Loteria Romana introduce, incepand de duminica, 2 mai, cea de-a patra categorie de castig la Loto 6/49, iar jucatorii vor putea castiga si cu trei numere ghicite din cele sase extrase, anunta compania nationala intr-un comunicat.

Castigul la cea de-a patra categorie introdusa de Loterie este fix, in valoare de 4,5 lei.

Cu trei numere castigatoare, jucatorii la Loto 6/49 pot opta pentru ridicarea castigului in bani sau pentru a-si incerca inca o data norocul cu o noua varianta de joc.

De asemenea, tot din data de 2 mai, plata tuturor castigurilor la jocurile tip loto a caror valoare nu depaseste suma de 600 de lei se va face in orice agentie loto, indiferent de locul unde a fost jucat biletul castigator.

Jocul Loto 6/49 a fost introdus sub actuala forma in portofoliul de produse al Loteriei Romane la inceputul anului 1993 si este cel mai popular joc din Romania, care ofera, anual, castiguri deosebit de atractive. Numai in anul 2009 la jocul Loto 6/49 s-au acordat 102.305 premii in valoare totala de 188.846.669 de lei, precizeaza Loteria.

In conformitate cu legislatia in vigoare, o cota de minimum 60% din profitul realizat in cursul unui an de Loteria Romana este destinata finantarii constructiei de locuinte sociale si sali de sport.