Peste 240 de elevi ai unui liceu din Ploiesti care au plecat, vineri, la Nisipurile de Aur, in Bulgaria, pentru banchetul de sfarsit de liceu nu au fost primiti in hotelul unde aveau rezervari pe motiv ca agentia de turism prin care elevii isi facusera rezervarile nu a achitat integral costurile, relateaza Mediafax.

Potrivit directorului adjunct al Colegiului ploiestean I.L. Caragiale, profesoara Rodica Trif, care ii insoteste pe elevi in excursie, cei 240 de adolescenti, cu totii elevi in ultima clasa de liceu, au plecat, vineri, cu autocarele, la Nisipurile de Aur, unde aveau rezervari la Hotelul Elena, clasificat la patru stele.

Elevii isi facusera cu cateva saptamani inainte rezervari si urmau sa stea la hotel de vineri pana duminica si sa organizeze in Bulgaria banchetul de sfarsit de liceu. Fiecare dintre participanti a platit 115 euro pentru minivacanta in Bulgaria.

Vineri, la ora 14.00, cand autocarele cu elevi au ajuns la Hotelul Elena, de la Nisipurile de Aur, conducerea hotelului a refuzat sa-i cazeze pe adolescenti, motivand ca agentia de turism nu a platit toate costurile aferente acestei vacante.

"A fost ingrozitor. Ne-au dat afara din holul hotelului, apoi ne-au cerut sa plecam din fata hotelului. Am stat in picioare, in strada, fara o sticla de apa, timp de aproape cinci ore", a declarat Rodica Trif.

Directorul adjunct al Colegiului I.L. Caragiale a mai spus ca reprezentantii agentiei de turism prin intermediul careia elevii au plecat in Bulgaria spun ca nu au nicio vina si ca ei au achitat toate datoriile catre hotel.

Dupa cinci ore de asteptare, elevii s-au imbarcat in autocare, iar la ora transmiterii acestei stiri intrasera in Romania si se indreptau spre statiunea Mamaia, unde agentia de turism a aranjat sa petreaca banchetul de sfarsit de an.