Mai multe furtuni violente s-au produs aseara, fenomene extreme care fusesera prognozate de specialistii meteo, transmit agentiile de stiri.

Unul dintre cele mai afectate judete a fost Bistrita Nasaud, unde zeci de copaci au fost smulsi din radacini, mai multe acoperisuri au fost luate de vant, cateva conducte de gaz s-au fisurat si numeroase case si gospodarii au fost inundate.

In Caras-Severin, vantul a smuls acoperisul bisericii din localitatea Varciorova. Circulatia pe Drumul National 57, intre localitatile Comoraste si Gradinari, este inchisa, dupa ce ploaia a adus pe carosabil pamant de pe versanti.

De asemenea, mai multi copaci au fost smulsi din radacini, la iesirea din Resita spre Caransebes.

La Craiova, mai multe gospodarii au fost inundate si cateva acoperisuri au fost desprinse de pe imobile. De asemenea, mai multe masini au fost avariate.

Si Bucurestiul a fost afectat de vijelie. Numerosi copaci au fost rupti de rafalele puternice de vant care s-au abatut azi noapte asupra Capitalei.

Meteorologii au anuntat ca temperaturile vor scadea simtitor, dar vor fi ploi torentiale (insotite pe alocuri de caderi de grindina), precum si vijelii. Va ploua in centrul, sudul si estul tarii, dar si la munte.