O coproductie HotNews.ro - Kamikaze: Generatia lu' tata. Afaceri cu acordul parintilor

VIDEO Prigoana Jr vinde informatii. O afacere care a pus pe jar trei institutii publice

de Attila Biro     HotNews.ro
Vineri, 21 mai 2010, 12:54 Actualitate | Esenţial


Honorius si Silviu Prigoana
Foto: Agerpres

Sustine ca nu poate fi acuzat de nepotism, dar toate afacerile sale sunt copiate, mostenite de la tatal sau se bazeaza pe colegii de partid din PDL. Este Honorius Prigoana. Are 23 de ani, este asociat la 32 de companii si are patru afaceri cu statul. Una din afaceri, portalul de investigatii financiare bonitate.ro, implica colaborarea cu doua institutii ale statului, BNR si Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Cele doua institutii spun insa ca site-ul lui Prigoana Jr. si-a depasit competentele. In plus, CNA a interzis clipul de promovare al site-ului.
Una din afacerile cu care se lauda Prigoana Jr. este portalul bonitate.ro prin care utilizatorii, care platesc o taxa de minim 10 euro, pot afla date despre societati comerciale. Astfel, utilizatorii pot primi de pe site rapoarte despre companii. Aceste rapoarte contin informatii de la Centrala Incidentelor de Plati, o institutie a BNR.

In schimbul abonamentului, orice persoana poate afla despre o companie orice “informatie legata de incidentele de plata aparute in relatiile dintre parteneri de afaceri: cecuri, bilete la ordin, cambii”, dupa cum se mentioneaza chiar pe site.

BNR: Baza de date a CIP poate fi accesata numai de banci

HotNews.ro a verificat daca bonitate.ro poate furniza acest serviciu. Reprezentantii BNR au explicat ca baza de date a Centralei Incidentelor de Plati poate fi accesata numai prin intermediul unei banci printr-o retea securizata. Pe site-ul lui Honorius Prigoana - bonitate.ro - se mai mentioneaza si ca “Aici poti fie sa raportezi un incident de plata, fie sa cauti in baza de date un incident raportat de altcineva.”

Or, reprezentantii BNR au explicat ca “numai persoanele declarate - banci pot raporta incidentele de plata prin intermediul aplicatiei informatice a Centralei Incidentelor de Plati”. “In acest context, apreciem ca precizarea prezentata pe acest site „Aici poti fie sa raportezi un incident de plata …” nu are legatura cu activitatea Centralei Incidentelor de Plati”, au mai declarat reprezentantii BNR. Vezi aici raspunsul integral al BNR in legatura cu afacerea bonitate.ro.

Prigoana JR prelucreaza date cu caracter personal

O alta problema este si faptul ca site-ul proceseaza date cu caracter personal precum ar fi CNP-ul. La sectiunea termeni si conditii din site, se mentioneaza ca “poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi incluzand, dar fara a se limita la: numele si prenumele, C.I., CNP, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care sunt folosite informatiile bonitate.ro”. Adica, odata inscris in site, datele personale devin parte din baza de date a site-ului. Chiar in formularul de inscriere este solicitat CNP-ul in cazul persoanelor fizice, si datele firmei pentru persoane juridice.

bonitate.ro
bonitate.ro
Foto: HotNews.ro

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a precizat intr-un raspuns pentru HotNews.ro ca Bonitate SRL nu poate procesa CNP-ul. “In notificarea operatorului Bonitate S.R.L., inregistrata sub nr. 9717 in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date, tinut de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, acesta a declarat ca date prelucrate: numele si prenumele, data si locul nasterii, cetatenia, telefon/fax, adresa (domiciliul, resedinta), date bancare. Operatorul a declarat ca nu prelucreaza date cu caracter special. In acelasi timp, mentionam ca poate fi utilizat codul numeric personal numai daca exista o prevedere legala expresa sau consimtamintul expres si informat al persoanei respective, potrivit art. 8 din Legea nr. 677/2001.”, se mentioneaza in raspunsul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Biroul de presa al autoritatii a mai mentionat si ca s-a autosesizat in cazul bonitate.ro si ca va demara o investigatie “pentru verificarea legalitatii prelucrarilor de date implicate”. Vezi aici raspunsul integral al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Daca se va constata ca a incalcat legea, Prigoana Jr. risca o amenda cuprinsa intre 1.000 si 25.000 de lei.

"Ce spune unu' si altu' conteaza foarte putin spre deloc. Importante sunt faptele. Eu va rog sa va faceti un cont pe site, platiti si verificati pe cine doriti dumneavoastra. Am facut si eu verificari pe site-ul meu si are acces la CIP. In rest nu stiu ce face ficare buton din site.", a declarat Honorius Prigoana pentru HotNews.ro

 • Streangul, interzis la CNA. Afacerea lui Prigoana Jr. a fost si in centrul unui mic scandal legat de un clip de promovare al portalului. CNA a interzis spotul de promovare al site-ului pentru ca “in forma in care este prezentat, este de natura sa influenteze comportamentul publicului in general, nu doar al oamenilor de afaceri, si sa induca telespectatorilor ideea ca, in cazul unui esec, solutia este sa-ti pui capat zilelor”. In spot era prezentat un tanar iar apoi pe fundal era citit textul “o afacere poate sa mearga prost, chiar foarte prost.” Urmatoarea scena prezinta acelasi tanar care verifica un streang. Vezi aici comunicatul integral al CNA.

Vezi clipul mai josPortalul bonitate.ro este detinut de compania Bonitate SRL, unde Honorius Prigoana detine 40% din actiuni fiind asociat cu alte cinci persoane. Compania este inregistrata in Brasov si are un capital social de 10.000 de lei iar ca activitate a inregistrat consultanta pentru afaceri si management.

Directorul General al bonitate.ro a facut cateva precizari legate de afacerea lui Honorius Prigoana intr-un drept la replica pe care il puteti citi aici

Honorius a intrat in liga selecta a baietilor destepti din energie

In cadrul interviului telefonic, Honorius a mai explicat ca pe langa afacerile despre care presa a relatat deja a intrat si pe piata energiei electrice produsa prin microhidrocentrale. Prigoana Jr. spune ca are deja in derulare opt proiecte de microhidrocentrale dintre care doua vor fi construite in curand. “Pe langa cele opt mai am patru proiecte. Sunt facute de mine si asociatii mei. Sunt private. Vom vinde curentul catre Electrica la pretul reglementat. Exista si o lege care spune la nivelul comunitatii europene si s-a adoptat si in Romania ca toata productia de energie verde sub un MW trebuie cumparata”, a mai declarat Honorius.

Afacerile de pe piata energiei regenerabile a fost prevestita de catre colegul de partid a lui Honorius, ministrul Adriean Videanu. Intr-un interviu pentru Gindul, Videanu a declarat ca “băieţii deştepţi din energie s-au înverzit”.

Honorius si cele patru afaceri cu statul

Tanarul Prigoana este implicat si in afaceri cu statul. In acest caz firma care are relatia cu statul este Rosal Ecologic & Recycling System. Aceasta companie este controlata de Prigoana Jr. Prin intermediul altor doua firme. Honorius Prigoana este asociat unic la Univers Media, care la randul sau este actionar majoritar cu 60% Rosal Management SRL care la randul sau este actionar majoritar la Rosal Ecologic & Recycling System.

 • Afacerea numarul 1: Hingherii de masini parcate ilegal. Rosal Ecologic & Recycling System este compania care ridica masini in sectorul 3 pe baza unui parteneriat cu administratia locala condusa de Liviu Negoita vicepresedinte PDL. Din ridicatul masinilor din sectorul 3 Honorius ar fi castigat in 2009 850.000 de euro, dupa cum noteaza cotidianul Evenimentul Zilei. Aceasta este una din afacerile copiate/mostenite de Prigoana Jr. de la tatal sau. In 2007 presa nota ca de ridicarea masinilor parcate ilegal in Bucuresti se ocupa Silviu Prigoana in timp ce primar era Adriean Videanu.

 • Afacerea numarul 2: 200 de hectare de Delta concesionate de la colegul de partid. Tot de la o administratie condusa de PDL, Honorius a concesionat 200 de hectare de bazine piscicole. Consiliul Judetean Tulcea condus de Victor Tarhon (PDL) a concesionat companiei Pasaj Comalim, unde Honorius Prigoana este actionar majoritar, cele 200 de hectare de helesteu aflate in Delta Dunarii. Concesionarea a fost realizata prin negociere directa fara licitatie. Detaliile acestei afaceri pot fi citite intr-o investigatie postata pe portalul Romania Curata (http://www.romaniacurata.ro/prigoana-jr-stapan-de-helestee-in-delta-luate-fara-licitatie-868.htm). Potrivit investigatiei Honorius a beneficiat in urma contractului negociat direct de un “discount” de 50% din redeventa.

 • Afacerea numarul 3: O salubrizare mica tot de la colegii de partid. O alta afacere copiata la indigo de Honorius de la tatal sau este salubrizarea. Rosal Ecologic & Recycling System are contracte de salubrizare cu mai multe comune din Judetul Ilfov. Unul dintre contracte este incheiat cu administratia locala din Buftea. Contractul a fost incheiat in 2004 cand primar era un membru al PDL. Pentru salubrizarea din Buftea Rosal Ecologic & Recycling System primeste 407.000 euro pe an.

 • Afacerea numarul 4: Parc eolian pe terenul statului. Este vorba despre Rosal Green Energy care se ocupa de producerea de energie eoliana. Romania Libera a notat intr-un articol ca aceasta societate a concesionat de la primaria comunei Valea Nucarilor islazul comunal pentru a construi un parc eolian. Honorius Prigoana detine 70% din actiunile Rosal Green Energy insa afacerea cu energia eoliana a fost anuntata inca din 2008 de tatal sau Silviu Prigoana. Honorius Prigoana spune insa ca nu are nici un fel de terenuri concesionate ci toate terenurile sunt achizitionate.

Legat de cele patru afaceri cu statul Prigoana Jr. a declarat urmatoarele: “Am sute de contracte cu administratii de la toate culorile politice nu numai cu PDL. Toate primariile din Ilfov nu au platit si asta e si unul din motivele pentru care am intrat in reorganizare. Am inteles ca se va modifica si legea si primariile vor intra in insolventa si cred ca asta ar fi o varianta. Sunt multe primarii care au datorii catre firma mea. Faptul ca sunt actionar la o firma nu inseamna prea mare lucru. Am actiuni printre altele si la Apple dar nu stiu ce operatiuni zilnice are compania.”, a mai declarat Honorius Prigoana.

 • O alta afacere inceputa de tatal sau este Rosal Group LLC, companie care a fost infiintata in anii 2000 de catre Silviu Prigoana si Adrian Tarau, despre care presa a relatat ca fost acuzat de procurori de contrabanda cu petrol. Rosal Group LLC activeaza pe piata imobiliara. Potrivit declaratiei de avere Honorius detine 75% din actiunile companiei care valoreaza 1,5 milioane de dolari.
 • Recent Honorius Prigoana a anuntat ca s-a asociat cu Mugur Mihaescu, fondatorul grupului Vacanta Mare intr-o afacere imobiliara. Cei doi sunt asociati in compania Rosal Developement. Honorius a anuntat ca isi va finanta proiectele prin credite si fonduri europene.
 • Cu toate ca are afaceri cu statul si anunta noi proiecte se pare ca Honorius nu este un manager eficient deoarece recent firma Rosal Ecologic & Recycling System, prin care face afaceri cu statul, a intrat in reorganizare. Firma a fost somata la Tribunalul Bucuresti, pentru neplata unor datorii catre multe societati, printre care Anel Trading Impex si Tehnologica Radion (societate de constructii). “A fost hotarirea administratorului, firma are foarte multi bani de incasat pe care nu i-a incasat si ca sa nu intre in incidenta de plata si in insolventa, administratorul a hotarat reorganizare judiciara”, a explicat Honorius.

Implicat in scandaluri publice

Honorius
Honorius

Honorius Prigoana a fost in centrul mai multor scandaluri publice legate de infractiuni rutiere. In 2008 politia l-a prins pe Honorius conducand in ciuda faptului ca avea permisul suspendat. Despre acest episod Honorius a explicat intr-un interviu pentru HotNews.ro ca suspendarea exprirase in aceeasi zi in care politia l-a oprit. Desi politia a deschis un dosar de cercetari penale presa a relatat ca procurorii nu au inceput urmarirea penala impotriva lui Honorius.

Dupa cum singur a recunoscut intr-un interviu pentru HotNews.ro a fost amendat de mai multe ori pentru depasirea vitezei legale. Ultima a primit-o pentru ca fost surprins conducand in localitate cu 115 km la ora in timp ce viteaza legala era de 70 de km la ora. In acest caz tatal sau a intervenit la Politia Capitalei, dupa cum el insusi a marturisit, si a solicitat ca permisul de conducere al lui Honorius sa fie anulat. Tot atunci Silviu Prigoana a anuntat ca i-a confiscat masina. In declaratia de avere depusa la ANI in calitate de candidat Honorius nu a declarat nici o masina desi de-a lungul timpului a condus un Lamborghini si un BMW seria 3 si va conduce un Duster.

In 2009, Honorius s-a apropiat de Elena Basescu; cei doi s-au sustinut reciproc in campaniile electorale. Honorius a facut campanie pentru Elena Basescu la europarlamentarele din iunie 2009. Mezina presedintelui nu a ramas datoare si, in campania electorala pentru sectorul 1, l-a sprijinit pe Prigoana Jr.

Ce spun altii despre el:

 • Emil Boc: “Este un tanar care are studii de specialitate in domeniul economic. Are experienta manageriala in Romania fiind asociat la un numar important de societati comerciale. Este un tanar care este simbol pentru tanara generatie."
 • Ludovic Orban: "Dupa parerea mea, este o sfidare la adresa bunului simt al cetatenilor Romaniei. Dupa parerea mea, este o sfidare si o jignire la adresa tuturor cetatenilor Romaniei printre care sunt milioane de romani de zece ori mai buni decat aceasta beizadea, acest baiat al unui om care isi castiga banii din contracte cu statul si cu administratiile locale ale PDL."

Honorius Prigoana are 23 de ani iar in CV-ul oficial are o diploma de absolvire in

Honorius declaratie de avere
Honorius declaratie de avere
Foto: HotNews.ro

administrarea afacerilor la DePaul University (Chicago, SUA) obtinuta in 2009. Prigoana junior mai trece in CV-ul oficial si ca avut mai multe job-uri: realizator Tv, consilier management iar acum se recomanda drept asociat la 27 de firme si actionar majoritar al unui trust media (cele mai cunoscute posturi fiind Etno Tv si Taraf Tv). Presa a relatat despre studiile lui Honorius Prigoana acuzandu-l ca si-ar fi umflat CV-ul cu diploma de absolvent de la DePaul University (Chicago, SUA). Informatia a fost insa infirmata pentru HotNews.ro de reprezentantii DePaul University (Chicago, SUA) care au aratat ca Honorius are o diploma de Bachelor of Science in Commerce-Major in Business Administration.

Despre averea lui Honorius Prigoana aflam mai multe detalii din declaratia sa de avere depusa la ANI in momentul in care a candidat la o functie de parlamentar. Din acesta declaratie reiese ca Honorius ar fi castigat 800.000 de lei, adica vreo 150.000 de euro pe luna din dividende, consultanta si drepturi de autor. Peste 700.000 de lei sunt declarati drept imprumuturi in nume personal catre cinci companii.

Prigoana a declarat si peste 86.000 de euro datorii la banci. Oficial Prigoana nu detine nici un imobil, terenuri si nici o masina desi a primit un Lamborghini de la tatal sau in 2007. Recent presa a relatat ca Honorius si-a vandut masina unui amic pentru 90.000 de euro si isi va achizitiona un Duster. Honorius mai declara si ca are ceasuri si obiecte de arta in valoare de 75.000 de euro.

Potrivit Registrului Comertului, Honorius Prigoana apare ca asociat in 31 de companii din Romania la care se adauga si o companie din SUA. Vezi aici lista cu companiile la care este asociat Honorius Prigoana.

Honorius Prigoana spune ca a intrat in politica in urma cu cinci ani si se lauda ca este pedelist batran fata de tatal sau care a intrat in partid in 2008. Prigoana Jr. a mai povestit si ca in campania prezidentiala s-a ocupat de trasmisiunile live ale presedintelui Basescu. De la transmisiuni live Honorius a aterizat in februarie 2010 in postura de candidat la Camera Deputatilor in colegiul nr. 1 din Capitala. Fara succes insa pentru ca a pierdut alegerile la peste 40 de procente. Acumuland putin peste 3.000 de voturi.

Vezi si episodul I: Cum il ajuta ginerele ministrului de interne pe omul gras sa slabeasca. Secretele unei casatorii fericite intre PDL si PSD

Vino si tu cu exemple din orasul tau despre Generatia lu' Tata: Copii de politicieni care fac afaceri cu statul.

NOTA: Citeste pe Kamikaze: Afacerile odraslelor lui Pinalti cu statul: faza pe offshore și cea pe comunăCiteste mai multe despre   

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


12453 vizualizari

 • +20 (26 voturi)    
  Pacat... (Vineri, 21 mai 2010, 12:01)

  Gigi [anonim]

  ...ca nu a fost ales parlamentar. Era numa' bun!
  • +12 (16 voturi)    
   ha (Vineri, 21 mai 2010, 12:47)

   viki [anonim] i-a raspuns lui Gigi

   Si te mai intrebi de unde atita tupeu...
   • +9 (11 voturi)    
    O sa ajunga parlamentar cat de curand... (Vineri, 21 mai 2010, 16:43)

    ShoboLingoZauR [utilizator] i-a raspuns lui viki

    Peste 10 ani toate progeniturile astea o sa ne conduca copii! EBA, Syda, Honorius, nepoata lui Norica, baietii lui Nastase si baiatul lui Hrebenciuc...toti plozii astia razgaiati o sa ne conduca!

    Asta pt. ca stam ca oile si ne certam ca idiotii intre noi ca ala tine cu PSD; ca ala tine cu PNL sau cu PDL cand nu putem intelege ca toti sunt o apa si-un pamant si merita toti dusi pe Marte si lasati acolo sa fure ce-or putea...
    • +2 (6 voturi)    
     Prigoana JR presedinte si EBA, prim-ministru (Sâmbătă, 22 mai 2010, 0:35)

     Milka Man [utilizator] i-a raspuns lui ShoboLingoZauR

     Astea sunt previziunile mele!:-p.Na, asta este, o sa conduca ei o tara de pensionari si manelisti care ii voteaza pt o punga portocalie sau o geaca rosie!Tare ma tem ca mai sunt inca multe chestii de furat prin Romania, ca prea se inghesuie unii la ciolan...Daca se cupleaza EBA cu Prigoana JR (dupa ce scapa de SIDA, marele demnitar), va dati seama la ce generatie de parlamentari vor da nastere?!Succesuri!
  • +14 (18 voturi)    
   CV-ul insa e promitator (Vineri, 21 mai 2010, 13:06)

   Constantin [anonim] i-a raspuns lui Gigi

   Va ajunge departe in politica romaneasca, cine stie, poate chiar in varf.
   • +11 (19 voturi)    
    Bravo hotnews (Vineri, 21 mai 2010, 13:38)

    flavian [utilizator] i-a raspuns lui Constantin

    Seria aceasta de articole va mai spala pacatele.

    Felicitari si la cat mai multe stiri de calitate atat voua cat si celor de la Kamikaze.
    • -2 (4 voturi)    
     Esti naiv (Sâmbătă, 22 mai 2010, 13:47)

     masteryodda [utilizator] i-a raspuns lui flavian

     tu chiar ai muscat farsa cu independentii lui vantu?? vrei sa ma minti ca acum ei scuipa ceea ce au lins 2 ani|? Esti naiv. Sunt aceeasi care acum pozeaza in independenti. Iar aceste articole mi se par la comanda. Deci un mare minus pentru jocurile in care v-ati bagat
  • +13 (17 voturi)    
   incep sa-i inteleg pe bugetari (Vineri, 21 mai 2010, 13:33)

   george [anonim] i-a raspuns lui Gigi

   incep sa-i inteleg pe bugetari cind nu accepta reducerea salariilor si asa mici.
   Intr-o tara atit de corupta , cu coruptie pe fata , fara rusine. cum poti sa accepti sa intretii tu, bugetar sau nebugetar, toata clica asta de ciocoi care ne rid in fata .
   Oameni ca astia merita trasi in teapa(in visele noastre ), dar pina atunci ne trag ei pe noi in fiecare zi ..
   L-am votat si il sustin pe Basescu dar daca nu rade de pe suprafata pamintului indivizi ca astia , clar voi face campania (gratuita ) contra-PDL .

   Cid mama lu' al cu coarne ai de gind alesii poporuli se aplice Referendumul , motivul principal pentru care l-am votat pe Basescu ?
   • -2 (12 voturi)    
    @incepi sa-i intelegi... (Vineri, 21 mai 2010, 14:11)

    referendum [anonim] i-a raspuns lui george

    Parlamentul e format din oameni ALESI de cetateni, prin vot.
    Coruptia colorata politic se face de catre bugetarii NUMITI.

    Referendumul urmareste sa creasca puterile dictatoriale ale lui besescu elimininad parlamentarii care nu au afaceri si interese care sa le finanteze campaniile.
    Afisele, aparitiile TV, autobuzele, mita electorale costa suficient de mult incat nici un politician cinstit nu si le poate permite.

    Daca ai votat pentru reducerea numarului de parlamentari inseamna ca-ti doresti un parlament format doar din baroni, adica din oameni care investesc milioane intr-un scaun de parlamentar pentru ca stiu cum sa-l transforme in profit.

    Parlamentul este singura sansa ca Romania sa scape de coruptie, nu guvernul sau presedintia. Deci ai votat ca un ....
    • +4 (6 voturi)    
     am votat ca un ... ce ? (Vineri, 21 mai 2010, 15:01)

     george [anonim] i-a raspuns lui referendum

     Draga domnule , esti prea profund pentru gindirea mea simpla .
     Inca nu m-ai convins ca parte din parlamentari sunt oameni cinstiti .
     Mintea mea simpla imi zice ca un parlament mai mic poate fi mai eficient din multe puncte de vedere, dar este bine cind parerile sunt impartite altfel ajungem de unde am plecat , partidul unic...
     • +1 (7 voturi)    
      eficient la ce? (Vineri, 21 mai 2010, 15:51)

      Re [anonim] i-a raspuns lui george

      Un parlament mai mic inseamna un grup mai feroce si mai motivat de corupti.
      Ar fi o casta inchisa, imposibil de spart.
      Eficienta, in cazul asta, ar fi un dezastru pentru Romania.

      Vezi cazul Germaniei sub Hitler.
      Poporul era aliatul lui Hitler entuziasmat de ideea viitorului luminos ("Sa traiti bine") si omul superior.
      "Clasa politica" i se opunea.
      Instigarea de atunci era indreptata asupra mogulilor evrei - grasii care sugeau resursele Germaniei, dar si asupra institutiilor care se opuneau "modernizarii".
      Rezultatul a fost ca Hitler a dat foc Reichstagului iar poporul n-a reactionat.

      Acum nu se da foc Parlamentului, dar este decredibilizat si se doreste redus la o anexa fara nici o putere reala.

      Vroiam sa zic ca ai votat ca restu' populimii, adica dus de nas de un discurs ieftin. Mai pe scurt, ca orice prost care intotdeauna se simte flatat cand i se spune ce destept si patriot este.
     • 0 (8 voturi)    
      desi plin de bube, parlamentul ... (Sâmbătă, 22 mai 2010, 1:27)

      gelu [anonim] i-a raspuns lui george

      a reusit sa-l suspende pe basescu intr-o ultima sfortare de a evita catastrofa in care ne afundam. Astfel si-a dovedit utilitatea si vom ajunge foarte curand sa-l regretam (ma refer la cei care mai au un dram de creier nespalat). din pacate, "poporul" a demonstrat ca ceea ce se intampla in romania nu e doar o intamplare ci dovada distrugerii invatamntului.
      • +3 (7 voturi)    
       Mai sa fie (Sâmbătă, 22 mai 2010, 17:43)

       gamma [utilizator] i-a raspuns lui gelu

       Basescu a provocat criza economica mondiala ? Ca sigur nu e vina lui ca a picat economia Romaniei cea duduitoare chiar sub ochii atenti ai lui Tariceanu la finele lui 2008 ( noi fiind , ca si tine acum preocupati de campania electorala ).
       Casca ochii la greci & Co sa vezi unde duc politicile iresponsabile .
    • -4 (6 voturi)    
     Coruptia este o tinta falsa (Vineri, 21 mai 2010, 15:09)

     Constantin [anonim] i-a raspuns lui referendum

     mai ales in Romania. In loc s-o blamam mai bine ne-am folosi de ea sa realizam ceva in Romania. Un sistem social se poate cladi si pe coruptie, Iliescu ne-a demonstrat acest lucru.
     • +4 (6 voturi)    
      @Intelijentza exemplara (Vineri, 21 mai 2010, 16:10)

      eba [anonim] i-a raspuns lui Constantin

      Intradevar, se poate cladi un sistem social bazat pe coruptie.
      NU Iliescu ne-a demonstrat asta, ci-l vedem acum, cladit de Besescu-boc-udrea-etc.
      Iliescu, care pe vremea lui Ceusescu era un ideolog dizident, este in mod evident mai mult decat manelistul imbatat de putere, banii, femei...care in 1989 facea parte din guvernul nomenclaturist.

      Problema e ca unui asemenea sistem nu-i ajunge PIB-ul Romaniei (care va tinde spre zero) si nici miliardele de la FMI si va trebuie sa-si bage mana in buzunarele celor din afara cercului corupt, adica a celor care traiesc din pensie si salariu muncit, nu din furtul banului public.
     • +1 (1 vot)    
      teorie aplicata (Vineri, 21 mai 2010, 16:20)

      teorema [anonim] i-a raspuns lui Constantin

      Odata teoria "demonstrata", Basescu o aplica in practica, beneficiind si de o nealternanta la putere.

      Pacat ca sistemul economic se duce de rapa, iar celalalt sistem social, cel neconectat la coruptie, va avea pensiile si salariile reduse la zero.
  • -1 (3 voturi)    
   toate aceste firme sunt ale serviciilor secrete (Sâmbătă, 22 mai 2010, 7:44)

   Eneas [anonim] i-a raspuns lui Gigi

   Firme acoperite,in care in fata sunt pusi ignoranti ca ca prigoarna junior sau circari ca prigoarna tatal !chiar aveti timp sa credeti ca firme care controleaza baze de date sunt civilie curata ?
   cele doua caricaturi prigoarna sunt cu acte in regula ceea ce sunt,cu voie de la stapanire!
 • +7 (9 voturi)    
  ASA! Cit mai mare sa fie catzeleala! (Vineri, 21 mai 2010, 13:21)

  Sarsaila [anonim]

  Scoateti tot la suprafatza, nu conteaza de la ce partid! Tot ce se ascunde in tzara asta dispare...
 • -2 (8 voturi)    
  Jignire (Vineri, 21 mai 2010, 13:21)

  Trojan.H [utilizator]

  Ce jignit se simte Ludovic Orban si precis si cei de la PSD: "Dupa parerea mea, este o sfidare la adresa bunului simt al cetatenilor Romaniei. Dupa parerea mea, este o sfidare si o jignire la adresa tuturor cetatenilor Romaniei...".
  Adica cum, noi si PSD-eu am ocupat toata Romania si acuma vin astia sa ne dea la o parte, e strigator la cer, tradare, aoleu, ajutor!
  Si evident nu uita s-o bage p-aia cu "cetatenii Romaniei" ca sa dea bine la "fraieri".
  • -3 (7 voturi)    
   Politically correct (Vineri, 21 mai 2010, 14:29)

   Ebbuza [anonim] i-a raspuns lui Trojan.H

   "Cetatenii Romanei" este termenul corect si constitutional.

   Pentru a da bine la fraieri si manelisti se foloseste termenul "romanii".

   (de exemplu:
   "Romanii" trebuie sa lupte impotriva "mogulilor", a "clasei politice", a pensionarilor, a televiziunilor, a cercurilor imperialist-capitaliste, ....si sa voteze cu **** pentru "modernizarea si dezvoltarea multilaterala a statului".
   Citat din conducatorul iubit al 50% dintre cetatenii Romaniei - daca adunam voturile record din Paris.)
   • +2 (4 voturi)    
    Political correctness (Vineri, 21 mai 2010, 15:37)

    Trojan.H [utilizator] i-a raspuns lui Ebbuza

    Acum c-am lamurit-o cu termenii eu ramin cu dictatorul tu ramai cu infractorii.
    Hasta siempre!
    • +2 (6 voturi)    
     dictatorul = infractorul (Vineri, 21 mai 2010, 16:41)

     @Portocala [anonim] i-a raspuns lui Trojan.H

     Ss vreau eu sa raman cu infractorii istorici si emblematici mentionati in propaganda portocalie.
     Din pacate traiesc in prezent.

     Tu ai invatat sa vezi pericolul comunist doar in 2009 (sub numele de PSD, nu PSDR-PD, sau PCR), deci ma astept ca hotiile prezentului sa le sesizezi doar in viitoare viata, cand o sa-ti treaca efectul spalarii pe creier.

     O sa-ti atunci seama ca Ali-Baba nu-i fara cei 40 de hoti.
     Infractorii cei mai flamanzi au urmat exemplul lui Udrea (si a sobolanilor cand se scufunda vaporul): au migrat de mult in PD.
     • +1 (1 vot)    
      Identity (Vineri, 21 mai 2010, 20:57)

      Trojan.H [utilizator] i-a raspuns lui @Portocala

      "Tu ai invatat sa vezi pericolul comunist doar in 2009"
      Nu stii cine sunt, nu te hazarda.
      Pt. tine ramin acelasi Trojan H.
      Best wishes!
 • +8 (10 voturi)    
  ATENTIE!!! (Vineri, 21 mai 2010, 13:29)

  igor [anonim]

  SITE-UL lui prigoana junior care prelucreaza date cu caracter personal va poate pune in pericol datele personale!

  SELECT id, name, visible, rank, username, password, mail, telephone, credits, company_name, company_ord_reg_com, company_cif, company_street, company_number, company_block, company_staircase, company_apartment, company_capital, company_bank, company_bank_account, company_postal_code, company_judet, company_city, company_phone, company_fax, company_mail, company_web, company_logo, member_type, cnp, registration_date FROM members

  catre hotnews: daca publicati, ok, daca nu, iarasi ok..
  • -1 (3 voturi)    
   Site-ul e un abuz (Sâmbătă, 22 mai 2010, 6:51)

   alexa [anonim] i-a raspuns lui igor

   Nimeni nu are dreptul, in afara de o autoritate publica, sa ofere informatiidespre firma mea... Eu sunt siderata. Am mai somat deja, prin avocat, cateva firme cu acelasi profil sa me stearga din baza lor de date.
   Ce ar trebui sa fac - POLITIE?
   Isi permite pentru ca este baiatul lu' tata, de aceea este atat de senin.
   Cum sa iti dea datele personale si datele de companie si datele financoare asa, oricui?si CNP?????
 • +7 (9 voturi)    
  voi (Vineri, 21 mai 2010, 13:30)

  lux [anonim]

  platiti taxele si fiti cuminti..
 • +7 (7 voturi)    
  ce culoare are stampila (Vineri, 21 mai 2010, 13:39)

  cosminrs [utilizator]

  de pe diploma lui Honorius? Pentru ca daca va interesati e foarte importanta. Afli daca a si invatat ceva sau a facut'o numai pe bani.
  • -1 (1 vot)    
   culoarea stampilei (Sâmbătă, 22 mai 2010, 22:43)

   victor [anonim] i-a raspuns lui cosminrs

   ai putea sa detaliezi?
 • -7 (13 voturi)    
  articol ... ? (Vineri, 21 mai 2010, 13:42)

  ipsilon [utilizator]

  Am citit, da' n-am inteles: care e vina lui?
  N-are voie sa faca afaceri cu statu? n-are voie sa cumprere terenuri de la colegii de partid ?
  Eu inteleg sa incriminam mafia si coruptia, dar veniti cu argumente, nu chiar orice baiat cu bani, vinovat ca tatal lui are, trebuie pus la zid.
  Nu-l cunosc, nu ma intereseaza, nu sunt PDL-ist sau altceva, doar asa, ca principiu, zic, sa nu cadem in extrema cealalta.
  Vulpea care nu ajunge la struguri zice ca-s acri ... daca oricare din noi am fi fost in pozitia lui, n-am fi profitat putin ? un coleg de partid iti da un pont, si faci o afacere, important e sa ai bani. Asta e. Unii au si altii comenteaza pe Hotnews, ca mine. Ce sa fac acum,//. ca n-am banii lui Prigoana?
  L-a prins politia fara permis ! ... ce legatura are cu restul de fapte? A, acuzati politia ca nu-si face datoria, si pe mine m-a prins ca-mi uitasem actele acasa si-am plati amenda.
  Articole puse sa umple site-ul ...(editat de HotNews.ro)
  • +3 (7 voturi)    
   Da, Honorius (Vineri, 21 mai 2010, 14:06)

   Orpheus [utilizator] i-a raspuns lui ipsilon

   Ai dreptate :)
  • +3 (7 voturi)    
   desteptule (Vineri, 21 mai 2010, 14:39)

   berlogea [anonim] i-a raspuns lui ipsilon

   pontul despre care spui tu este ca toate afacerile cu statul se fac la preturi de 2-3-7-10-100 ori mai mari decat pretul real al pietei...diferenta o suportam noi din buzunar prin taxele platite... //.
   (editat de HotNews.ro)
 • -4 (12 voturi)    
  Kamikaze e camincaze. (Vineri, 21 mai 2010, 13:47)

  mircea [anonim]

  Ori considerati ca afacerile celor de la PSD si PNL sunt arhicunoscute,ori astia noi din PDL deranjeaza pe cineva.De fapt articolul,ca si celelate din Kamikaze ,este scris usurel,ca pentru santaj.Da baiatul banul,nu mai scrieti.S-ar putea ,pe praful asta sa va faca cineva harachiri.Chestia cu ruperea de Realitatea-Catavencu este vrajeala a la Vantu.
  • +1 (5 voturi)    
   @spalatul pe creier (Vineri, 21 mai 2010, 15:18)

   Ebbuza [anonim] i-a raspuns lui mircea

   aha, ...pentru ca un ziar cu adevarat independent n-ar avea motive sa scrie despre afacerile CC al PDL

   Un ziar independent ar scrie doar despre istoria oficiala a afacerile PSD-ului, PNL-ului, PCR-ului si ale regelui MIhai, Carol, Ferdinand ...care impreuna cu amantele lor ne-au bagat tara in criza.

   O alta opinie ar fi ca, dimpotriva, sa scrii despre afacerile PD-ului este un mod de a ne aminti despre fostii membrii din alte pardide: PDSR, PSD, PNL - care formeaza PDL de astazi.
  • +1 (1 vot)    
   de acord (Sâmbătă, 22 mai 2010, 13:53)

   masteryodda [utilizator] i-a raspuns lui mircea

   Nici eu nu cred abureala cu "independentii" lui vantu. Acum scuipa dupa ce 2 ani au lins acelasi blid. Abureala ieftina, kamicatze este pe minus, de nu era sustinuta serios financiar pentru astfel de articole era amica de cavou a Cotidianului, Ziua, Jurnalul National si alte super publicatii vandute pana in madova oaselor care au ajuns acum unde le este locul.

   PS. Catavencu s-a proclamat independent de la poza facuta inainte de alegeri, poza care era de fapt facuta si luata de la ziarul (z-ziarul.ro).
 • +7 (11 voturi)    
  Bonitate (Vineri, 21 mai 2010, 13:54)

  Honorius [anonim]

  Ala micu, Honorius, zis si dl Goe, ar trebui sa-l verifice pe tac-su pe bonitate.ro. Nu si-a mai platit la ROSAL datoriile pe la gropile de gunoi cam de mult si-acuma se invarte cu masinile de la o groapa la alta.
 • +3 (5 voturi)    
  derbedei in costum (Vineri, 21 mai 2010, 14:35)

  bibi [anonim]

  chiori , schiopi astia sunt oamenii care ne reprezinta, si normal progeniturile lor dau tunuri, ceausescu era mic copil pe langa astia, toti sunt spioni straini nu fac scoala afara ca sa ne ajute ci ca sa ne fure!!!
 • +3 (7 voturi)    
  m-a luminat (Vineri, 21 mai 2010, 14:40)

  ioan [anonim]

  De aceea tatal lui H. cere pensii reduse, ca sa fie un buget gras al statului care sa fie sugativat de clientela. Si cand te gandesti la campaniile PDL in care se proclamau marii strategi ai luptei penru coruptie!
  La ora actuala nici un partid nu mai prezinta credibilitate. Tinerii care au studiat serios pe banii statului roman, desi au contracte ferme nu li se dau postutri in administratie, conform acestor contracte. Nu este loc de clientela, care a dus tara de rapa.
  Pinguinul i-a bani de la babele amarate si a invrajbit categoriile sociale ca o tata mereu pusa pe cearta. Cand vom avea oare o clasa politica responsabila si lideri adevarati?
  Societatea civila nu prea este activa, cand ar trebui sa ia atitudine prin voci grele, impotriva acestor impostori.
  Avem nevoie de lideri adevarati, necompromisi!
  • 0 (0 voturi)    
   CUM SE BAGA (Marţi, 22 noiembrie 2011, 14:53)

   Ana [anonim] i-a raspuns lui ioan

   unul curat ori il otravesc ...ori il urmaresc....curatenia trebuie data de sus si astfel ....nu-i mai vedeti sfidundu_va cu burtile la soare de pe coasta de azur! oricum ei distrug padurile romanilor si cine plateste? tinerii - ! un tva de 24% si batranii - pensii mici si educatia salarii taiate ...de ce? pentru ca amenda ca a defrisat 1 ha de padure sau 2 copaci este de 500 ron si intrabti-va domnule ioan cine trebuie sa schimbe legea? parlamentarii care primesc indemnizatii si favoruri si plecari in strainatate pe banii dvs!
 • +2 (8 voturi)    
  Nesimtitul asta (Vineri, 21 mai 2010, 14:46)

  sven [anonim]

  de Prigoana a declarat ca 1500 lei pe luna este mai mult decat suficient sa traiesti ca pensionar. Ii dorim sa ajunga si el si familia lui sa traiasca din 1500 pe luna, dar i-o dorim din tot sufletul ! Gunoi ...
  • +2 (2 voturi)    
   aloooo (Sâmbătă, 22 mai 2010, 13:55)

   masteryodda [utilizator] i-a raspuns lui sven

   In privat multi care muncesc 8-10 ore pe zi nu au salarul asta. Voi pentru stat _ _ _ si dat o tabla + transport gratuit + servici medicale gratuite etc vreti 1500 lei + :)). Cand avem economiia germaniei da
 • +6 (8 voturi)    
  beizadeaua prigoana (Vineri, 21 mai 2010, 14:46)

  Tansa Dumitru [anonim]

  Am ajuns de rasul curcii!!! ORICE neavenit se da mare specialist ,dar se vede de la o posta ca sunt analfabeti ,care au furt ,fura si vor fura,atata timp cat NOI OAMENII CU BUN SIMT VOM STA DEOPARTE!!! Este deplorabil sa-- vezi si pe taicasu si pe bahmutenca ca se pretind "oameni din inalta societate" dar nu au nici cei 7 ani de acasa si nici cel mai elementar simt al respecului si al bunului simt!!! Se dau atotsiutori ,desi se vede cat de limitati sunt!!! Ma mir, deoarece prostia este nelimitata!!! Imi vine GREATA!!!???
 • +4 (4 voturi)    
  Nu e bine (Vineri, 21 mai 2010, 14:54)

  Marian [anonim]

  Sunt sute de tineri care au facut ceva cu fortele proprii fara ajutorul lu mama si tata.De ce nu scrieti nimic de ei?
 • +3 (7 voturi)    
  Asa tata, asa fiu (Vineri, 21 mai 2010, 15:33)

  mihai [anonim]

  Excroc din tata-n fiu, asa e in democratia lui basescu.
 • +2 (4 voturi)    
  Cum (Vineri, 21 mai 2010, 15:51)

  HESS [anonim]

  Spune cineva mai sus.,Hotia se lasa din tata-n fiu.
  Cand au venit baietii rai la carma(Comunistii) i-au macelarit pe cei ca Prigoana,Videanu,Berceanu,Patriciu,Vanghelie etc,etc.Dar impreuna cu famila .Oare de ce.Romania e pierduta.Am platit pensie si in tara eu fiind afara stabilit.Dar nu mai platesc nimic.Pensiile in romania vor disparea.
 • +1 (3 voturi)    
  filosofie (Vineri, 21 mai 2010, 21:55)

  vali [anonim]

  voi faceti filosofie aici...dar ei va fura banii vostri ai contribuabililor...banii nu se intorc la popor prin diferite mijloace ci in buzunarele lor...de unde asistenta sociala, strazi, autostrazi.....electricitate canalizare...totul se fura..banii vostriii...nu mai faceti filosofie...iestii in strada
  • +2 (2 voturi)    
   Ai vazut cred ce fel de iesiri in strada se (Sâmbătă, 22 mai 2010, 0:46)

   Milka Man [utilizator] i-a raspuns lui vali

   organizeaza mai nou...Parca era defilarea de la 23 August!Si oricum, nici unui politician nu ii pasa deloc daca ies oamenii in strada si urla ca mor de foame!Avem democratie, putem urla cat vrem pana ragusim ca oricum nu ne baga nimeni in seama!Alta revolutie nu mai putem face pentru ca ar trebui sa apara cineva care sa mai poata da o lovitura de stat,ca in 89.
 • +1 (3 voturi)    
  Se naste brandul Kamikaze (Sâmbătă, 22 mai 2010, 1:03)

  Gelu [anonim]

  Hai ca incepe sa-mi placa Kamikaze asta. Incepe sa miroasa a brand. Sper ca nu o sa se se vanda vreunui mogul cum s-a intamplat cu Catavencu! Broavo si Hotnews, asa te vreau!
 • -2 (4 voturi)    
  afacerist de cacao! (Sâmbătă, 22 mai 2010, 1:34)

  gogu [anonim]

  Sper sa mai existe un hacker adevarat in Romania care sa se ocupe de baza de date a afaceristului lui peste. Asta are si el o diploma in US - mare cacao, toata lumea stie cit de tare e invatamintul in America, mai ales la universitati mediocre. Sa fim seriosi, un repetent de la ASE e mai toba de carte decit asta.
  • +1 (1 vot)    
   wow (Sâmbătă, 22 mai 2010, 19:53)

   Bobo1 [utilizator] i-a raspuns lui gogu

   tu de unde stii cum e invatamantul in US? Ai avut tu bursa de studii acolo? Sau bani?
   Prigoana si-o fi dat si el silinta sa fie ultimul din clasa si sa termine, ca doar ASE-ul e memorare si Excel, ies economisti ca pe banda si in SUA, insa job fara MBA, no chance in SUA, poate vinzi insurance. Daca era inginer mai vorbeam, imi plecam capul,dar economisti, ohoho.

   Un repetent de la ASE e considerat foarte sarac din toate punctele de vedere in Romania. Nici nu cred ca exista insa repetent la ASE in Romania, tot postul trece macar pe bani.
 • +3 (5 voturi)    
  mie... (Sâmbătă, 22 mai 2010, 2:14)

  tudor [anonim]

  ...mi s-a parut un baiat destept. ca face afaceri, e clar. ca a copiat modelul de la taica-su, mi se pare normal. exista scoli de afaceri care fix asta te invata: cum se fac afacerile ca sa reuseasca. sa i-o reprosezi e ca si cum i-ai reprosa unui sahist ca a sudiat o partida karpov - kasparov.
  referitor la bonitate.ro si datele personale, intrebarea haioasa e cam asa: bah, da' de cate ori ati dat cnp-ul pana acum? cam peste tot, nu? atunci ce mare chestie? iar daca are acces la evidentzele cip, foarte bine. e important sa afli daca firma cu care vrei sa inchei un mare contract e rau-platnic. mie verificarea asta mi se pare de bun-simt. cat despre taxa, 10 euro pt o firma mi se pare un fleac. cat de mari sunt tepele la noi in comparatie cu banii astia? :D
 • -1 (3 voturi)    
  Gunoierul taietor de pensii (Sâmbătă, 22 mai 2010, 6:31)

  hotnewsfil [utilizator]

  Impertinentul Prigoana-tatal a afirmat recent, pe un ton ridicat, de om cinstit revoltat, ca niciun roman nu ar trebui sa aiba o pensie mai mare de 15000 lei (vechi).
  Mare impertinent gunoierul!
  Gunoierul are energie electrica la prize produsa in sistemul energetic national proiectat si construit de cei carora el le-ar amputa pensiile. Firmele gunoierului functioneaza consumand energie electrica. Asa a facut averea fabuloasa. Acest mitocan a intrat in parlament ca sa-si protejeze averea. Asa parlamentar, asa parlament!
 • 0 (2 voturi)    
  Afaceri cu statul (Sâmbătă, 22 mai 2010, 9:56)

  Bug Zileriu [anonim]

  Asa, trebuie pusi la zid toti cei care fac afaceri cu statul!
  Banditii!
  Statul sa nu mai faca afaceri! Sa cheltuiasca toti banii pe salarii, pensii, ajutoare, etc. Sa nu mai faca drumuri, poduri, curat, sa nu mai cumpere medicamente in spitale, etc, etc!
  Sau daca vrea sa faca afaceri, sa faca numai cu firme straine!
  Sau, si mai bine, cu firmele care ne plac noua (ale noastre, adica!)

  Un articol de rahat! Felicitari autorului!
 • +2 (2 voturi)    
  afaceri cu statul (Sâmbătă, 22 mai 2010, 10:18)

  lia [anonim]

  nu stiu cit de adevarat este dar am auzit pe un patron ce spunea ca cele mai avantajoase afaceri sunt cu statul.se pare ca avea dreptate
  • +2 (2 voturi)    
   Avea perfecta dreptate (Sâmbătă, 22 mai 2010, 13:05)

   Milka Man [utilizator] i-a raspuns lui lia

   Afacerile cu statul se obtin usor (cu spaga), nu iti verifica nimeni competentele, ies banii foarte multi si nimeni nu verifica si calitatea lucrarilor sau a achizitiilor.Totul se face din condei!
 • 0 (2 voturi)    
  Face ce a facut si (Sâmbătă, 22 mai 2010, 15:09)

  Cioaca [anonim]

  face si tasu:inainte a vandut informatii,acum face fius-o,iar de vandut ar vindeo si pe masa,ce-i asa greu?La mucalitii astia banu sa iasa.
 • +2 (2 voturi)    
  Prigoana si accesul la informatii (Sâmbătă, 22 mai 2010, 15:09)

  valexandru [anonim]

  In 2008 guvernul Romaniei a adoptat directivei UE privind 'reutilizarea informatiei generata de institutii publice' de catre IMMuri.

  in cate vad, Prigoana jr. este intre primii care face bani din asta.

  Cf directivei orice firma poate intra in relatii contractuale cu institutii publice pentru a obtine gratuit acces la informatii. Rolul firmei contractante este de a inlesni accesul publicului la informatia autoritatilor ca atare sau prelucrata; pretul se stabileste in functie de necesarul de prelucrare a datelor. Directiva spune ca relatia contractuala trebuie sa respecte legea liberului acces la informatie, legea protectiei informatiei cu caracter personal, dreptul de autor, legea concurentei.

  S-ar putea ca ideea sa fie ok. Daca va apucati sa verificati legalitatea, trebuie sa faceti acest lucru cu toata lumea, inclusiv media care utilizeaza informatia publica din greu -mai mult sau mai putin deformata, trunchiata sau adaptata, fara a pune semnele citarii, fara a cita sursa, cu bias politic, etc.

  Directiva a fost inclusa in legislatia romaneasca de Min Comunicatiilor in 2008.
 • +1 (1 vot)    
  Directiva UE privind reutilizarea informatiei din (Sâmbătă, 22 mai 2010, 15:15)

  valexandru [anonim]

  European Directive on the Re-use of Public Sector Information (PSI)The EU Directive 2003/98

  http://www.epsiplatform.eu/psi_library/reports/european_directive_on_the_re_use_of_public_sector_information_psi
 • +3 (3 voturi)    
  Normal for ROMANIA (Sâmbătă, 22 mai 2010, 15:57)

  john doe [anonim]

  Cum spunea cineva care sigur era ROMAN aschia nu sare departe de trunchi.
  Multumesc lui DUMNEZEU ca m-a pazit a avea asa copii.
  Oricum acestia sunt viitorul Romaniei si nu cei care iau medalii de aur la olimpiadele internationale sau sau ajung sa lucreze la marile companii.
  Daca simbolul onarei HONO... vrea sa ne arate ca e tare il sfatuiesc sa incerce sa se angajeze pentru vreo 5 ani la o mare companie dar pe baza de interviu nu pe baza lui taticu si daca rezista sa lucreze si sa avanseze acolo atunci toata stima. A conduce avioane nu e o chestie atat de tare. Nici a fi mare om de afaceri pe spatele lui tata si a prietenilor lui nu e o chestie de luat in seama. UN TANAR ROMAN CARE AJUNGE DE EXEMPLU SA LUCREZE LA GOOGLE SAU MICROSOFT SAU LA ORICARE ALTA MARE FIRMA DIN LUME, DAAAA ESTE O CHESTIE TARE. Din nefericire pentru poporul roman primii nu vor fi viitorul Romaniei pentru ca au creier dar cei ca Honorius (nu are nici o vina saracul ca asa l-a numit tacsu :)) din nefericire sunt viitorul tarii.
  Dumnezeu sa te ajute ROMANIA oriunde te-ai afla.
  • 0 (0 voturi)    
   Tu dai exemple de (Duminică, 23 mai 2010, 8:26)

   Audit [utilizator] i-a raspuns lui john doe

   sluga: "sa lucreze la Google, etc...." pe cand ar trebui sa ii invatam pe copiii nostri sa fie stapani. Adica sa aiba ei o afacere chiar daca numarul de angajati este mic 5- 6 persoane.
   Hai sa ne invatam copiii sa fie stapan nu sluga!
   Dar suntem romani si, implicit, slugi. daca ridica unul capul, jar mananca, pulbere il facem!
 • -1 (1 vot)    
  Rusine (Sâmbătă, 22 mai 2010, 20:05)

  m ali [anonim]

  Sper ca până la sfârşitul sec.XXI ,poporul român să
  să schimbe această orânduire prin votul de la urne.
  Să fie naţionaliate bogăţiile adunate de bogătaşi.
  Romănia să intre în veacul următor ,puternic şi independent economic.
  E nevoie de o nouă ordine economică mondială.
  Poporul român să nu mai fie sluga nimănui.
  Atunci pe la- 2080-2090 sau poate mai curând -
  de U.E.să se scrie în cărţile de istorie că " a fost odată ..... "
  Să fie liniste în ţară.egalitate,să nu mai fie bogătaşi şi mulţi săraci ,.. ca acum în 2010.
  Să fie precum au visat şi au vărsat sângele
  înaintaşii noştrii de la 1848. :)
 • +1 (1 vot)    
  Pe bune daca va inteleg! (Duminică, 23 mai 2010, 8:11)

  Audit [utilizator]

  Ce ati vrea sa imi lase mie afacerile? Sau Juniorul sa nu se ocupe de afacerile tatalui sau?
  Doamne, cat de romani sunteti!
  Nu stim altceva decat sa moara si capra vecinului.
  Repetati dupa mine: ceea ce face Silviu Prigoana pentru fiul lui este normal sa faca orice parinte pentru copilul sau. Din pacate tatal multora din cei ce isi dau cu parerea a stat in carciumi sau a facut cornete din manuale prin urmare tot ceea ce le poate lasa este oftica!
  • 0 (0 voturi)    
   Esti (Duminică, 23 mai 2010, 12:07)

   HESS [anonim] i-a raspuns lui Audit

   Echivocat.Tatal are tot dreptul sa-i lase afaceriile pe mana doar cand nu le face cu statul adica cu impoziitele tale.Si cand tatal si-a facut averea cinstit ceeace lumea se indoieste.Ai auzit de trafic de influenta ,servicii contra servicii,sau da-mi lucrarea si ai atata malai.Daca tu crezi ca astia ca Prigoana,Vanghelie,Vantu,Berceanu,sau ala cu borduriile au facut averea cinstit inseamna ca esti achivocat si romania isi merita soarta .,de-a fi furata in continuare.In majoritatea cazuriilor averiile se cladesc in decurs de zeci de ani sau chiar generatii.Mai sant si exceptii,dar ma indoiesc ca astia sant.Si crede-ma ca intr-o tara cu o democratie adevarata elementele astea ar fi fost la puscarie de mult timp si pe multi anisori.
 • +1 (1 vot)    
  Romania (Duminică, 23 mai 2010, 8:37)

  antipoliticieni [anonim]

  intr-o Romanie in care beizadeaua asta cu buze unsuroase si plin de acnee (e firesc, pana nu a devenit bogat, probabil ca nu a avut nicio femeie), nu ma mai regasesc.
  Voi pleca din tara decat sa ajunga Neica Nimeni asta sa stie tot despre viata mea.
  Singura mea satisfactie privitoare la Prigoana este ca toti cei care stau pe langa el (amici si pitipoance), stau numai pt. banii lui. Daca maine nu ar mai avea bani, l-ar parasi toti. El nu are prieteni, eu am !!!
  Sa nu uitam ca ta-su a spus ca nu trebuie sa existe nicio pensie mai mare de 1500 lei in Romania. Intrebarea mea este : vrei sa traiesti un an macar cu 1500 (minus 15%), nemernicule ?
  Probabil ca nu se va intampla nimic in acest caz relatat de Hotnews, probabil ca Omul cu Acnee va scapa fara nicio problema si ne va zimbi flegmatic din Lamborghini in continuare.
  Faptul ca el e urat ca limba rusa, ca ta-su si-a pierdut un picior si ca i-a murit un frate poate fi un semn de la Dumnezeu. Fiti mai buni, aveti destui bani, lasati si pe altii...
 • 0 (0 voturi)    
  adam's family (Duminică, 23 mai 2010, 11:10)

  panfil flecaru [anonim]

  daca atzi vazut filmul, intzelegetzi paralela.
  o familie de ciudatzi.
  tomberon sr. seamana mai mult cu gran pa', bahmaimutzeanu cu dna. monster iar juniorul cu eddy monster.
  pe cuvant.
  de bazme !
  cand te gandest ca ilici se opunea invaziei mosierilor. pai, aia cel putzin erau educatzi.
  bogatanii de azi se intrec in golanii, ies ca paduchele in frunte.
  romania bunului simtz si a respectului !
  hahahaha !
  • 0 (0 voturi)    
   scuzatzi (Duminică, 23 mai 2010, 16:03)

   pf [anonim] i-a raspuns lui panfil flecaru

   am confundat titlurile, e vorba de filmul serial the monsters.
   dar nu fui prea departe. pot fi si adam's.


Abonare la comentarii cu RSS

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by