Primarul localitatii Clejani a fost anuntat, miercuri, de catre autoritatile bulgare sa se prezinte la sediul Politiei din Varna pentru a-si recupera masina care ii fusese furata din fata unui hotel din statiunea Nisipurile de Aur si care a fost gasita intr-o parcare din orasul bulgar, informeaza Mediafax. Potrivit primarului din Clejani, judetul Giurgiu, Florin Nidelea, este prima masina din cele furate care a fost descoperita si recuperata de politistii bulgari.

"Multumesc presei din Romania pentru ca, la cat scandal si tam-tam am facut si s-a facut, presiunea pentru ei a fost mare, altfel nu cred ca as mai fi gasit-o. Masina (n.r. - un BMW X5) a fost gasita intr-o parcare din orasul Varna, hotii au circulat fix 22 de kilometri cu ea. Am revazut masina intr-un parc auto unde am fost condus de politistii bulgari, este in buna stare, doar softul de la contact a fost stricat", a declarat Florin Nidelea.

Primarul din Clejani a mai spus ca si-a recuperat actele lasate in masina si ca spera ca dupa indeplinirea formalitatilor sa isi poata aduce masina acasa. "Nu mi-a venit sa cred pana nu am vazut-o. Avea numere bulgaresti, hotii au apucat sa le schimbe, dar bine ca am recuperat-o", a mai declarat Florin Nidelea.

Potrivit primarului din Clejani, cealalta masina care a fost furata, un BMW X6, care apartinea unui turist roman cazat la acelasi hotel din Nisipurile de Aur, nu a fost inca gasita de catre politistii bulgari.

Sapte autoturisme ale unor turisti romani aflati in statiunile bulgaresti Albena si Nisipurile de Aur au fost furate, in noaptea de vineri spre sambata, din fata a doua hoteluri. Printre masinile furate era si cea a primarului din Clejani.