Primarul Capitalei a facut, joi dupa-amiaza, un nou apel la angajatii RATB sa reia lucrul, apreciind ca "Dansii se afla intr-o greseala morala fata de bucuresteni. Ii rog respectuos sa reia lucrul si sa nu lase cetatenii pe trotuar. O sa luam masuri daca soferii nu reiau lucrul." Intrebat de jurnalisti la ce "masuri" face referire, Sorin Oprescu a raspuns ca "O sa introduc maxi taxi-uri pe toate traseele".

  • "Ar fi bine sa se incheie greva si sa nu lungim totul. O sa luam masuri daca soferii nu vor circula din nou. Ei nu vor fi platiti pentru ziua de astazi. Le garantez ca veniturile salariale vor ramane asa cum le au in acest moment. Le garantez ca nimeni nu va pleca din RATB, dar trebuie sa munceasca. Au provocat o dezorganizare a transportului din Capitala", a afirmat primarul general.

Usor nervos dupa esecul, de pana acum, al negocierilor cu angajatii de la RATB, Sorin Oprescu a apostrofat un jurnalist, caruia i-a spus :"Si nu ma mai intreba ca un stentor!"(stentor = persoana cu voce puternica, n.red.).

Negocierile dintre reprezentantii municipalitatii si angajatii RATB vor continua in cursul zilei de joi.