Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, sustine ca nu s-a discutat in sedinta Guvernului o posibila remaniere si "nici nu este necesar" acest lucru. Potrivit ministrului, premierul Emil Boc, ar putea, oricand doreste, sa propuna presedintelui Traian Basescu schimbarea ministrilor.

Elena Udrea, ministru al Dezvoltarii, a declarat marti ca este posibil ca presedintele Traian Basescu sa ia in calcul ideea unei remanieri, in cazul in care Guvernul nu face o reducere a cheltuielilor, scrie Agerpres.

Raspunsul Elenei Udrea face referire la afirmatiile consilierului prezidential Sebastian Lazaroiu, care a declarat, intr-un interviu pentru Adevarul, ca nu se mai poate amana reducerea cheltuielilor din sectorul bugetar.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului 'Adevarul', ca evaluarea in vederea unei posibile remanieri ar putea avea loc in toamna.

De asemenea, viceprim-ministrul Marko Bela a spus ca Executivul ar putea fi remaniat la toamna sau spre sfarsitul anului.