Angajatii Companiei de Drumuri au cerut bani de la membrii caravanei trupei AC/DC, in vama Nadlac. S-a intamplat cand caravana iesea din tara, iar angajatii romani au cerut pentru verificare rovinietele din perioada de sedere. Solicitarea este ilegala si, pentru ca membrii caravanei nu o aveau, au cerut bani pentru a le permite sa intre in Ungaria, transmite Mediafax.

"S-a intamplat o neregula acolo. S-a discutat pe seama rovinietei. Angajatii au cerut rovinieta, ei au dat-o, dar apoi angajatii au cerut rovinietele si din timpul sederii in tara, ceea ce nu era legal. Pentru ca nu au avut documentele, angajatii au cerut o suma de bani ca sa ii lase sa plece", a declarat directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Dorina Tiron, potrivit sursei citate.

In urma incidentului, reprezentantii trupei au facut o sesizare, iar acum CNADNR a inceput o ancheta interna. Trupa AC/DC a sustinut la 16 mai un concert la Bucuresti, unde au participat aproximativ 60.000 de spectatori.