Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, marti, arestarea pentru 29 de zile a politistului Bogdan Butnariu de la Sectia 3 din Capitala, acuzat de trafic de droguri de mare risc, informeaza Agerpres. In acelasi dosar, instanta a dispus arestarea fratelui politistului, Stefanita Butnariu.

Politistul a fost retinut, luni, de procurorii DIICOT sub acuzatia ca face parte dintr-o grupare ce se ocupa cu traficul de droguri de mare risc - heroina si metadona.

Potrivit DIICOT, gruparea este formata din 13 persoane si vindea heroina si comprimate de metadona pe raza Sectorului 1 din Capitala, in special in zonele Gara de Nord si Bucurestii Noi.

Bogdan Butnariu, de 33 de ani, a fost sportiv de performanta, el activand la Clubul Sportiv Dinamo.

In iunie 2009, mai multi sportivi de la Dinamo au fost transferati la Politia Capitalei, fara sa li se verifice cazierul, printre acestia aflandu-se si Bogdan Butnariu.

Bogdan Butnariu are antecedente penale, fiind condamnat in 2008 de Judecatoria Sectorului 6 la patru ani de inchisoare cu suspendare pentru talharie, dupa ce a fost prins furand din hipermarketul Cora Militari.