Curtea de Apel Pitesti va judeca, vineri, recursul formulat de primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, privind mentinerea arestarii preventive de catre Tribunalul Arges. De asemenea, Inalta Curte de Casatie si Justitie va discuta cererea formulata de Solomon privind stramutarea dosarului de la aceasta instanta.

Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon se afla din 23 martie la Penitenciarul Colibasi, unde a fost transferat dupa trei saptamani petrecute in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Arges. El a formulat deja si doua cereri de liberare sub control judiciar si o cerere de liberare pe cautiune, care au fost respinse de Tribunalul Arges, deciziile primei instante fiind confirmate apoi de Curtea de Apel Pitesti.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Pitesti au dispus, pe 19 martie, trimiterea in judecata a edilului Craiovei pentru infractiunile de luare de mita in forma continuata si fals intelectual savarsit in legatura directa cu o infractiune de coruptie.