Tribunalul Dolj a decis ca tanarul care a lovit un barbat, in Craiova, pentru ca trecea prea incet strada, sa ramana in arest. Instanta a respins astfel recursul formulat de Cosmin Dragan, de 22 de ani, impotriva mandatului de arestare emis miercuri pe numele sau de Judecatoria Craiova, pentru savarsirea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.

Intre timp, Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj a obtinut, joi, o noua proba impotriva lui Cosmin Dragan. Bataia pe care Dragan i-a aplicat-o lui Pavel Rentea, pentru ca traversa prea incet trecerea de pietoni a fost surprinsa de o camera de luat vederi a Primariei Craiova.

Primele concluzii ale medicilor legisti sunt ca barbatul batut pe motiv ca traversa prea lent strada a murit din cauza unui infarct miocardic, si nu a loviturilor primite de la agresor.

Anchetatorii continua cercetarile in acest dosar si pentru infractiunea de loviri cauzatoare de moarte.

Daca va fi gasit vinovat de lovituri cauzatoare de moarte, tanarul ar putea sta urmatorii 15 ani in inchisoare.

Pavel Rentea, in varsta de 62 de ani, din Craiova se plimba, la sfarsitul saptamanii trecute cu nepotica sa cand a fost batut de Cosmin Dragan, de 22 de ani, enervat ca traversa prea incet strada pe trecerea de pietoni.

Dragan a parasit imediat locul incidentului, insa politistii au reusit sa il prinda la scurt timp.

Dupa ce a fost batut, Pavel Rentea a suferit un stop cardio-respirator la scurt timp, iar acum anchetatorii urmeaza sa stabileasca care a fost cauza intrarii in stop cardio-respirator a barbatului.

Potrivit martorilor, barbatului i s-a facut imediat rau, dupa ce a fost batut de soferul nervos.