Reprezentantii Ministerului Educatiei se vor intalni miercuri, cu reprezentantii sindicatelor din invatamant si cu cei ai asociatiilor de parinti, pentru o noua runda de consultari pe marginea proiectului noii legi a Educatiei, anunta Agerpres.

O zi mai tarziu, joi, pe 8 aprilie, Biblioteca Centrala Universitara din Bucuresti va gazdui o ampla dezbatere a proiectului legii Educatiei la care sunt invitati sa participe toti factorii de decizie din domeniul Educatiei.

Ministerul Educatiei centralizeaza, in aceasta perioada, toate propunerile si punctele de vedere exprimate in dezbaterile de lucru sau ulterior acestora, urmand ca in viitoarea sedinta de Guvern sa fie discutate aspecte punctuale din acest proiect.

La prima etapa a dezbaterilor de lucru organizate de Ministerul Educatiei pe marginea proiectului legii Educatiei au participat 54 de structuri asociative cu profil educational (asociatii profesionale, federatii sindicale, organizatii studentesti, ale elevilor si parintilor, patronate, organizatii nonguvernamentale, asociatii ale autoritatilor locale).