Nicolae Jianu, comandantul Scolii de parasutisti de la Boboc, care si-a pierdut viata in accidentul aviatic produs, luni dupa-amiaza, pe Aerodromul din Tuzla, este inmormantat, vineri, la Cimitirul Militar Ghencea din Capitala. Celelalte 11 victime ale tragediei aviatice au fost inmormantate joi.

Joi, la ora 11.30, la Catedrala Episcopala si Cimitirul Central din Constanta, au avut loc funeraliile locotenentului Liviu Antim, maistrului militar clasa a II-a Catalin Radoi si fruntasului Cosmin Furtuna, iar la ora 12.00, la Capela militara si Cimitirul "Sfanta Maria" din Mangalia, au avut loc funeraliile maistrului militar clasa a II-a Florin Claudiu Cismasu si soldatului Cosmin Florescu.

Funeraliile maistrului militar clasa a III-a Badut Papuc au avut loc joi la ora 10.00, la sediul Serviciului Fluvial si Cimitirul "Sfantul Constantin" din Braila.

Joi, la ora 11.00, au avut loc funeraliile fruntasului Marius Catalin Chioveanu, la biserica si cimitirul din Cuza Voda, judetul Calarasi, si ale fruntasului Constantin Vladut Sarman, la biserica si cimitirul din Balesti, judetul Vaslui.

La ora 11.30, la Biserica "Sfintii Ingeri" si Cimitirul "Sfintii Imparati Constantin si Elena" din Buzau au avut loc funeraliile maistrului militar clasa I Razvan Ranghet.

La Focsani, joi, la ora 12.00, a fost inmormantat locotenent-comandorul Catalin Vicentiu Antoche, la Biserica "Adormirea Maicii Domnului" si Cimitirul Sudic.

Funeraliile locotenentului Lavinia Guita au avut loc joi, la ora 14.00, la biserica si cimitirul din Vladeni, judetul Brasov.

Ceremonii militare si religioase, in memoria celor 12 victime ale catastrofei aviatice produse luni la Tuzla, au avut loc, miercuri dimineata, in toate unitatile militare din tara si din teatrele de operatii. Starea de sanatate a celor doi militari care au supravietuit accidentului este buna, a anuntat Ministerul Apararii.