Un miting al sindicalistilor Cartel Alfa si ai Blocului National Sindical a inceput, vineri, la ora 9:00, in fata Palatului Cotroceni. Mitingul ar urma sa se incheie la ora 11:00. Sindicalistii ii cer sefului statului sa nu promulge legea ce prevede reducerea salariilor si pensiilor, in cazul in care aceasta va fi declarata, vineri, constitutionala de CCR. Mitingul va inchide si traficul in zona. Dintre cei 3.000 - 4.000 de participanti anuntati de sindicalisti, doar in jur de 600 s-au adunat la protest, potrivit Mediafax.

UPDATE: Incidente la mitingul din fata Palatului Cotroceni. In jurul orei 10:30, mai multi manifestanti au incercat sa patrunda in Palat, fiind opriti de fortele de ordine, anunta televiziunile de stiri.

Circulatia rutiera este inchisa, intre orele 8:00 si 11:30, pe Bulevardul Geniului, intre Bulevardul Iuliu Maniu, Piata Danny Huwe (Razoare) si intersectia soselei Panduri cu strada Dumitru Bagdasar.

Mitingul se desfasoara pe Bulevardul Geniului, de la intersectia cu Bulevardul Iuliu Maniu pana la soseaua Panduri, pe ambele sensuri de circulatie.

Politistii rutieri le recomanda conducatorilor auto sa evite, pe cat posibil, tranzitarea zonei in intervalul 8:00-11:30 si sa aleaga ca ruta ocolitoare bulevardul Timisoara - strada Razoare - soseaua Panduri sau bulevardul Iuliu Maniu - soseaua Virtutii.