UPDATE - Soferul din Craiova care a batut un barbat pe motiv ca traversa strada prea lent, iar acesta a murit la spital a fost arestat preventiv pentru 29 de zile in baza unui mandat emis pe numele sau de catre magistratii Judecatoriei Craiova, anunta Mediafax.

Dragan a fost retinut, marti dupa-amiaza, pentru 24 de ore, pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. El a a fost adus, miercuri dimineata, la 8.00, la Parchetul Tribunalului Dolj, pentru audieri, iar in jurul orei 10.00 a fost prezentat Judecatoriei Craiova cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Potrivit procurorilor, atitudinea acestuia a scandalizat atat de multa lume incat se impune arestarea sa. Ancgetatorii continua cercetarile in acest dosar si pentru infractiunea de loviri cauzatoare de moarte.

Primele concluzii ale medicilor legisti sunt ca barbatul batut pe motiv ca traversa prea lent strada a murit din cauza unui infarct miocardic, si nu a loviturilor primite de la agresor.

Daca va fi gasit vinovat de lovituri cauzatoare de moarte, tanarul ar putea sta urmatorii 15 ani in inchisoare.

Pavel Rentea, in varsta de 62 de ani, din Craiova se plimba cu nepotica sa cand a fost batut de Cosmin Dragan, de 22 de ani, enervat ca traversa prea incet strada pe trecerea de pietoni.

Dragan a parasit imediat locul incidentului, insa politistii au reusit sa il prinda la scurt timp.

Dupa ce a fost batut, Pavel Rentea a suferit un stop cardio-respirator la scurt timp, iar acum anchetatorii urmeaza sa stabileasca care a fost cauza intrarii in stop cardio-respirator a barbatului.

Potrivit martorilor, barbatului i s-a facut imediat rau, dupa ce a fost batut de soferul nervos.