Parintii Madalinei Manole s-au adresat unui avocat si vor sa ceara custodia nepotelului lor, dar si casa din Otopeni in care cantareata a locuit impreuna cu sotul ei, Petru Mircea, informeaza Pro TV, preluat de Mediafax.

La cinci zile de la inmormantare, parintii Madalinei Manole s-au adresat avocatei Beatrice Comaniceanu, pentru a obtine custodia baietelului in varsta de un an pe care Madalina Manole l-a avut cu sotul ei, Petru Mircea.

"Dansii au spus ca sunt in masura sa-si vada si sa-si creasca nepotul de acum incolo. Parintii au spus foarte clar ca toate bunurile, tot ce este la Madalina, tot imperiul Madalina Manole este facut de ea inainte de casatorie", a declarat Beatrice Comaniceanu.

Decizia parintilor Madalinei Manole vine dupa ce acestia au afirmat ca sotul artistei este responsabil moral pentru moartea cantaretei. Potrivit parintilor, faptul ca Petru Mircea nu a dus-o la psiholog, in conditiile in care Madalina Manole era tot mai deprimata, ii determina acum sa actioneze. Ei acuza si faptul ca barbatul ar fi apelat la un presupus vraci ca sa o trateze pe cantareata.

Potrivit Pro TV, juristii sunt de parere ca demersul familiei Manole in ceea ce priveste custodia copilului are foarte putine sanse de reusita. In cazul locuintei din Otopeni, daca aceasta a fost construita inainte de casatoria Madalinei Manole cu Petru Mircea, atunci imobilul apartine de drept parintilor ei.

Petru Mircea, sotul Madalinei Manole, a declarat, marti, ca sotia sa "gandea foarte limpede", insa "avea niste stari ciudate, ce apareau in mijlocul saptamanii brusc si se stingeau usor usor", ea spunand ca simte ca trebuie sa-si vegheze familia "din alta parte".

In legatura cu noaptea in care a murit Madalina Manole, Petru Mircea a spus: "Noi am mers impreuna la culcare. Ceva i-a deturnat atentia de la bucurii. Avea, saracuta, convingerea ca, daca ne lasa, noi vom fi mai fericiti si ea ne va veghea".

Magdalena Mircea - cunoscuta publicului drept Madalina Manole - s-a sinucis in dimineata zilei de 14 iulie, chiar de ziua ei de nastere. Ea a inghitit intre 350 si 400 de mililitri de pesticid.

Madalina Manole a fost gasita moarta de sotul ei in dimineata zilei de 14 iulie, in locuinta lor din localitatea Otopeni.

Cantareata a fost inmormantata, vineri seara, in jurul orei 19:15, la Cimitirul Bolovani din Ploiesti, cortegiul funerar fiind asteptat de aproximativ 5.000 de persoane.