Marsul diversitatii, organizat de Asociatia Accept in cadrul GayFest 2010, se va desfasura in Capitala sambata, 22 mai, incepand cu ora 17.00 si va fi precedat de marsul Asociatiei Noua Dreapta. Aproximativ 400 de jandarmi vor asigura protectia participantilor si masurile de ordine publica la cele doua marsuri, informeaza Mediafax.

Marsul Asociatiei Noua Dreapta, la care se asteapta aproximativ 300 de persoane, se va desfasura intre orele 10.00 - 14.30, pe traseul Piata George Enescu - Calea Victoriei - Piata Natiunile Unite - Splaiul Independentei - Piata Unirii - piciorul pantei de la Dealul Mitropoliei Romane.

Parada GayFest incepe la ora 17.00, cu adunarea celor aproximativ 500 de persoane in Piata Unirii.

Marsul diversitatii se va desfasura pe traseul Bulevardul Unirii - Piata Constitutiei - Bulevardul Izvor, pana la intersectia cu Splaiul Independentei. Parada se va incheia la ora 19.00. Circulatia a fi inchisa in totalitate in aceasta zona.

In Piata Constitutiei, in jurul orei 18.00, participantii vor transmite mesaje si vor sustine discursuri.

Recuzita participantilor, formata din steaguri, baloane, tricouri si bannere nu va avea un continut obscen si nu va transmite mesaje care contravin legilor in vigoare.