Traficul rutier va fi restrictionat pe Bulevardul Aviatorilor din Capitala pana la Piata Charles de Gaulle incepand de luni, pentru realizarea unor lucrari de reabilitare stradala.

Potrivit Mediafax, care citeaza un comunicat de presa al Politiei Capitalei, lucrarile au loc pe Bulevardul Aviatorilor, dinspre Bulevardul Mircea Eliade catre Pod Bordei.

Trei dintre cele sase benzi de circulatie sunt restrictionate de miercuri, 12 mai, pe Bulevardul Aviatorilor, iar pe celelalte se circula astfel: pe doua benzi de circulatie catre Soseaua Nordului si pe o banda de circulatie catre Piata Charles de Gaulle. Restrictia se prelungeste de luni, pana la Piata Charles de Gaulle, cu acelasi mod de organizare a circulatiei si cu asigurarea a cate o banda pe sens.

Conducatorii auto au ca alternative rutele ocolitoare Bulevardul Maresal Constantin Prezan - Soseaua Bucuresti-Ploiesti - Bulevardul Aerogarii - Strada Nicolae Caramfil sau Bulevardul Maresal Constantin Prezan - Soseaua Bucuresti-Ploiesti - Bulevardul Aerogarii - Strada Barbu Vacarescu.