Senatorul Catalin Voicu, judecatorul Florin Costiniu, suspendat din functie, si oamenii de afaceri Marius Locic si Costel Casuneanu s-au prezentat, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Catalin Voicu si Florin Costiniu s-au aflat la sediul DNA pentru a le fi prezentat materialul de urmarire penala. Oamenii de afaceri Costel Casuneanu si Marius Locic sunt pusi si ei sub acuzare in acelasi dosar.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, dosarul in acest caz este aproape de finalizare. Dintre cei patru, doar Catalin Voicu se mai afla, in acest moment, in arest preventiv, ceilalti trei fiind eliberati.

Senatorul Catalin Voicu a fost arestat sub acuzatiile de trafic de influenta in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata, participatie improprie la infractiunea de fals intelectual la legea contabilitatii, in legatura cu fapte de coruptie, in forma continuata.

In stenogramele din dosarul DNA prin care s-a cerut arestarea lui Catalin Voicu, publicate de HotNews.ro, apar numele unor politicieni precum Gabriel Oprea, Ludovic Orban, Marian Vanghelie, Miron Mitrea, magistrati - Florin Costiniu, dar si de oameni de afaceri - Costel Casuneanu si Marius Locic, pentru care Catalin Voicu ar fi intervenit pe langa magistrati ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie si la IGP.