Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, spune ca hotelierii de pe litoralul romanesc practica preturi asemanatoare celor din Grecia si Turcia, in conditiile in care serviciile oferite nu sunt la acelasi nivel. Hotelierii bulgari au chiar preturi mai mici, a adaugat ministrul.

"Am vazut la Targul de Turism al Romaniei ca bulgarii au preturi mai mici decat preturile hotelierilor de pe litoralul romanesc. Noi suntem undeva pe unde sunt Grecia si Turcia la preturi, dar nu comparam serviciile. In timp ce la noi serviciile, in mare parte, nu neaparat peste tot, nu sunt la standardele de calitate la care exista in celelalte tari pe care le-am dat ca exemplu. Preturile la noi sunt fie mai mari, fie comparativ egale cu ale celorlalte destinatii", a declarat Udrea, la Costinesti, relateaza Mediafax.

Ministrul a precizat ca hotelierii romani trebuie sa inteleaga ca ar avea mai mult de castigat daca ar practica preturi mai mici si ar mari sezonul decat daca practica tarife mai mari in doardoua luni de sezon.