Joi incepe inscrierea in licee. Completarea optiunilor in fisele de inscriere de catre absolventii clasei a VIII-a pentru admiterea in clasa a IX-a, invatamant preuniversitar de stat, anul scolar 2010/2011, se face in perioada 17-24 iunie, conform calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, anunta Agerpres.

Pentru candidatii proveniti din alte judete care doresc admiterea in unitatile de invatamant liceal din Capitala, Comisia de admitere a municipiului Bucuresti organizeaza un centru special de inscriere la Scoala cu clasele I-VIII Nr. 1 "Sf. Voievozi" din sectorul 1.

Pentru informarea eficienta si optimizarea activitatii de organizare a admiterii candidatilor care provin din alte judete, Comisia Municipala precizeaza ca elevii si parintii trebuie sa se prezinte la centrul special de inscriere cu fisa de inscriere eliberata de unitatea scolara absolvita de candidat, fisa care trebuie sa aiba numar de inregistrare si stampila, cu buletinul sau cartea de identitate in original si copie xerox, numar de telefon pentru eventuale comunicari.

Candidatii vor fi insotiti de parinte/tutore iar optiunile din fisele de inscriere ale candidatilor din alte judete vor fi completate la centrul special de inscriere, nu la scoala de provenienta, au precizat reprezentantii Comisiei de admitere.