu artistei, potrivit Click.

Madalina si Petru au mers impreuna pentru a ridica pachetul, insa in timp ce cantareata a intrat in cladirea unde lucra Berta, admiratoarea a coborat, a mers la masina si i-a inmanat sotului punga.

Berta Slav le-a declarat, prima data, anchetatorilor ca a fost sunata in repetate randuri de Madalina Manole, care insista cu rugamintea de a-i cumpara Furadan. Artista a invocat ca motiv nevoia de a trata niste plante impotriva daunatorilor. Politistii incearca acum sa identifice persoana care i-a vandut Bertei Slav sticla cu Furadan, substanta a carei detinere sau comercializare este interzisa.

Sotul Madalinei: Magda primea batai de la mama ei

Sotul Madalinei Manole, Petru Mircea, a povestit intr-un interviu acordat Pro TV noi intamplari din viata artistei, spunand ca "aceasta era batuta de mama ei".

"Am aflat de curand si am fost socat ca primea batai de la mama ei. Mi-a spus o persoana foarte apropiata, care a aflat de la Madalina. Tatal o supunea aceluiasi tratament pe mama ei. Sunt surse din interiorul familiei", a declarat sotul Madalinei intr-un interviu acordat Pro TV.