Grupul de Investigatii Politice, condus de Mugur Ciuvica, il acuza pe ministrul de Finante Sebastian Vladescu ca, pe vrema cand detinea acelasi portofoliu, in primul Guvern Tariceanu, a primit sapte contracte din bani publici in valoare totala de 500.000 de euro.

La sfirsitul anului 2006, Sebastian Vladescu a obtinut, prin societatea comerciala Boss Constructii si Consultanta SRL, contracte in valoare totala de 1.586.301 RON (fara TVA).

In decembrie 2006, Boss Constructii si Consultanta SRL, la care Vladescu detine 47% din actiuni, a primit 7 contracte de „furnizare de echipamente de interventie la viituri” din partea Administratiei Nationale „Apele Romane” (ANAR). In momentul primirii contractelor, Sebastian Vladescu era ministru al Finantelor, iar ANAR era in subordinea ministrului Mediului, Sulfina Barbu.

Boss Constructii si Consultanta SRL avea la acel moment 5 angajati. ANAR a cumparat de la Boss Constructii si Consultanta SRL palplanse metalice si baraje mobile de aluminiu.

Contractele au fost atribuite in decursul a doar citeva zile din decembrie 2006, iar anunturile de atribuire au fost publicate in Monitorul Oficial in ianuarie si februarie 2007.

Firma ministrului Sebastian Vladescu a primit: