Noaptea de Inviere se anunta racoroasa, temperaturile minime situandu-se intre -2 si 8 grade Celsius.

In jumatatea de est a tarii se vor inregistra averse sporadice si vant, in restul tarii vremea fiind frumoasa, dar destul de rece, cu temperaturi intre 0 si 5 grade Celsius. Doar pe litoral va fi ceva mai cald, cu 8 grade pe timpul noptii.

La munte va ploua izolat, iar in depresiunile din estul Transilvaniei se vor inregistra temperaturi negative.

Si in Bucuresti meteorologii anunta vreme rece in acesta noapte, cu minime cuprinse intre 1 si 3 grade Celsius. Cerul va fi variabil.

Duminica - zi insorita si cu temperaturi ridicate. De luni vin ploile

Meteorologul Viorica Dima a declarat pentru Realitatea FM ca duminica ne asteapta "o zi splendida, insorita", in care nu vor fi nici ploi si nici intensificari ale vantului. Vor fi temperaturi cuprinse intre 12-22 grade in sudul tarii, iar in Bucuresti valorile vor atinge 20 de grade Celsius.

In noaptea de duminica spre luni, insa, de vestul tarii se apropie un ciclon mediteranean, ceea ce nu inseamna o racire a vremii, ci ca incep ploile. "Si nu ploi linistite, ci in averse si cu descarcari electrice", a precizat meteorologul, care a explicat ca luni va fi o zi "cu instabilitate serioasa, care va cuprinde toate zonele tarii".