Cum si-au declarat averile judecatorii Curtii Constitutionale inainte sa declare ANI neconstitutionala

de Attila Biro     HotNews.ro
Vineri, 16 aprilie 2010, 22:18 Actualitate | Esenţial


Membrii Curtii Constitutionale a Romaniei
Foto: AGERPRES

Cei noua judecatori ai Curtii Constitutionale au depus si ei declaratii de avere. Unii din judecatori nu si-au mentionat veniturile din salarii, ori au omis de la o delcaratie la alta proprietati. HotNews.ro a dezvaluit joi ca sapte judecatori ai CCR sunt investigati de Agentia Nationala de Integritate, care dupa o decizie luata de cei noua judecatori, si-a pierdut mare parte din atributii. HotNews.ro va prezinta declaratiile de avere ale judecatorilor Curtii Constitutionale.

 • Vezi in text si cine sunt si cine au fost cei noua judecatori ai Curtii Constitutionale
 • Din cei sapte judecatori aflati in atentia ANI, patru sunt cercetati pentru incompatibilitate deoarece detin actiuni la societati comerciale. Iata ce contin declartiile de avere ale celor patru.

Ion Predescu - judecator CCR

Are 87 de ani si a depus trei declaratii de la numirea la CCR. In cea mai recenta declaratie de evere declara ca are in prorietate un teren, nu detine nicio casa, niciun fel de conturi bancare ci doar un Oltcit si certificate la SIF Oltenia. La rubrica venituri judecatorul nu a completat nicio suma. Ion Predescu cumuleaza venituri din salariul de judecator si din pensie. In declaratiie anterioare celei din 2009, adica o declaratie din 2005 si una in 2008 Ion Predescu a mentionat ca are in proprietate o casa de locuit in Craiova mostenita de sotia sa. In declaratia din 2009 aceasta casa insa nu mai este mentionata si nici nu se mentioneaza instrainarea imobilului. Potrivit Newsin.ro, Ion Predescu este unul dintre cei sapte judecatori care se afla sub investigatia ANI in ceea ce privesc declaratiile de avere. Mai exact ANI ar fi decoperit ca Ion Predescu ar avea zece conturi bancare nedeclarate care contin suma totala de 50.000 de euro. Toate conturile ar fi fost deschise in 2008. Detalii despre acest aspect aici. Ion Predescu a fost timp de 14 ani senator PSD si a detinut functia de ministru al justitiei in guvernul Vacaroiu in perioada 2 septembrie 1996 - 12 decembrie 1996. In CV-ul oficial de pe site-ul Curtii Constitutionale, Ion Predescu a omis sa mentioneze ca a fost membru PSD.


Valentin-Zoltan Puscas - judecator CCR

In ultima declaratie de avere mentioneaza ca detine trei terenuri pentru care nu declara valoarea de impozite, doua case si doua autoturisme. In aceeasi declaratie mentioneaza ca in 2009 a vandut un apartament si o casa, desi aceste imobile nu apar pe declaratia din 2008. Judecatorul a mentionat ca cele doua imobile au fost dobandite prin mostenire in 2008. Judecatorul mai declara si 11 depozite bancare cu sume cuprinse intre 15.000 si 60.000 de lei. Valentin-Zoltan Puscas mai declara si ca a imprumutat o persoana cu 150.000 de lei. Judecatorul detine si aproape 20% din actiunile Societatii Cooperativa Mestesugareasca Sicomcoop Sfantul Gheorghe de unde a primit in 2008 dividende in valoare de aproape 30.000 de lei. Potrivit legii, magistratii nu pot fi actionari la societati comerciale. Valentin-Zoltan Puscas a fost timp de 11 ani senator al UDMR.


Zegrean Augustin - judecator CCR

Potrivit ultimei declaratii de avere detine doua terenuri si patru imobile, iar la unul din imobile nu a declarat valoarea de impozitare. Mai detine un autoturism si patru depozite bancare in lei (60.000) si euro (40.000). Mai are datorii la banci de 10.000 de euro si 60.000 de lei. Judecatorul Zegren mai declara si ca este actionar RAAL SA de unde in 2008 a primit dividende in valoare de 9.200 de lei. A fost parlamentar al FSN 90-92 si intre 2004-2007 deputat ales pe listele PD.


Lazaroiu Petre - judecator CCR

Potrivit declaratiei de avere, are doua terenuri, doua case si doua masini. Mai detine si tabloruri si bijuterii in valoare de 125.000 de euro si in 2008 a facut o donatie catre Arhiepiscopia Bucurestiului in valoare de 220.000 lei. Mai detine si doua depozite bancare de 177.000 de lei in total. Doua aspecte din declaratia de avere a judecatorului ridica semne de intrebare. Primul este acela ca detine actiuni la compania Nufarul SA. Al doilea fiind faptul ca pe langa leafa de judecator al CCR 37.000 lei, mai cumuleaza si salariul de profesor universitar 23.000 de lei si veniturile de la un cabinet de avocatura- 199.000 lei. Evenimentul Zilei a relatat urmatoarele despre Lazaroiu: “In 2004, Petre Lazaroiu l-a scos basma curata pe Traian Basescu in dosarul „Pasajul Basarab”. In perioada 2001-2002,  Basescu ar fi platit, in calitate de primar al Capitalei, aproximativ 1 milion de euro din banii bucurestenilor, unei firme de casa, pentru un proiect al pasajului Basarab, pentru care Consiliul General al Municipiului Bucuresti nu si-a dat acordul”. Detalii aici.


Iata ce contin declaratiile celorlalti judecatori ai Curtii Constitutionale

Aspazia Cojocaru - judecator la CCR

A declarat in cea mai recenta declaratie de avere doua terenuri fara a mentiona valoarea de impozitare. Mai are in proprietate un apartament cu 4 camare, o garsoniera, doua case si o casa de vacanta. Nici la aceasta rubrica nu a mentionat valoarea de impozitare, doar la casa de vancanta a mentionat ca valoreaza 400.000 de lei. Mai are un autoturism si bijuterii in valoare de 11.000 de euro si un depozit de 55.000 de lei din 2009. La rubrica venituri, Aspazia Cojocaru cumuleaza salariul de judecator CCR 176.400 lei, doua salarii de profesor universitar 17.000 lei plus 32.000 lei, pensia 69.000 lei si drepturi de autor 3.700 de lei. Presa a relatat ca Aspazia Cojocaru a fost turnatoare la Securitate si ar fi avut nume de cod Ana. Potrivit presei CNSAS a confirmat prima data dosarul de turnator al Aspaziei, ulterior infirmadu-l. Detalii despre acest caz aici . Cotidianul.ro a publicat o dezvaluire potrivit carei Aspazia Cojocaru a fost implicata in anii ’70, intr-o retea de falsificare a examenelor de admitere de la Facultatea de Drept din Bucuresti. Detalii si documente despre acest caz aici. Aspazia Cojocaru a fost colega cu Adrian Nastase si Rodica Stanoiu la Institutul de Cercetari Juridice al Academiei Romane. Potrivit presei Aspazia Cojocaru a fost recrutata si supervizata din partea Securitatii de catre Rodica Stanoiu detalii aici.

Acsinte Gaspar - judecator CCR

In declaratie de avere depusa in 2009 sustine ca are in proprietate o casa, o masina, bijuterii si tablouri in valoare de peste 10.000 de euro. Are patru depozite bancare cu sume cuprinse intre 15.000 si 30.000 de euro. La fel ca si alti colegi de la CCR si el cumuleaza pensia de 87 mii de lei cu salariul de judecator 172.000 lei. In perioada comunismului Acsinte Gaspar a detinut o functie importanta chiar in aparatul de conducere al dictatorului Nicolae Ceausescu: a fost seful sectorului juridic al Consiliului de Stat (1965-1989) care pregatea decretele lui Ceausescu. Dupa revolutie intre '96 si 2004 este parlamentar PSD. In guvernarea Nastase detine functia de ministru pentru relatia cu Parlamentul. De altfel el este cuscrul lui Gheorghe Diaconescu, avocatul lui Adrian Nastase. Astfel, fiica lui Diaconescu este casatorita cu fiul lui Gaspar. In decembrie 2009, EVZ scria urmatoarele: “Acsinte Gaspar, alaturi de alte nume grele, precum: Ionel Blanculescu, fostul ministru al Finantelor, Mihai Tanasescu, fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea, au fost audiati, ca martori, in dosarul Rompetrol. El a trebuit sa dea explicatii despre datoriile Petromidia. Printr-un act normativ emis de Guvern in octombrie 2003, datoria de 600 de milioane de dolari a rafinariei la bugetul de stat a fost transformata in obligatiuni cu maturitate de sapte ani.” In 2005 presa a relatat ca Gaspar a incalcat statutul de magistrat CCR si a participat la o intalnire cu Adrian Nastase si Miron Mitrea, detalii despre caz aici. Nici Acsinte Gaspar nu mentioneaza in CV-ul oficial ca a fost parlamentar PSD.


Nicolae Cochinescu - judecator CCR

In ultima declaratie de avere mentioneaza ca detine cu sotia un teren a carui valoare de impozitare nu o precizeaza. Mai are in proprietate trei apartamente si doua depozite bancare, unul de 360.000 de lei si unul de 30.000 de euro. La fel ca si alti colegi ai sai si el cumuleaza pensia de 85.000 de lei cu salariul de 223 mii lei anual. Nicolae Cochinescu a detinut mai multe functii de procuror atat pe vremea comunismului cat si dupa '89, culminand cu functia de procuror general intre '96 si '97, pe vremea cand presedinte al tarii era Ion Iliescu. Nicolae Cochinescu a fost acuzat de mai multe asociatii ale revolutionarilor din '89 ca ar fi fost implicat in doarul Mineriadei din 1990.


Toader Tudorel - judecator CCR

In ultima declaratie de avere mentioneaza ca detine sapte terenuri, sase imobile si doua autoturisme. Mai are un credit la banca de 125.000 de euro. Cumuleaza venituri din activitatea didactica 167 mii lei cu cea de judecator 99 de mii de lei.


Ioan Vida - presedintele Curtii Constitutionale

De la inceputul mandatului si pana in prezent Ioan Vida a depus trei declaratii de avere. In cea mai recenta declaratie depusa in iunie 2010 acesta a declarat sase terenuri, trei case, un apartamet si o casa de vacanta, potrivit declaratiei a achizitionat in 2009 o casa in Bucuresti in sectorul 1. Nici la rubrica terenuri si nici la cea de imobile judecatorul nu a trecut valoarea de impozitare a bunurilor, desi in declaratie se cere si completarea acestei rubrici. Judecatorul mai declara ca detine un tractor si o masina, ambele mostenite. Ioan Vida are si patru depozite la banca: doua depozite in dolari in valoare cumulta de 5.000 de dolari, un depozit de 2.509 euro si un depozit de 187.181 lei. Nu are datorii si mai declara ca pe langa salariul de presedinte al CCR de 193.024 lei, a mai obtinut si 134.665 lei ca profesor universitar. Declaratia de avere completa aici.Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

10362 vizualizari

 • +26 (28 voturi)    
  Rusine (Vineri, 16 aprilie 2010, 21:50)

  drak latinu [utilizator]

  Niciodata nu o sa iesim din " criza " cu oameni din astia. Rusinica pentru ei.
  • +10 (12 voturi)    
   De acord! (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 9:16)

   frej [anonim] i-a raspuns lui drak latinu

   100% de acord! Sa le fie rusine. Comunisti nenorociti. Din cauza astora exodul tinerilor din Romania continua. Asemenea oameni, alaturi de clica lui Iliescu, nu lasa Romania sa devina o tara moderna in care sa ne placa sa traim...
   • -1 (5 voturi)    
    Solutia? (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 11:52)

    corleone [anonim] i-a raspuns lui frej

    Impusca-i daca-ti da mana!
    • -1 (1 vot)    
     Uite solutia ... (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 17:58)

     alex [anonim] i-a raspuns lui corleone

     sa devenim "fazani" nu se poate altfel !
    • 0 (0 voturi)    
     Solutia (Luni, 19 aprilie 2010, 8:27)

     ion [anonim] i-a raspuns lui corleone

     Poti fi sigur ca daca mi-ar da mana asa as face. Pentru binele public.
  • +11 (13 voturi)    
   Certificatul de nastere al mafiei romane! (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 10:27)

   mm [anonim] i-a raspuns lui drak latinu

   Ce rusinica, domnule? Aici e vorba de o problema mult mai grava, evidenta, de folosire a legior si institutiilor statului Roman in interese personale sau de grup! Este dovada ca statul este condus in 2010 de mafioti de sorginte comunista!
  • -4 (8 voturi)    
   Basescu este de vina (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 15:58)

   Ady [anonim] i-a raspuns lui drak latinu

   Ce tot va minunati asa nu l-ati ales voi pe Basescu?
   el este de vina si cu lingaii lui pentru stadiul in care ne aflam.Alta ar fi fost situatia cu Dl Mircea Geoana!!
   Ar fi pus mana si ar fi facut curat in justitie!!!
   • 0 (2 voturi)    
    pentru ady (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 15:38)

    adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui Ady

    Fina ironia. Chiar prea fina..
    • +1 (3 voturi)    
     Fina ironia dar de calitate (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 17:32)

     Lary [anonim] i-a raspuns lui adrian88000

     Abia astept pe Gadea,Badea,Ciutacu,Stan,Razvan Dumitrescu,Ursu si alti mancatori de magiun sa vad cum reactioneaza.Haideti sa vedem cat de vehementi vor fi ei impotriva.....lui Boc,Basescu,Eba,Udrea si a altora din anturaj ca sa incerce sa contracareze aceasta stire.
  • 0 (2 voturi)    
   Ce rusine (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 19:16)

   Ceasca [utilizator] i-a raspuns lui drak latinu

   Astia n-au pic de rusine.Niste mutilati in suflet.Daca au suflet.
 • +21 (23 voturi)    
  cum se numeste asta ? (Vineri, 16 aprilie 2010, 21:55)

  cristi_an [utilizator]

  va spun eu : ..ue mai sclavilor..facem ce vrem noi!
  sper sa apuc ziua sa ii vad in lanturi... 87 de ani....capusa ordinara ...
 • +9 (17 voturi)    
  Mi-e (Vineri, 16 aprilie 2010, 22:27)

  HESS [anonim]

  SILA de justitia romana.DEPLORABILA.O DICTATURA ESTE SOLUTIA ACESTEIA.SI PEDEAPSA CU MOARTEA.
  • +26 (28 voturi)    
   nup (Vineri, 16 aprilie 2010, 22:36)

   ady [anonim] i-a raspuns lui HESS

   nu asta este solutia, doar ca este absurd ca aceasta instanta de doi bani are ultimul cuvant in absolut orice lege data in tara asta, il plus este o aberatie iesita din comun ca niste judecatori sa poata judeca sau sa dea o sentinta sau sa emita orice act legal unei persoane sau unei agentii care ii ancheteaza pe ei!!! este un conflict de interese pe care il vede orice prost, nu ca m-as simti dar tre sa fii batut in cap sa nu ti se para ciudat ca CC desfiinteaza o agentie care ii ancheteaza pe ei
   sunt curios daca UE va reactiona ANI fiind unul din motivele pentru care s-au facut presiuni mari dinspre UE in ultimul timp, si uite ca vin niste miserupisti babalaci si o desfiinteaza pentru ca au indraznit sa ii ancheteze
   Bravos
   • +3 (7 voturi)    
    2 bani? (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 2:57)

    anicalypto [anonim] i-a raspuns lui ady

    gresit! nu e de doi bani!
  • +1 (7 voturi)    
   . (Vineri, 16 aprilie 2010, 22:41)

   nboc [anonim] i-a raspuns lui HESS

   s-ar putea ca dictatura aia pe care o doresti sa decida ca ar fi bine sa mori ... si sa si aplice pedeapsa aia cu moartea despre care crezi ca e o solutie...
   pentru sila iti recomand lamaia ...
   • +1 (3 voturi)    
    lamiia (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 3:01)

    anicalypto [anonim] i-a raspuns lui nboc

    mai bine citricile decit matraguna! macar dupa o abureala te trezesti un pic! Dupa cealalta nu ne ramine decit ca ceilalti sa se roage pentru noi!
  • +14 (16 voturi)    
   Fosta nomenclatură comunistă şi-a impins pionii (Vineri, 16 aprilie 2010, 22:58)

   Watt [anonim] i-a raspuns lui HESS

   Populatiile române împrastiate pe mapamond se cifreaza la aproximativ 12 milioane {românii din teritoriile răpite (Basarabia,Bucovina de Nord, Maramureşul de Nord}românii de linga tara(Ungria,Serbia,Bulgaria), românii deportati în gulag (peste un milion), exilul românesc, emigratia şi migratia post ’89}.
   Marii patrioţi români au reusit împotriva vicisitudinilor să desavîrsească unitatea ţării prin unirea din 1918, eveniment crucial în istoria noastră ca popor.
   Inceputul instabilitatii politice în 1938, a determinat o succesiune de evenimente ce au dus la ciuntirea patrimoniului naţional, mostenit din negura istoriei, { resemnarea in faţa dicktatului din 1940-pactul Ribbentrop-Molotov}, furtul voinţei naţionale la alegerile din 1946, trădarea intereselor românesti la tratatul de pace de la Paris din 1947 {de către delegaţia comunistă}.
   Deportarea in gulagul sovietic a aprox. 1,2 milioane de români din provinciile rapite, exterminarea elitei politice{patriotii, ctitorii unirii din 1918}în inchisori, a armatei române în lagărele de prizonieri, a permis sistemului comunist implantat să prolifereze.
   Căderea comunismului în Europa{1989}a obligat structura comunistă din România să planifice o reformare a sistemului premeditînd o schimbare de fond, perenizind sub alte forme de influenţă şi dominare controlul asupra statului.
   Fosta nomenclatură comunistă şi-a impins pionii din esalonul doi şi trei, descendenţii, pe scena politică nou creată dupa’89, ocupînd-o, impunînd desfăsurarea operaţiunilor de privatizare şi spoliere a resurselor vitale ale naţiunii în detrimentul a milioane de cetaţeni.
   Mai multe veti afla aici : http://www.universulromanesc.com
 • +22 (24 voturi)    
  ...si astia... (Vineri, 16 aprilie 2010, 22:30)

  sile [anonim]

  Cat de adevarat este proverbul :
  -Pestele de la cap se impute !!-

  Hotia si smecheria au napadit tara asta.
  Va fi foarte greu sa se puna capat coruptiei doar cu duhul blandetii,prin metode democratice.
  • +4 (6 voturi)    
   Dupa ... (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 10:33)

   cosma [anonim] i-a raspuns lui sile

   Tot la romani exista si zicala: "mintea romanului cea de pe urma! " Ce folos ca poporul roman a tazaurizat, timp de secole, atata intelepciune in proverbe si zicatori daca nu stie sa o foloseasca la timp si mereu ii descopera valaorea DUPA!
 • +17 (21 voturi)    
  predescu ala cu oltcitul e tare... (Vineri, 16 aprilie 2010, 22:46)

  respolarus [anonim]

  parca il vad dimneata cand vine la munca intr-un oltcit.ma cac pe mine de ras.bine ca desfinteaza ANI,macar asa nu mai vedem cum ne tin astia de fraieri pe noi astia platitorii de taxe.domn predescu esti cel mai tare.
  • +5 (7 voturi)    
   are rabla (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 0:46)

   mav [anonim] i-a raspuns lui respolarus

   deci are rabla ..are vaucher..vreo 3000 lei..sa treaca repede si asta in declaratie, ca se pare se impute treaba pt onorabilii mai-sus citati!
 • +13 (15 voturi)    
  coruptie? (Vineri, 16 aprilie 2010, 22:59)

  MirceaA [utilizator]

  ne miram de coruptie? Pai daca se face evaluarea bunurilor, toti sunt milionari in euro. De unde? Rezulta ca TOTI au luat spagi mari de tot, deci sunt mana in mana cu hotii. De 15 ani imi bat la cap prietenii ca suntem un stat bazat pe crima organizata.
 • +12 (14 voturi)    
  Din nou... (Vineri, 16 aprilie 2010, 23:05)

  Marian [anonim]

  Oamenii astia dovedesc iar ca au un total dispret fata de legi. Si ei sunt cei care se presupune ca si respira conform legii.
  Dar stiti cum e vorba aia: Nu face ce face popa, fa ce zice popa.
  Se pare ca e valabil pentru mai multe "profesii".
  • -1 (1 vot)    
   gresesti (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 13:03)

   Demigod [utilizator] i-a raspuns lui Marian

   Ei sunt legea.
   Si se dispretuiesc la modul cel mai barbar, innotand in "chestii materiale".
 • +7 (11 voturi)    
  hahahahahha (Vineri, 16 aprilie 2010, 23:12)

  TIRTAU [anonim]

  bai da multi cretini sunt in tara asta ....pai cine dracu credeti voi ma ca se va pune cu astia vreodata.....NAAAAAAAAAAAAAAAAIVILORRRRRR.......
  li se rupe astora ma.........legea este numa pentru PROSTI......asa sa ne ajute ..dumnezeu.......a,apropos-asta cum dracu de accepta asa ceva ...........
  • +1 (11 voturi)    
   Dumnezeu cu D mare (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 1:39)

   Viorel [anonim] i-a raspuns lui TIRTAU

   Si Dumnezeu rabda pentru ca iubeste oamenii.. Dar va rasplati oricum fiecaruia dupa inima.
   Este curios cum un ateu poate rezista in aceasta societate, cand vede ca o nulitate se imbogateste si el crede ca nu exista Dumnezeu sa ii rasplateasca. Trebuie sa fie foarte greu sa fii ateu convins si sa vezi atatea nedreptati.

   Referitor la faptul ca Dumnezeu tolereaza nedreptatile si rautatile... nu de multe ori facem si noi cu copiii nostri asa? Palme ne mai da si Dumnezeu (cate o boala, etc) dar rasplata adevarata este lasata dupa moarte.

   Multa multumire si liniste sufleteasca! Dumnezeu vede tot si ne iubeste :)
   • 0 (2 voturi)    
    ptr Viorel (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 17:44)

    TIRTAU [anonim] i-a raspuns lui Viorel

    Dumnezeu CU ''D''mare ? adica la fel ca Viorel cu V MARE NU?.,,,,,Sa-mi spui si mie ce rasplata ai primit si daca esti bucuros de ea....dar sa stii ca nu e nevoie sa te intorci ,o sa vin eu dupa tine.....
 • +6 (6 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Vineri, 16 aprilie 2010, 23:26)

  [anonim]

 • +11 (13 voturi)    
  Incredibil (Vineri, 16 aprilie 2010, 23:29)

  sokar [anonim]

  Nu mai pot suporta sa enumerati aceste sume penibile...auzi are 30.000 euro !!!! Oameni buni nu sunteti sanatosi?, astia au milioane de euro, sunteti asa de naivi???? Mai vad la TV cand ii aresteaza pe unul si se flutura un teanc de 2000 ron...
 • +10 (12 voturi)    
  csm (Vineri, 16 aprilie 2010, 23:41)

  sery [anonim]

  de fapt cine conduce tara Romineasca basinosii si hotii astia la virsta lor, chiar nu exista alte persoane capabile ptr. aceaste functii, ati inebunit mergeti pe ideia sa puneti persoane cu experienta si puneti numai putregaiuri care string bani ptr. stranepoti si tineretul nostru destept ca avem suficient slava domnului, fura cu carduri si alte manevre,unde esti tineret din ROMINIA sa iesi in strada si sa-ti ceri drepturiel voi vreti mereu sa aveti un conducator,nu satau lucrurile chiar asa ,de exemplu in spania cind se face grefa se lipesc fluturasi pe strazi sau se anuntape net si se string toti si isi cer drepturile voi ce faceti dormiti cum puteti sa acceptati ca niste putregaiuri sa hotarasca ptr. voi,BAFTA
 • +8 (10 voturi)    
  Rusine de o mie de ori sa le fie ! (Vineri, 16 aprilie 2010, 23:45)

  Luca [anonim]

  Rusine! acesti oameni ar trebui s fie impecabili, elita tarii. Cand colo sunt o rusine pentru acest popor pe banii caruia traiesc . Pe websitul Curtii nu gasesti nici o declaratie de avere, la vedere. Daca astia sunt asa, cum sunt ceilalti? Nu e rusinos numai, e scarbos de-a dreptul. Ne cred prostii lor. Poate suntem? Sa le stea averile in gat ! UE ce spune?
 • +9 (11 voturi)    
  acestia ne-au furat viitorul (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 0:43)

  george [anonim]

  cred ca unii dintre ai au mai omis sa declare ca au fost membrii prin CC si PCR, dar au avut grija sa faulteze CNSAS-ul , sa nu mai stim noi chiar tot!
  O confiscare a bunurilor si averiilor nejustificate, si o eliminare din orice functie ar fi cel putin decent, dar din pacate pt unii dintre ei..cred ca sunt ajunsi de tentaculele caracatitei Voicu. Le uram "succes", ii asteapta vremuri foarte grele!
 • +9 (11 voturi)    
  Sper sa nu moara! (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 1:53)

  stefan [anonim]

  Sper ca aceasta campanie inceputa contra judecatorilor de la CC sa nu moara. Chiar daca veti relua articolele.
  In plus vad ca mai apar unii ca Berceanu care se bucura de solutia data de acesti hoti. Inseamna ca si el o fi cu caciula sub musca!!!!!!
 • +1 (3 voturi)    
  end (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 2:55)

  anicalypto [anonim]

  All of Us we're wating for the BiG-BANG! Enjoy !
 • +2 (6 voturi)    
  babetica (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 3:20)

  anicalypto [anonim]

  Oare de ce au toti babetica si o sticla de Borsec in fata? De cind agerpres publica poze porno? E o facatura! De fapt toti sunt X-Men! Vorbesc serios! Sau o reclama pentru apa minerala ratata! De ce nu le dati portretele in B&W cu: Wanted for 100000 $ ca-i gasim noi imediat!
 • +6 (8 voturi)    
  Ghici cine -i vinovatul? (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 7:07)

  ticuta2IV1940 [utilizator]

  Probabil ca il stiti,este nimeni altul decat Iliescu ,el
  a dat nastere la acest monstru de complet de judecatori ,proveniti la inceput din PSD ,partidul coruptilor din Romania,s-a rodat o buna periada de timp in care a pus amprenta coruptiei si iresponsabilitatii pe toti membrii Curtii.Cel mai edificator membru al curtii,in acest sens,este bosorogul PSD-ist Ion Predescu,un rebut al societatii
  ajuns la curte gratie lui Ion Iliescucare, dupa terminarea ultimului mandat,a reusit sa-si plaseze majotitatea membrilor PSD (judecatori) in cea mai inalta putere a statului,Curtea Constitutionala,pentru
  asigurarea linistei partiduluiPSD si a membrilor sai ,in actul de coruptie .
  • -1 (1 vot)    
   Salvarea (Duminică, 18 aprilie 2010, 6:59)

   Danut D Deleanu [utilizator] i-a raspuns lui ticuta2IV1940

   @ Salvarea va veni de la Cartea Recordurilor si de la ONU.Vor fi declarati monumente ale naturii de interes intrer national si expusi in spirt ! Predarescu.,Saniuta si Scrin deja au tras sforile pentru nemurire!Mai bine decat criogenarea blocatarilor.DDD
 • +2 (4 voturi)    
  la spanzuratoare cu ei (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 7:13)

  Florin [anonim]

  aruncatii de pe balcoane :-) niste shobolani.
  Devina suntem tot noi, ca nu-i spanzuram.
 • -1 (3 voturi)    
  rusine, da! (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 7:59)

  monicaavr [anonim]

  Romanilor nu le-a mai ramas decat increderea in Dumnezeu; sa ne rugam deci sa avem credinta!
 • +1 (3 voturi)    
  Problema e . . . (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 8:13)

  gheorghe [anonim]

  . . . ca nu prezinta prea mare importanta completarea defectuoasa a declaratiilor de avere, aceasta este un fel de sport national pentru elitarii nostri. Problema importanta este daca au declarat ca neconstitutionale art. din legea ANI pe bune sau in mod vadit eronat si voit. Daca e pe bune, aferim, guvernul si parlamentul trebuie sa o puna in limita consttutiei. Dar daca nu este pe bune si se constata ca e un abuz din partea lor pentru a se sustrage rigorilor legii ar trebui imediat demisi si arestati. Sigur ca potrivitconstitutiei Iliesciene acest lucru nu este posibil, dar, cand infractiunea este evidenta aceasta este singura solutie. Inca un motiv pentru revizuirea grabnica a Consttutiei.
 • +2 (4 voturi)    
  vai de noi (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 8:25)

  pierre-luc [anonim]

  cu aceste fosile comuniste-mafiote e normal sa fie asa
 • +2 (4 voturi)    
  In curind, (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 8:34)

  Nicolae [anonim]

  Daca Hotnews se mai baga unde nu-i firbe oala o asa fie declarata institutie anticonstitutionala.
  Singurii constitutionali vor ramine ei.
 • +3 (5 voturi)    
  da (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 8:37)

  mihnea [anonim]

  Unul din ei are 87 ani...Justitia este motorul coruptiei din Romania asa ca nu mai sunt multe de spus...
 • -1 (1 vot)    
  deja cred (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 8:50)

  danandreipaval [utilizator]

  ca MAREAN, VIDEANU, BOC, NASTASE....toti ceilalti sunt un fel de invatacei ai acestor 9 haimanale.

  Doamne cum s-au adunat toti sub umbrela Curtii Constitutionale. Cred ca eu am mai mult drept moral ca ei sa judec!!! Mi s-a facut parul maciuca din ce au fost candva, ce au declarat si mai ales ce NU au declarat.

  Nu e de mirare ca ANI ii cauta la oua.....
 • +3 (5 voturi)    
  pacalici (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 9:19)

  superior [utilizator]

  ma uit la poza si ma minunez...astia o sa moara pe fotoliile acelea, le-au legat de ei si se zbat sa mai pastreze "ultimul pumn de neuroni"....si Bulgaria este cred inmarmurita cat de fraieri suntem...asta este justitia, "frati" cu Nastase, pe care noi asteptam sa-l judecam....fara miscari populare astia vor trai pana la adanci batraneti in aceleasi fotolii calde cumuland a10 surse de venit....niste nenorociti.
 • +2 (4 voturi)    
  Au sau nu obligaţia să verifice? (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 9:26)

  Ana Armanca Ardeleanu [anonim]

  http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?id=339, Titlul V, Art. 146. ARTICOLUL 146
  Curtea Constituţională are următoarele atribuţii:
  a) se pronunţă asupra constituţionalităţii legilor, înainte de promulgarea acestora, la sesizarea Preşedintelui României, a unuia dintre preşedinţii celor două Camere, a Guvernului, a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a Avocatului Poporului, a unui număr de cel puţin 50 de deputaţi sau de cel puţin 25 de senatori, precum şi, din oficiu, asupra iniţiativelor de revizuire a Constituţiei;
  b) se pronunţă asupra constituţionalităţii tratatelor sau altor acorduri internaţionale, la sesizarea unuia dintre preşedinţii celor două Camere, a unui număr de cel puţin 50 de deputaţi sau de cel puţin 25 de senatori;
  c) se pronunţă asupra constituţionalităţii regulamentelor Parlamentului, la sesizarea unuia dintre preşedinţii celor două Camere, a unui grup parlamentar sau a unui număr de cel puţin 50 de deputaţi sau de cel puţin 25 de senatori;
  d) hotărăşte asupra excepţiilor de neconstituţionalitate privind legile şi ordonanţele, ridicate în faţa instanţelor judecătoreşti sau de arbitraj comercial; excepţia de neconstituţionalitate poate fi ridicată şi direct de Avocatul Poporului;
  e) soluţionează conflictele juridice de natură constituţională dintre autorităţile publice, la cererea Preşedintelui României, a unuia dintre preşedinţii celor două Camere, a primului-ministru sau a preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii;
  f) veghează la respectarea procedurii pentru alegerea Preşedintelui României şi confirmă rezultatele sufragiului;
  g) constată existenţa împrejurărilor care justifică interimatul în exercitarea funcţiei de Preşedinte al României şi comunică cele constatate Parlamentului şi Guvernului;
  h) dă aviz consultativ pentru propunerea de suspendare din funcţie a Preşedintelui României;
  C.C. are sau nu obligaţia să verifice o lege înainte ca aceasta să aibe efecte? Cine plăteşte efectele unei legi declarată neconstituţională?
 • +4 (6 voturi)    
  Ce de comentarii oripilate (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 9:27)

  Pantera Roz [utilizator]

  pe aici...Dar nu va intrebati cum de am ajuns in situatia asta?!Cine vota in draci in anii '90 Iliescu+FSN-PDSR?!I80 % dintre VOI! Iar cei care votau PNTCD si PNL erau huiduiti si batuti de mineri...Cine voteaza pt.mici,bere,faina,functii si contracte cu statul?!Cine zbiara peste tot ca vrea democratie,cinste,iar pe partea ailalta da spagi la greu pt. a pacali legea si pt. a-i fi mai bine in detrimentul celorlalti?!Cine pune botu' la gargara politicienilor,la fiecare 4 sau 5 ani,si nu le taxeaza indolenta si incompetenta dovedite ulterior in mandatul dobandit prin votul vostru?!CINE?!Voi,oripilatilor.Pai nu va meritati soarta?!Pacat insa ca sufera pe langa voi si oamenii cu cap.Dar asta e democratia:minoritatea cu cap se supune majoritatii maneliste.Romanii nu pricep democratia.Pricep numai spaga,descurcareala,ipocrizia,populismul ieftin si fotbalul&manelele.Si atunci va lamentati ca sunteti condusi ca oile de niste ciobani penibili?!Taceti din gura,macar.Si filozofati mioritic.
 • +2 (4 voturi)    
  Mumiile (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 9:29)

  spargere [anonim]

  Cum il tin pe ala de 87 de ani acolo? L-au dat afara de la azil si nu avea unde sa se duca?
 • +2 (4 voturi)    
  echipa lui Ilici (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 9:45)

  pete1 [utilizator]

  ...astia sunt niste putregaiuri comuniste, care s-au ghidat toata viata lor dupa un singura principi BANII....si pt bani au facut orice...de la pupincurism la furat!
  ...solutia...introducerea unor legi foarte aspre...si creeare unui sistem fiscal transparent....sa poata justifica fiecare si ultimul leu! ...dar asta nu o sa vrea niciodata nici un partid din romania....pt ca ei toti sunt HOTII!
 • -3 (5 voturi)    
  curtea constitutinala (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 9:55)

  nelamuritu [anonim]

  sa o luam pe bucati
  1) curtea constitutinala a dat si unele verdicte care
  favorizau pe cineva,pe cine va las sa rasfoiti
  memoria .nimeni n-a tipat!!
  2)ANI n-ar trebui sa devina anexa politica a
  nimanui.
  3)citi politicieni rozalii cerceteaza ani(averile lor)
 • +2 (4 voturi)    
  uitati-va la poza din articol (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 10:00)

  ion [anonim]

  daca mumiile alea insirate au ajuns sa faca ce le taie rpin cap .... se duce dracului tara asta ..... aia nu mai au ce cauta in justitie...au mintea alterata la anii lor si e mai bine sa stea cu nepotii si chiar stranepotii .... babalacii aia sunt buni doar pentru plimbari besinoase prin herastrau...pacat de tinerii care au murit in 89 ...capusele astea nonagenare merita toate flegmele noastre !!!!
 • +5 (5 voturi)    
  Decapitarea ANI (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 10:00)

  Observator [anonim]

  Solutia e simpla, ANI trebuie introdusa in Parchet
  urgent printr-o Ordonanta de Urg. care la randul ei, cu celeritate sa fie supusa votului Parlamentul
 • -3 (5 voturi)    
  hmm (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 10:47)

  Mda [anonim]

  mie mi se pare articolul asta oarecum fortat...
  cineva s-a fortat sa aduca repede in discutie aceste lucruri astfel incat la o propozitie gasesti doua greseli. Cica Ioan Vida a depus ultima declaratie in iunie 2010 etc. Bravo jurnalistule pt articol.
 • +3 (5 voturi)    
  TOTI JUDECATORII CCR SUNT LUSTRABILI (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 10:47)

  ursu [anonim]

  Toti judecatorii CCR fac parte dintre calaii securisto-comunisto-ceausisto-iliisti-PSD-PDL.exPCR,iar Decizia lor prinvind obstructionarea activitatii Agentiei Nationale de Integritate este o dovada ca acesti judecatori stalinisto-ceausisti sunt complici la coruptia instituionalizata in Romania.Mai mult decat atat acesti indivizi nu au nici un respect fata de statul de drept romanesc, deci implicit fata de Conastitutia romaneasca,atat timp cat isi ascund si nu-si declara averile facute prin coruptia institutionalizata si gestionala de regimurile iliscu -basescu- -PSD-PDL.Urgent forurile internationale trebuie sesizate de faptele acestor falsi judecatori constitutionali,iar un tribunal international sa le judece faptele de obstructionare a unei institutii ,ANI, existenta in Romania ca urmare a aderarrii tarii la Uniunea Europeana,ceea ce a insemnat importante sume de bani insusite de calaii comunisti ai democratiei din intreaga Europa.
 • +1 (3 voturi)    
  precizie (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 11:10)

  corex [anonim]

  „Ioan Vida a depus trei declaratii de avere. In cea mai recenta declaratie depusa in iunie 2010 acesta a declarat sase "
  Sintem în aprilie 2010
  • +1 (3 voturi)    
   Smecherie (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 11:35)

   rotitza [utilizator] i-a raspuns lui corex

   Esti smecher. Citezi trunchiat !
   Gandurile mele negre se vor indrepta spre tine. !
   Sa traiesti cu preciziae pe masura sufletului tau !
 • +4 (6 voturi)    
  nesimtiti (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 11:42)

  vio [anonim]

  Este o nesimtire ce se intampla. Castiguri fabuloase, privelegii, "sensibilitati" (nu suporta sa fie umiliti cu catuse la maini, vor celule separate, confort, etc atunci cand dau de bucluc).Si mai lasati-o moale si cu credinta si rugaciunile ca biserica nu o sa va scape de pradatorii astia. Cand nu a mai putut, romanul a mai pus mana si pe barda.Cred ca a cam venit timpul!
  Cum este posibil ca la 87 de ani sa te imbuibi ca un porc in timp ce altii mor de foame la nici jumatate din varsta asta?
 • +3 (5 voturi)    
  rusinea societatii...!!! (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 12:28)

  d_ecebal1254758727935 [utilizator]

  Daca la 89 de ani mai stai pe functie,e o rusine...!!!...e clar ca sunt interese mari la mijloc...aici e putregaiul societatii...acesta trebuie eliminat,si sa avem organisme de control necontrolate politic...dar acest lucru nul doreste nici un partid...vorba lui Radu Moraru...putem emigra in Congo...Dar emigrarea nu e asa simpla,din pacate...sunt multe lucruri care ne tin legati de tara care ne-a daruito Dumnezeu...orice speranta ,deocamdata e moarta in aceasta tara...!!!
  • +3 (3 voturi)    
   Banc politic ! (Duminică, 18 aprilie 2010, 7:05)

   Danut D Deleanu [utilizator] i-a raspuns lui d_ecebal1254758727935

   @ La 20 de ani de la revolutie se intalnesc doi fosti colegi de academie militara,capitani la revolutie ! Unul Locotenent colonel in rezerva,celalalt general,lct.col.:1- Buna! 2- Buna! 1-General ? 2- Da asa e.Deci tu nu ai tras. DDD
 • +1 (3 voturi)    
  VARSTA (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 12:30)

  MIHAI [anonim]

  De ce nu se impune o limita MAXIMA de varsta pana la care poti exercita o DEMNITATE PUBLICA.Cred ca 70-75 de ani ar maximum maximorum pana la care sa poti sa perfect lucid si constient de ceea ce faci.La alte categorii de oameni exista aceasta precizare (profesori,medici etc.).
 • +1 (3 voturi)    
  ce putem face... (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 12:42)

  gabriel stoichita [utilizator]

  Ne tot lamentam din 9o incoace .... exista o singura solutie cu astia , cu politicienii corupti , iar aia care nu sunt corupti sa se delimiteze de ei ca-i cunoaste : FRANTA 1789.... averile confiscate si ei in puscarii , sa nu-i trimitem chiar la ghilotina cum ar merita ...
 • +1 (3 voturi)    
  cum se face media salariului In Romania (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 12:55)

  relu [anonim]

  Pai asa:
  pui unu din asta cu 300.000 ron / luna + 2000 de muritori de foame cu 600 de ron / luna si UITE CUM IESE SALARIUL MEDIU DE 750 RON !
  Corect ?
  Faceti mai departe socoteala pana la 22 de milioane de muritori de foame si o sa vedeti cati ne conduc si ne ureaza: "Sa traiti bine !"
  ...mie mi-au iesit vreo 11.000 de nesimtiti !
  • -1 (1 vot)    
   egalitate (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 20:54)

   costica [anonim] i-a raspuns lui relu

   din cate stiu cam tot 11000 de suflete numara si M A N, pe vremea comunistilor (Marea Adunare Nationala) cei ce decideau teoretic in Romania
 • +3 (5 voturi)    
  sugestie (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 13:04)

  sorin [anonim]

  ca m-am saturat cand lucrurile nu sunt duse pana la capat, ca investigatie jurnalistica. Sondati opinia profesorilor de drept constitutional din tara aceasta, intrebati-i daca exista o procedura similara in majoritatea statelor europene, ce solutii ar vedea adoptate.

  Hai sa nu mai stam cu mainile in san si sa ne lamentam! Solutiile sunt la specialistii in drept constitutional. Sa ne explice cum e cu Curtea Constitutionala, de ce s-a ajuns in halul acesta si ce ar putea fi facut pentru indreptarea lucrurilor. Analize, dezbateri fertile, identificarea unor solutii. Totul pe Hotnews, ca sa inteleaga si cei fara pregatire in domeniu. Implicandu-ne impreuna, avem mai multe sanse de a reusi sa schimbam ceva.
  • 0 (2 voturi)    
   da (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 19:07)

   cristi [anonim] i-a raspuns lui sorin

   de exemplu, Corneliu Liviu Popescu si Ioan Stanomir. ONG-urile gen IPP, Centrul pentru Resurse Juridice, SAR si altele. Initierea unei dezbateri pe aceasta tema ar fi foarte oportuna.
  • 0 (2 voturi)    
   De acord (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 20:56)

   Caligula [anonim] i-a raspuns lui sorin

   Nu pot sa nu ma mir cum unii se lamenteaza si nu incerca sa gaseasca o solutie la aceasta criza. Eu cred ca cea mai simpla solutie e de a exercita presiunu pentru demiterea membrilor CCR care sunt in incompatibiliate de functie. Aici e calcaiul lui Achile.

   Cred ca mass media poate investiga mai in detaliu averile membrilor CCR - care sunt imobilele si cat valoreaza. Care e rolul membrilor CCR in activitatile economice? Prea multe sunt inconsistentele in declaratiile de avere.
 • -1 (3 voturi)    
  revoltator (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 13:05)

  mirela [anonim]

  Pana nu vor fi starpiti acesti sobolani ,nu vom scapa de neamurile lor rozatoare , ajunsi parlamentari!
 • -1 (5 voturi)    
  Superb ! Bravo CCR ! (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 13:14)

  Basescu a fost demis ! [utilizator]

  Asteptam aceiasi decizie si in cazul Parchetului Politic DNA, precum si a Vanatoarei de vrajitoare CNSAS. !

  Bravo Curtea Constitutionala !
  Nu ai cedat in fatza totalitarismului in nascare promovat de Presedintele Basescu !

  Hotnews.ro sper ca nu-mi veti cenzura mesajul, sau mai rau de atat, sterge direct. Se numeste libertate de opinie.
 • +1 (3 voturi)    
  Cati lobotimizati ... (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 13:15)

  Daniel [anonim]

  ... pe site-ul asta.
 • +1 (3 voturi)    
  Stana Romania ! (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 13:39)

  Danut D Deleanu [utilizator]

  @ Are paznici lupii la oi. DDD
 • 0 (4 voturi)    
  Sfanta indinare proletara (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 14:44)

  juristul [anonim]

  Indignare pe toate fronturile. Asta, fara a-si propune cineva sa inteleaga ce inseamna declaratiile de avere si ANI. Praf in ochi. Greselile si neconcordantele gasite de ANI sunt cam la nivelui infractiunii de a circula fara bilet pe RATB. Altele sunt problemele, anume cum ajung oamenii astia acolo, ce partid ii numesc, pe cine sprijina etc...
  In rest, ANI e o inventie d dnei Macovei, a facut epoca cu un fel de strigoi cu care spera sa sperie lumea. S-a fasait.
  Intrebare, in ce tara normala de pe pamantul asta credeti ca judecatorii Curtii Constitutionale sunt cercetati de niste functionari ?
  Iar acum, normal, astept injuraturile.
  • 0 (2 voturi)    
   Le ai ! (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 18:14)

   rotitza [utilizator] i-a raspuns lui juristul

   Cu Musetescu s-a reusit mai mult numai cu injuraturi si ganduri rele !

   Mobilizeaza-te si vei capata mai mult decat poti sa-ti imaginezi !
  • +1 (3 voturi)    
   Al Capone ! (Duminică, 18 aprilie 2010, 7:11)

   Danut D Deleanu [utilizator] i-a raspuns lui juristul

   @ Cu peste 100 de crime comandate si cca 35 comise de el, a fost bagat la marea gandire tot de fisc! De aici poate sa inceapa curatenia cu tot cu recuperarea prejudiciilor.In SUA au trecut 100 de ani si mii de americani au facut puscarie pana au inteles ca cu fiscul nu e de joaca!Mari" vedete" ce " uitasera"sa plateasca impozite au ramas datori pe drumuri platind impozite restante si dobanda la dobanda. Darr...Cateii pe sub bariera,dulaii peste.Restul se stie! DDD
 • +1 (3 voturi)    
  Pac pac (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 15:32)

  Gigi [anonim]

  Oare cat sa ii mai induram pe ordinarii astia? Cred ca o sa ajungem la un moment dat cand unul dintre noi o sa se sacrifice si o sa puna mana pe un pistol si o sa mearga sa mai curete din leprele astea.
 • +1 (3 voturi)    
  Curtea Constitutionala (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 15:46)

  adrian88000 [utilizator]

  Trebuie desfiintata. Mai tineti minte cand " Varanul" era strans cu usa de catre CNSAS ? A fluierat o data si gasca de bolsevici-mafioti de la Curtea Constitutionala a desfiintat CNASAS ! Acum daca se simteau ei incoltiti de ANI au indreazneala sa desfiinteze ANI.Nu avem nevoie de acesta frana in calea progresului Romaniei Sa fie desfiintata , ei sa fie anchetati la sange , pedepsiti ( cel putin pentru aceste doua decizii ). Noua Constitutie va putea prevede crearea unei noi Curti Constitutionale daca se considera necesara dar membrii ei sa fie bine alesi ( si de societatea civila) iar atributiile restranse.Acum sunt stat in stat , mai presus de Dumnezeu! Nu se poate accepta asa ceva!
 • 0 (2 voturi)    
  Ptr. A.N.I. daca se poate, va rof frumos ! (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 16:10)

  rata alexandru [anonim]

  Mai jos, vedem declaratia de avere a d-l. gadina constantin cu drepturile materiale obtinute ca sef de revolutionari :
  Drepturile, asa cum apar ele la data de 20 martie 2009, in fisierele publicate ale SSPR-ului, din cadrul Guv. Romaniei :

  Record number 3960
  ID: 3960
  Pozitie in lista originala: 1628
  Nume si prenume: GADINA CONSTANTIN
  Numele de familie: GADINA
  Prenume: CONSTANTIN
  Teren: 0,5 ha
  Judetul: Ilfov
  Localitatea: VIDRA
  ……………

  …………IN REST NIMIC,
  > Spatiu din ACADEMIEI 30-41,
  > Pitzeria (VANDUT DREPTUL LITIGIOS), din C. Dorobanti 56,
  > Blocul din C. Grivitei 60,
  > Teren in Otopeni,
  > Teren in Magurele ,
  > Etc.., etc..,…,
  Inteleg eu CA NU TREBUIE SA FIE VIZIBILE PENTRU PRESA, etc.. , inclusive A.N.I..
 • +1 (1 vot)    
  SOLUTIA (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 17:00)

  laser pe net [anonim]

  o solutie de bun-simt, poate ultima:

  http://www.kamikazeonline.ro/2010/04/arata-le-si-tu-fundul/
 • 0 (2 voturi)    
  adevarul doare... (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 17:22)

  neintelesul [utilizator]

  stiu ca o astfel de organizare statala are si capusele ei; se vede peste tot, nu e stat sa nu detina asa specimene... dar la noi frate, parca sunt prea densi pe metru patrat. conclzia mea: nu exista scapare, ce au construit ei, uniti asa, 20 de ani, nu va putea nimeni da jos decat cu un razboi mondial. deci cum asta nu se va intampla la manusile care exista pe glob... rabdati si fiti siguri ca voi nu apucati... poate peste vreo 10 generatii... asta dc nu se adevereste vreun scenariu hollywood-ian: apocalipsa. :)))
 • +2 (2 voturi)    
  vedeti si la Flatulescu (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 19:36)

  ipse [anonim]

  in declaratia lui de avere, de pe site-ul presedintiei, nu a completat la cele 2 terenuri pe care le are valoarea de impozitare.
  de ce?!?!? eu stiu de ce, dar sunt curios daca ani va spune de ce... ca mananca bors cu judecatorii...
  iar la capitolul VI, unde trebuia sa scrie volume intregi, nu a scris nimic.... aici intra toate serviciile pe care le primeste personal, gratuit, in calitate de presedinte, dar pentru uz privat, incepand cu telefoane date familiei pe telefonul [latit de stat si terminand cu transport la frate, la cta, cand boteaza ala nepoti de interlopi, sau cand merge la wc in afara servicului etc.
  nu ca psd ar fi vreo fata mare...
  btw, parca avea un vw, pe care l-a condus baut... si parca a mai aparut conducand un logan al spp-ului, ala nu e serviciu gratuit, mentionabil la declaratia de avere? dusteru' l-a luat parca anu' asta, sa vedem daca il scrie la anu'. scosese madam macovei un ghid al completarii declaratiilor de avere, odata...
  iar in declaratia de avere din 2010, scrie ca in mihaileanu are 350 m2 din care 250 m2 locuibili. in comunicatul de presa al presedintiei, din 11 februarie 2005, zice ca "Apartamentul are o suprafata construita de 369,9 mp din care 189,9 mp locuibili (restul reprezentand dependinte: casa scarii, boxe, holuri etc)." Minciunica, minciunica... de ce nu se sesizeaza nea macovei, pentru care motto-ul "de-as avea fata ta, asa merge cu spatele", se potriveste perfect?
 • +1 (3 voturi)    
  C.C (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 19:39)

  Silviu [anonim]

  Cind te gindesti ca un nemernic de lacheu al Moscovei a nenorocit un popor este ceva groaznic.Sa distrugi o tara in numelele comunismului cu fata umana ...si totusi si noi si pamintul in suporta inca.O mina de spagari in robe rosii precum carnetele de partid reusesc sa deturneze toate bunele intentii de a asana clasa politica acesti catalini voicu ai bunicutei saraca si cinstita care continuie sa imbirlige romanii unii contra altora e prea de tot.
 • +1 (3 voturi)    
  Simplu si Pracmatic. (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 19:51)

  Dan B.Charles [anonim]

  Judecatorii care au contribuit la teroare si regimul ilegal si criminal comunist, sunt complicii crimelor comunismului.Educatii in spiritul comunismului monstruoas acesti judecatori trebuie eliminatii din viata PUBLICA DE ASTAZI. In Democratie,in EU, in NATO, in Tratatul de la Lisabona si CARTA dreptului fundamental al OMULUI, acesti relicve nocive comuniste trebuie scosi afara, sunt o infectie si un blestem pentru ROMANIA anului 2010.
 • +3 (3 voturi)    
  exista o solutie (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 21:10)

  costica [anonim]

  asteptarea....... si vine bomba..PROSTIA . e cea cultivata de 20 de ani incoace Ceausescu a fost detronat cu ajutorul Decreteilor creiati de el , starea actuala va disparea datorita prostiei cultivata prin miile de diplome fara acoperire cei ce vor sumina economia pana la prabusire si vor transforma Romania in ,,Provincia Sclavagista a Imperiului Europa,, estimare cam 20 ani si gata
  • +1 (1 vot)    
   Somn ! (Duminică, 18 aprilie 2010, 7:13)

   Danut D Deleanu [utilizator] i-a raspuns lui costica

   @ Procesul a inceput de cca un deceniu! Nu se vede inca baza aisbergului! DDD
 • -1 (1 vot)    
  justitia incalca domeniul altei puteri in stat (Sâmbătă, 17 aprilie 2010, 23:26)

  pb80tm [anonim]

  din cate cunosc in RO exista 3 puteri:
  parlamentul - legislativa
  guvernul - executiva
  justitia - juridica
  justitia urmareste aplicarea corecta de catre guvern a documentelor emise de parlament. existenta CC e un fel de bypass sau veto al parlamentului. cand nu-i convine ceva cum o da cu neconstitutionalitatea. ar trebuii desfintata aceasta CC. daca o lege (act normativ) e neconstitutionala, ar trebuii depistata in parlament si corectata. daca ANI a trecut de parlament si CC nu s-a pronuntat atunci ca neconstitutional, sorry, acum e tarziu si are iz de penal. dar stim cu totii ca CC joaca quinta la doua capete sau ce trocuri mizerabile face. nu oricine ajunge judecator la CC.
 • -1 (1 vot)    
  C.C (Duminică, 18 aprilie 2010, 8:21)

  Lucky [anonim]

  oare de ce pana acum inclusiv cand legea a fost votata
  nimeni nu s-a sesizat (Curtea Comctitutionala)?
  Raspuns: pentru ca legea a fost intentionat facuta ca in momentul cand va atinge zone (persoane) din high level sa se apeleze la aceasta portita:nu cred ca un intreg parlament si o gasca de consilieri prezidentiali juristi nu a observat aceasta anomalie(daca este corecta).Cred ca de acum incolo ar trebui inainte de aplicare si pct. de vedere al C.C.R(sau poate C.C-PCR)
  Trebuie vazut ce alte legi ar mai putea constitui forme de inutilitate atunci cand produc efecte in zone "interzise" ca sa nu se mai consume inutil bani publici pentru ca avem si noi (contribuabili) dreptul sa ne aparam prin mijloace legale ca de exemplu o greva fiscala pentru a nu mai subventiona aceste mecanisme perverse de acoperire a ilegalitatilor si acelor care le fac.Trebuie o reactie mai eficienta ,care sa produca
  efecte benefice societatii caci simplu vaicarit nu impresioneaza aceasta sleahta de derbedei care probabil sunt in stare de lucruri extreme sa-si acopere ilegalitatile existand un consens intre ei mult mai puternic si productiv decat reactia societatii civile .PACAT de sangele varsat si rusine socitatii civile ca nu sanctioneaza prompt si dur asemenea crime sociale .
  • 0 (0 voturi)    
   da pacat (Luni, 19 aprilie 2010, 16:33)

   pb80tm [anonim] i-a raspuns lui Lucky

   s-a stins si flacara de la monumentul eroilor revolutiei din Timisoara. nu mai e bani pt gaz sa-l arzi de pomana.
 • 0 (0 voturi)    
  Ce-i pe aici? (Duminică, 18 aprilie 2010, 15:58)

  Costache2009 [utilizator]

  Inca un autodafe* pus la cale de putere! Exercitii de ura in care excelau si fascistii, nu numai Inchizitia...

  *AUTODAFÉ, autodafeuri, s.n. 1. Ceremonie în cursul căreia cei condamnați de inchiziție pentru erezie erau puși să revină la credința părăsită. 2. Ardere pe rug la care erau condamnați, în timpul inchiziției, cei socotiți eretici - Din fr. autodafé.
 • -2 (2 voturi)    
  fas (Duminică, 18 aprilie 2010, 21:51)

  pis pis [anonim]

  Din punct de vedere juridic, aritcolul e un mare fas.Cei de la ANI au descoperit cativa judecatori ai CCR care nu au trecut valoarea de impozitare in declaratia de avere.Chestiunea este egala cu zero absolut in conditiile in care valoarea de impozitare este totalmente relativa.Mai departe, valorile declarate de acestia sunt nesemificative in raport de cuantumul evaziunii fiscale din Romania la nivelul anilor 2009-2010.Vreti sa desfiintam si Curtea Constitutionala?La cat dispret are fata de lege pdl cred ca se poate face.
  • 0 (0 voturi)    
   @ pis pis (Luni, 19 aprilie 2010, 10:56)

   brusuilis [anonim] i-a raspuns lui pis pis

   da, eu cred ca tocmai CCR nu are voie sa greseasca. mentalitatea asta "nu e mare branza, altii fac rele mai mari" nu trebuie aplicata la aceasta institutie. daramata cladirea cu ei inauntre, curatat locul, dezinfectat cu var stins si facem alta, cum trebuie!
  • 0 (0 voturi)    
   aceasta CCR s-o desfintam (Luni, 19 aprilie 2010, 16:31)

   pb80tm [anonim] i-a raspuns lui pis pis

   si sa importam una din state de ex. da! mare branza ca sunt cativa judecatori ccr descoperiti. evaziunea conteaza mai ales cea din '09-10 cea de dinainte nu. mare nesimtit pdl asta mai intai s-a tras din psd, apoi s-a combinat cu pnl si acum e obraznic cu ccr. mai ce nevinovati sunt ccristi astia. o minoritate care e deasupra legii care se pronunta despre lege cand vrea muschi lor. adevarati de fauritori de romanie cu r mic acese lepre.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by