Exclusiv HotNews.ro

Dosarul Voicu, Episodul III. Tehnica disimularii, descifrata de procurorii DNA. Cum ia senatorul Voicu 260.000 de euro de la Costel Casuneanu

de Attila Biro     HotNews.ro
Luni, 22 martie 2010, 1:49 Actualitate | Esenţial


HotNews.ro continua seria dezvaluirilor in exclusivitate din referatul care insoteste cererea de arestare a senatorului PSD, Catalin Voicu, cu detalii despre modul in care procurorii DNA sustin ca acesta isi codifica discutiile despre interventiile sale in justitie. Potrvit referatului procurorilor, senatorul Voicu utiliza  in convorbirile telefonice un limbaj disimulat. De exemplu, folosea termeni ca: ”spital” in loc de instanta de judecata, ”doctor” in loc de magistrat sau avocat, ”medicamente” in loc de bani sau alte foloase materiale.

Nota din referatul procurorilor DNA: Catalin Voicu si-a stabilit un cerc relational format din numerosi judecatori, procurori si ofiteri de politie care ocupau functii de conducere in cadrul autoritatilor si institutiilor publice la nivel central, demintari, lideri politici si oameni de afaceri importanti, intermediind intre acestia rezolvarea in afara cadrului legal a unor interese private vizand in principal actul de justitie, promovarea in functii, obtinerea de foloase materiale necuvenite etc. (…) Pentru a elimina riscul descoperirii infractiunilor savarsite, inc. Catalin Voicu a conceput si adoptat urmatorul mod de operare:

 • organizarea intalnirilor in conditii de maxima confidentialitate, respectiv in spatii cu acces restrictionat si riguros controlate pentru detectarea eventualelor mijloace de interceptare (subsolul unui imobil si separeul unui restaurant dotate cu sisteme electronice de securizare la usile de acces)
 • instruirea de catre inculpat a persoanelor care il deserveau in ambele imobile (patron restaurant, soferi, etc.) sa nu furnizeze nici un fel de date referitoare la cei pe care-i convoca la intalniri si sa se asigure ca participanii dupa plecare nu sunt urmariti
 • invitarea succesiva in imobile a magistratilor, ofiterilor de politie, demnitarilor, liderilor politici si oamenilor de afaceri si organizarea plecarii lor in acelasi mod, pentru ca in eventualitatea unei monitorizari sa nu se poata stabili vreo legatura intre prezenta la acele intalniri si actul de serviciu ce urma a fi efectuat
 • folosirea in convorbirile si comunicarile telefonice cu interlocutorii a unui limbaj disimulat asupra caruia convenisera in prealabil (Ex: invitatii facute sub pretextul servirii mesei si termeni ca: ”spital” in loc de instanta de judecata, ”doctor” in loc de magistrat sau avocat, ”medicamente” in loc de bani sau alte foloase materiale, etc.)
 • intocmirea de documente comerciale, contabile si financiar bancare false pentru a da o aparenta de legalitate foloaselor materiale, obiect al infractiunilor de coruptie

Cazul Casuneanu. Capete de acuzare. Referatul procurorilor DNA:Trafic de influenta in forma continuata, constand in acea ca in perioada iulie - septembrie 2009 a pretins si primit de la inv. Costel Casuneanu - asociat la SC PA&CO International SRL, in doua transe, sumele de 2.500.000 ROL (echivalentul a 60.000 euro) si 200.000 de euro promitandu-i ca in schimbul acestora va interveni pe langa magistratii Sectiei Contencios Administrativ si Fiscal din Cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, investiti in solutionarea dosarului 3360/2/2009 avand ca obiect litigiul dintre SC PA&CO International SRL si CNADNR si ii va determina sa adopte o solutie favorabila societatii comerciale mentionate. Urmare a intelegerii de natura infractionala descrisa, inc Catalin Voicu l-a contactat ulterior pe inv Florin Costiniu - presedinte al Sectiei Civile si de Proprietate Intelectuala din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie si i-a cerut ca, in schimbul unor foloase materiale, sa-l sprijine in efectuarea interventiilor pe langa magistratii investiti cu solutionarea dosarului nr.3360/2/2009.

Discutie telefonica intre Catalin Voicu si Costel Casuneanu, pe 13 iulie 2009 

Voicu Catalin: Sa traiti, domnule Presedinte!
Casuneanu Costel: Sa traiti!
Voicu Catalin: O seara placuta. Vedeti ca vorbesc sa intelegeti dumneavoastra, ma ocup cu domnul doctor de tratamentul acela si ne auzim in zilele urmatoare, da?
Casuneanu Costel: Da? Va multumesc din suflet.
Voicu Catalin: Va rog sa contati pe mine.
Casuneanu Costel: Cu deosebit respect.
Voicu Catalin: Cu toata dragostea. Sa traiti!
Casuneanu Costel: Sa traiti! Cu respect!

 • Voicu: Deci n-a fost cancer, nici intr-un caz

Nota procurorilor: PA&CO International a solicitat instantei preschimbarea termenului din 09.12.2009, in sensul acordarii unui nou termen cat mai scurt pentru judecarea recursului. In ziua urmatoare, Catalin Voicu l-a informat pe inv. Costel Casuneanu ca instanta i-a admis cererea si a fixat un termen de judecata.

Voicu Catalin: Sa traiti, domnule Presedinte!
Casuneanu Costel: Cu deosebit respect, domnu general!
Voicu Catalin: Voiam sa va informez in legatura cu hartiile acelea medicale trimise de domnul doctor al dumneavoastra si transmise sub stampila domniei sale. Pe data de 30 o sa-l anunte….baiatul…
Casuneanu Costel: Am inteles.
Voicu Catalin: …o sa-l anunte baiatul ca are prima intrevedere aci cu domnii ca sa stabileasca tratamentul, tot, tot, tot, ….chiar in cadru oficial, la spital, vor fi chemati, da? Pentru….(neinteligibil)…(vorbeste in acelasi timp cu Casuneanu)…
Casuneanu Costel: Am inteles.
Voicu Catalin: Si restul e totul foarte bine. Am inteles ca diagnosticul e foarte bun si nu-i rau, deci n-a fost cancer, nici intr-un caz.
Casuneanu Costel: Am inteles. E in regula.
Voicu Catalin: Va doresc o zi buna. Sa traiti!
Casuneanu Costel: Sa va dea Dumnezeu sanatate!

Nota procurorilor DNA: Desi dialogul este purtat de interlocutori intr-un limbaj disimulat pentru a ascunde faptele de coruptie, sensul real al comunicarii rezulta din coroborarea sa cu rezolutia instantei redata anterior. Astfel, ”hartiile acelea medicale trimise de domnul doctor al dumneavoastra si transmise sub stampila domniei sale. Pe data de 30 o sa-l anunte….baiatul…” semnifica inregistrarea  la Inalta Curte de Casatie si Justitie a cererii de preschimbare a termenului formulata de S.C. PA&CO International SRL, redactata de avocat Horia Bora si purtand stampila cabinetului sau de avocat, precum si fixarea termenului de 30.07.2009 pentru solutionare. (…) In ziua de 03.08.2009, inculpatul Catalin Voicu i-a cerut invinuitului Costel Casuneanu suma de 2, 5 mld lei sau 60.000 de euro reprezentand prima transa a foloaselor materiale promise de acesta din urma pentru interventiile inculpatului pe langa magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Pentru a inlatura riscul descoperirii faptelor de coruptie, in eventualitatea interceptarii convorbirii telefonice inc Catalin Voicu si inv. Costel Casuneanu au incercat sa creeze aparenta ca suma de bani ar reprezenta un imprumut dat de invinuit inculpatului pentru a-si ajuta un fin a carui firma de constructii s-ar afla intr-un blocaj financiar.”

 • Cum sa iei, cu plecaciuni, o prima transa de 60.000

 
Domnule presedinte, daca nu puteti, nu e o chestie, va rog din suflet. Iertati-ma inca o data! Dumneavoastra sunteti prietenul meu si imi permit. Stiu in ce situatie sunteti, inteleg, imi dau seama ca toata lumea o duce greu…
 
 
Catalin Voicu, senator PSD
Voicu Catalin: Mii de scuze, domnule presedinte. Credeam ca…credeam ca va odihniti si de asta mi-am permis sa inchid.
Casuneanu Costel: Nu domnu general.
Voicu Catalin: A, cred ca v-am deranjat din somn. Va sun mai tarziu, domnu presedinte.
Casuneanu Costel: Nu, nu, nu. Nu, sunt in Germania si ….(neinteligibil)…nici o problema.
Voicu Catalin: Am o intrebare si o rugaminte, in acelasi timp.
Casuneanu Costel: Da, domnu general.
Voicu Catalin: Daca nu puteti, nu conteaza, ca oricum, m-ati ajutat intotdeauna.
Casuneanu Costel: Va rog!
Voicu Catalin: Un fin de-al meu are un necaz. Si am nevoie, daca puteti sa ma ajutati, il…
Casuneanu Costel: Da.
Voicu Catalin: ….vreau sa, sa-l ….ma imprumutati pe mine cu niste bani, ca are cec la plata astazi si…El a facut o scoala, a bagat toti banii si in scoala…A venit nevasta-sa la mine ieri acolo la mine la tara. Si daca puteti sa ma ajutati ….si eu sunt garantia si vi-i restitui in cel mult 30 - 40 de zile, cel mult ca am vorbit cu directorul scolii si el introduce banii cam in jur de 15 septembrie…Suma nu e foarte mare, dar nu am eu. Ca daca aveam, nu va deranjam.
Casuneanu Costel: Da domnu. Ce suma e?
Voicu Catalin: Deci, are nevoie de 2 miliarde si jumatate sau de 60.000 de euro. Cum preferati. Si mie mi-i dati, eu vi-i restitui. Daca puteti. Daca nu, iertati-ma ca indraznesc.
Casuneanu Costel: Da domn general.
Voicu Catalin: Ca si asa…(neinteligibil)…!
Casuneanu Costel: Va sun emu, va sun emu dupa ora opt. Sa vina la birou cineva, sa vedem cum stam.
Voicu Catalin: Deci, domnu presedinte. Daca puteti. Daca nu, iertati-mi indrazneala. Mi-ai spus si dvs. sunteti pentru mine un prieten apropiat. Altfel, nu-mi permiteam sa va rog.
Casuneanu Costel: Sigur.
Voicu Catalin: Deci, nu era o situatie disperata, nu…Ca a venit nevasta-sa la mine azi-noapte, tarziu, plangeau…El are o firma mica de constructii. Un om extrem de serios, la tara…a facut toate lucrarile. Directorului scolii trebuia sa ii intre banii, nu i-au intrat. Si cel de la care a luat materialele de constructie, i-a bagat cecul la plata.
Casuneanu Costel: Da, domnu general.
Voicu Catalin: Asta e viata. Inca o data. Iertati-ma. Mi-e si jena si mi-am propus sa nu va deranjez cu asa ceva. Dar asta e viata! Stiti cum e.
Casuneanu Costel: Domnu general…
Voicu Catalin: Domnule presedinte, daca nu puteti, nu e o chestie, va rog din suflet. Iertati-ma inca o data! Dumneavoastra sunteti prietenul meu si imi permit. Stiu in ce situatie sunteti, inteleg, imi dau seama ca toata lumea o duce greu…Nici nu indrazneam sa va sun daca nu va consideram si va pretuiam ca pe un prieten. Daca nu aveti, nu e problema, ramane pe alta data, cand puteti, incerc in alta parte.
Casuneanu Costel: Incerc. Caut, caut o solutie, nici o problema.
Voicu Catalin: Va rog din suflet. Da? Saru-mana, saru-mana! Sa traiti!

(…) Casuneanu Costel: Salut mestere!
Voicu Catalin: Deci, am vorbit cu domnul doctor.
Casuneanu Costel: Da.
Voicu Catalin: Se ocupa baiatul ala. A declansat toata procedura medicala, suntem pe drumul bun si o sa mergem pe el. Da?
Casuneanu Costel: Da? Perfect.
Voicu Catalin: E in regula. V-am pupat! Sa traiti! Sa traiti!
Casuneanu Costel: Multumesc.

 • Cum sa inhati, plin de jena, inca 200.000 de euro

 
Nu mai prezinta decat ce vor ei, cum cred…au inceput sa se sperie, pentru ca toate interceptarile se fac fara mandat. Si eu le-am transmis pe toate caile si le transmit si pe aceasta cale, inca o data, ca tot ce inseamna pe langa lege, e loc marcat cu creta la puscarie.
 
 
Catalin Voicu, senator PSD
(…) Casuneanu Costel: Da, va rog!
Voicu Catalin: Baietii astia au tehnica veche. Saracii! Dar, nici nu stiu ce sa mai prezinte. Sa mai prezinte note, sau sa nu mai prezinte…ca omul e la vale total. Deci, va spun, ca stiu exact. Nu mai prezinta decat ce vor ei, cum cred…au inceput sa se sperie, pentru ca toate interceptarile se fac fara mandat. Si eu le-am transmis pe toate caile si le transmit si pe aceasta cale, inca o data, ca tot ce inseamna pe langa lege, e loc marcat cu creta la puscarie. Domnu presedinte, mi-ati spus candva de cate ori am o chestie sa va consult. Vorbesc sa intelegeti dumneavoastra. Prietenul nostru….asa, de vreo doua zile trebuia sa rezolve o chestie cu mine, de vreo doua zile prietenul nostru ma evita acu…am vorbit acum cu el, acuma mi-a zis ca e la partid, ne vedem deseara…am impresia ca deseara iar ma fenteaza. El trebuia sa rezolve o chestie cu mine. Am o mare problema si va intreb, va intreb intai pe dumneavoastra.
Casuneanu Costel: Fara problema.
Voicu Catalin: Datorez cuiva o suma de bani, ca am rezolvat o problema…va spun eu cand va vad. Si va intreb: puteti, cu titlu de imprumut, daca aveti…mi-ati zis sa va intreb daca aveti…
Casuneanu Costel: Fara problema!
Voicu Catalin: ….deci daca aveti mie imi trebuie o suma mare, dar dati-mi cat aveti dumneavoastra. Si eu vi-i dau cel tarziu la sfarsitul anului asta, pentru ca trebuie…am de rezolvat de undeva si va restitui.
Casuneanu Costel: Nu se pune problema, domnu general!
Voicu Catalin: Domnule presedinte, daca aveti, ca mi-e jena sa va intreb, ca stiu in ce situatie sunteti si dumneavoastra.
Casuneanu Costel: Stati linistit!
Voicu Catalin: E stilul meu caracteristic. Eu, cand domnii, domnii mei colegi au cate o chestie, sar in foc. Eu cand ii caut, ca am cate o treaba de rezolvat…intelegeti ce spun, ma fenteaza. L-am sunat mai devreme: ca sunt la partid, ca…Domnule, dar nu intelegeti ca la mine albul e alb si negrul e negru? Da sau nu? Nu am vorbit intr-un fel?
Casuneanu Costel: Corect!
Voicu Catalin: Deci, domnu presedinte, daca aveti sa-mi trimiteti ceva astazi, bine. Daca nu, astept pana veniti dvs. Pentru ca am ceva de facut, niste plati facute si de 2 zile ma tot fenteaza domnul si nu stiu ce sa mai fac.
Casuneanu Costel: Am inteles.
Voicu Catalin: Deci nu va complicati in vreun fel.
Casuneanu Costel: E ora unu. Nu stiu ce pot face. Incerc, fara problema. Da? Cat va trebuie?
Voicu Catalin: Eu am nevoie de mai mult, dumneavoastra, dati-mi cat puteti, nu va faceti probleme, ca restul discutam cand veniti aici.
Casuneanu Costel: Am inteles. Caut sa vad ce, ce pot face, ca am plecat in concediu…
 
Sunt un om serios si eu va asigur ca acest transcript, domnul Basescu nu-l mai primeste de data asta. Deci, daca va spun treaba asta, inseamna ca stiu ce spun!
 
 
Catalin Voicu, senator PSD
Voicu Catalin: Deci, domnu presedinte. Mie imi trebuie, sa ma imprumutati pana la sfarsitul anului, cu 200.000. Dar, daca aveti 100 sau 50, sunt buni si aia, da? Eu, bani am, domnu presedinte. Nu am acum.
Casuneanu Costel: Stiu, domnu general, nu se pune problema.
Voicu Catalin: Sunt un om serios si eu va asigur ca acest transcript, domnul Basescu nu-l mai primeste de data asta. Deci, daca va spun treaba asta, inseamna ca stiu ce spun! Da?
Casuneanu Costel: Indiferent cum e. Asta e o alta chestiune. Deci cu mare placere. Sigur ca da. Haideti ca sun eu acum, domnu general. Da?
Voicu Catalin: Deci, nu, domnule presedinte: daca aveti, fara sa va complicati, si repet, numai cu imprumut. Stiti foarte bine ca am apelat la dumneavoastra numai in chestiuni oficiale.
Casuneanu Costel: Deci, nu se pune problema. Un singur aspect: in cazul in care nu o sa reusesc astazi, luni se rezolva 100%, ca sa stiti.
Voicu Catalin: Da, dar vreau sa imi promiteti ca fara sa va complicati, da?
Casuneanu Costel: Fara, fara nici o problema. Da?
Voicu Catalin: Am inteles. E in regula. Numai daca puteti, domn…Da?
Casuneanu Costel: Luati rezerva ca nu am timp sa pot astazi, ca eu sunt la Stuttgart dar, luni e rezolvata. Daca…dar sper s-o rezolv.
Voicu Catalin: Si in eventualitatea ca nu-mi incasez ce am…sunteti de acord sa ma pasuiti pana la sfarsitul anului? Eu trebuie sa spun dinainte!
Casuneanu Costel: Nici o problema domnu general!
Voicu Catalin: Am inteles. Domne, tot dumneavoastra ati ramas un prieten de nadejde, de va spun, am de multe ori sentimentul, mi-este groaza de rusine sa va mai sun pentru ca….
Casuneanu Costel: Nu e adevarat!
Voicu Catalin: ….Ce sa mai, sunteti altfel decat restul lumii! Ce sa mai povestesc…Da?
Casuneanu Costel: Si dumneavoastra la fel, ca….
Voicu Catalin: …fiti sigur ca dincolo de sprijinul pe care mi-l dati sub forma de imprumut, intr-o buna zi si ziua e mai aproape decat va inchipuiti, toate datoriile morale pe care le am fata de prietenul meu, dl Casuneanu, mi le voi plati. Si stiti ca sunt un om serios.
Casuneanu Costel: Deci…
Voicu Catalin: Domnule presedinte…
Casuneanu Costel: Eu va multumesc pentru incredere, nu aveti datorie fata de mine.
Voicu Catalin: Faptul ca apelez la dumneavoastra si nu apelez in alta parte, va rog sa ma intelegeti, am apreciat ca asta e bine si nu altceva.
Casuneanu Costel: Corect, corect si ma bucur, ma bucur.
Voicu Catalin: Intotdeauna apelez la oameni de o anume si de un anume nivel si de o anumita educatie si de o anumita conditie. Si daca apelez la dumneavoastra, iertati-ma si insistent va rog sa ma iertati ca indraznesc sa apelez, pentru ca nu vreau sa apelez la alte zone.
Casuneanu Costel: Va rog sa nu va faceti probleme. Mi-a facut placere si o rezolvam fara problema. Da?
Voicu Catalin: Am inteles cu amendamentul da…numai sa-mi promiteti ca nu va complicati in vreun fel, ca stiu in ce situatie va gasiti si dumneavoastra.
Casuneanu Costel: Nici un fel de probleme. Inca o intrebare.
Voicu Catalin: Da!
Casuneanu Costel: A…in ce moneda. Poate sa fie direct in euro sau in ce vreti…?
Voicu Catalin: Daca e si in euro, daca e si in lei, nu conteaza. Eu am o datorie de platit la cineva si mai am altceva de achizitionat, intelegeti?
Casuneanu Costel: Am inteles, bine!
Voicu Catalin: Dumneavoastra dati-mi ce aveti ca pana la urma trebuie sa dau ochii cu omu. Nu se poate. Da!
Casuneanu Costel: (rade)
Voicu Catalin: Nu fuge in Patagonia.
Casuneanu Costel: Bine domnu general.
Voicu Catalin: Va pup. Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume.
Casuneanu Costel: Sa traiti.

 • V-am luat banii, vesnica recunostinta

 
va asigur de respectul si de prietenia mea vesnica si de cate ori o sa bag cheia intr-o anumita usa si eu si familia mea ne gandim de-a pururi la dumneavoastra si sa fiti convins ca in mine aveti un aliat pe viata
 
 
Catalin Voicu, senator PSD
(…) Casuneanu Costel: Alo?
Voicu Catalin: Domnule presedinte, mii de multumiri!
Casuneanu Costel: Da, perfect! Te pup.
Voicu Catalin: Domnul este langa mine, va multumesc mult, inca o data imi probati ca sunteti acelasi prieten si om de nadejde. Doua sute de mii mi-a adus domnul, da?
Casuneanu Costel: Da, da, da, da.
Voicu Catalin: Va multumesc din tot sufletul si, uite, vi-l dau sa va confirme. Cu respect, sa traiti!
Casuneanu Costel: Nu mai e nevoie, domnu general. Nu mai e! Da?
Voicu Catalin: Cu toata dragostea, sa traiti si raman indatorat!
Casuneanu Costel: Sa traiti!
Voicu Catalin: Sa traiti! Sa traiti! Sa traiti!
Casuneanu Costel: Bine, cu respect, sa traiti!

(…) Casuneanu Costel: Da?
Voicu Catalin: Am vrut sa va multumesc, inca o data…
Casuneanu Costel: Nu tre sa…
Voicu Catalin: …sa va asigur de respectul si de prietenia mea vesnica si de cate ori o sa bag cheia intr-o anumita usa si eu si familia mea ne gandim de-a pururi la dumneavoastra si sa fiti convins ca in mine aveti un aliat pe viata, eu sunt un om de o anumita onoare pe care dumneavoastra ati vazut-o si o s-o simtiti de acum inainte toata viata, iar in ce ma priveste, va multumesc ca m-ati scos dintr-o mare problema acum. Va multumesc mult, domnule presedinte!
Casuneanu Costel: Cu placere, ma bucur ca…!
Voicu Catalin: Abia astept sa va revad si vi-i restitui exact cum am vorbit, in conditiile in care vi le-am prezentat. Si va rog mult sa apelati oricand!
Casuneanu Costel: Am inteles. Nici o problema. Bine.
Voicu Catalin: Cu toata dragostea. Sa traiti. Sa traiti.
Casuneanu Costel: Cu respect, traiti, traiti!

 • Sfanta Parascheva va iubeste!

(...) Nota procurorilor DNA: La scurt timp dupa intalnirea cu inv. Florin Costiniu (n.r. judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie), inc. Catalin Voicu l-a contactat telefonic pe inv. Costel Casuneanu si in acelasi limbaj eliptic si disimulat i-a transmis ca a discutat in cursul diminetii cu inv Florin Costiniu de la care a aflat ca recursul declarat de SC PA&CO International SRL se va solutiona la termenul din 14.10.2009 in favoarea acestei firme.

Voicu Catalin: Sa traiti!
Casuneanu Costel: Cu deosebit respect! Sa traiti domnu general!
Voicu Catalin: 14 octombrie. Mergem la doctor si e rezolvat.
Casuneanu Costel: Am inteles. Vroiam sa va intreb daca aveti vreo veste de la baietii aia. In ce stadiu mai suntem.
Voicu Catalin: Imediat va, imediat va sun eu. Da, domn presedinte. Ca m-am ocupat de dl doctor in dimineata asta. Da?
Casuneanu Costel: Am inteles, am inteles!
Voicu Catalin: Ce sa facem? Asta e. Daca si doctorii astia sunt in agitatie mare!
Casuneanu Costel: Da, da.
Voicu Catalin: Dar e bine ce am facut. Am facut o treaba foarte buna.
Casuneanu Costel: Sunt convins.
Voicu Catalin: Va pun. Va sun imediat. Sa traiti!
Casuneanu Costel: Cu deosebit respect!

Nota procurorilor: Cu doua zile inaintea termenului de judecata a recursului (14.10.2009), inc. Catalin Voicu l-a apelat telefonic pe inv. Costel Casuneanu si i-a dat noi asigurari ca procesul se va solutiona la termenul de 14.10.2009 iar hotararea va fi favorabila SC PA&CO International SRL.

Voicu Catalin: Am confirmarea printr-un domn de legatura…
Casuneanu Costel: Cu deosebit respect! Sa ne traiti, domn general!
Voicu Catalin: Miercuri, Sfanta Paraschieva va iubeste!
Casuneanu Costel: Am inteles! De aceea vroiam…
Voicu Catalin: Va dau un prieten…Pai miercuri e Sfanta Paraschieva. Va dau un prieten sa va salute.
Casuneanu Costel: Asa este! Multumesc!
Voicu Catalin: Fara nume, fara nume, ca dusmanul asculta!

 • Voicu se teme de diavoli

 
Dumneavoastra, cu mainile goale, va luptati cu dusmanul si dusmanul, cu mainile pline de argintii tradarii, n-a invins, si nu va invinge. Suta la suta.
 
 
Catalin Voicu, senator PSD
Nota procurorilor DNA: In ziua de 14.10.2009, completul de judecata format din magistratii Carmen Frumuselu, Simona Marcu si Joita Preda, constatand recursul declarat de SC PA&CO International SRL este in stare de judecata, l-a pus in dezbaterea partilor si in final a hotarat amanarea pronuntarii deciziei la data de 21. 08. 2009. Solutia instantiei a fost comunicata telefonic inc. Catalin Voicu in aceiasi zi de inv. Florin Costiniu:

Costiniu Florin: Da excelenta. Sa traiti!
Voicu Catalin: Eu va invit la o masa ecologica.
Costiniu Florin: A trebuit sa accept invitatia domnului presedinte Popa, acum un minut am plecat. Mergem undeva spre Oltenita, ca da si el, asa…conducerii Curtii, un mic si-o bere, apropo de pensie, de…
Voicu Catalin: Ce a zis doamna profesoara? Pe studentul ala il noteaza saptamana viitoare?
Costiniu Florin: Exact, exact, exact.
Voicu Catalin: A ramas dansa sa analizeze, nu?
Costiniu Florin: Da, exact, da. E foarte bine.
Voicu Catalin: Mm, sa va auda Dumnezeu, da sa stiti ca sunt asa, mai…
Costiniu Florin: Nu, este foarte bine, credeti-ma.
Voicu Catalin: Da? Bine.
Costiniu Florin: Ca, daca era rau, era azi. Da nu e, e bine.
Voicu Catalin: Am inteles. Am inteles, dar sa vedeti ca intotdeauna diavolii - stiti cum e - in intervale si in rastimpuri isi fac jocul.
Costiniu Florin: Este adevarat, dar nu este cazul, ingerii vor …
Voicu Catalin: Le-o fi fost frica de Sf. Parascheva azi, si au cerut sa-si faca jocul diavolesc.
Costiniu Florin: Nu, nu, stati linistit, ca e…
Voicu Catalin: E in regula.
Costiniu Florin: Cand ne vedem, va spun eu.
Voicu Catalin: Vorbim cand ne vedem, da? Bine?
Costiniu Florin: Cu respect, sa traiti!

 • Sfanta Parascheva obtine o amanare, dar nu poate evita raul
(…)
Voicu Catalin: Domnule Presedinte!
Casuneanu Costel: Cu deosebit respect, sa traiti!
Voicu Catalin: Sfanta Parascheva a indepartat raul de dumneavoastra astazi, care incerca cineva sa-l faca, ne-a indrumat bine si a ramas in discutie tratamentul intr-o saptamana. E bine. E foarte bine.
Casuneanu Costel: Am inteles.
Voicu Catalin: Sa stiti ca am confirmarea ca Sfanta Parascheva chiar va iubeste.
Casuneanu Costel: Va multumesc din suflet.
Voicu Catalin: Dumneavoastra, cu mainile goale, va luptati cu dusmanul si dusmanul, cu mainile pline de argintii tradarii, n-a invins, si nu va invinge. Suta la suta.
Casuneanu Costel: Ma bucur.
Voicu Catalin: Cu toata dragostea va pupam.
Casuneanu Costel: Va multumesc din suflet. Cu deosebit respect.
Voicu Catalin: Sunt alaturi de dumneavoastra si o sa vedeti ca lucrurile decurg ca mine si in mine aveti un frate, si o sa va convingeti la greu ca nu sunt printre putinii. Sunt singurul langa dumneavoastra si langa familia dumneavoastra. Va pup!
Casuneanu Costel: Sunt convins si va multumesc din suflet!

Nota procurorilor: Prin decizia nr. 5039 din 11.11.2009 pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia Contencios Administrativ si Fiscal in dosarul nr 3360/2/2009 s-a dispus respingerea ca nefondat a recursului declarat de SC PA&CO International SRL impotriva sentintei nr 1698 din 17.04.2009 a Curtii de Apel Bucuresti.

In dupa amiaza zilei de 11.11.2009, inc Catalin Voicu s-a intalnit cu inv Florin Costiniu si impreuna au purtat discutii referitoare la solutia adoptata de instanta, dupa care folosind aparatul telefonic al inc Catalin Voicu au purtat convorbiri cu inv Costel Casuneanu incercand sa-si justifice esecul interventiilor facute pe langa magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie care au pronuntat hotararea, prin aceea ca vina apartine in exclusivitate membrilor completului.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

13210 vizualizari

 • +20 (20 voturi)    
  Kafka... (Luni, 22 martie 2010, 4:22)

  dvribe [anonim]

  este un roman rasuflatl!N-am avut rabdare sa citesc tot.Dar daca sunt reale inregistrarile acestea,atunci James Bond ar trebui sa ia lectii de la specimenele acestea.
  P.S.Doar o vorba va mai spun:vai de noi!!!!
  • +27 (29 voturi)    
   Toate ca toate (Luni, 22 martie 2010, 9:11)

   Ovidiu [anonim] i-a raspuns lui dvribe

   Dar individul asta ar fi urmat sa fie ministru de interne daca pierdea Basescu?!
   • +4 (12 voturi)    
    Compotenta de ministru (Luni, 22 martie 2010, 9:34)

    Constantin [anonim] i-a raspuns lui Ovidiu

    Daca nu te pricepi la invarteli nu prea ai ce cauta in nici-o functie de ministru in Romania.
   • -14 (18 voturi)    
    Interne (Luni, 22 martie 2010, 9:57)

    Alexandru C [anonim] i-a raspuns lui Ovidiu

    Lasa ca asa e corectul de Blaga. El nu face nicio invarteala? :)
    • +9 (11 voturi)    
     Blaga (Luni, 22 martie 2010, 10:07)

     Constantin [anonim] i-a raspuns lui Alexandru C

     probabil e asa de bun la invarteli incat i se par floare la ureche si s-a plictisit de ele. A trecut la urmatorul nivel, adica sa-i prinda pe aia care fac invarteli. La nivelul asta nu cred ca ai sanse sa te plictisesti in Romania.
   • -7 (11 voturi)    
    haha (Luni, 22 martie 2010, 10:36)

    i-auzi [anonim] i-a raspuns lui Ovidiu

    tu iti dai seama ca asta a fost prins pt ca e mai prost ? imagineaza-ti ce pot ceilalti, care sunt in functii !
    • 0 (2 voturi)    
     Vise (Luni, 22 martie 2010, 18:08)

     Trist [anonim] i-a raspuns lui i-auzi

     Stai linistit ca au fost presiuni externe. De ochii opiniei publice o sa-l aresteze cu tamtam , si-l vor eliberaa pe iesirea de serviciu. Voicu nu cade ca ar insemna sa cada intreg sistemul de politie si justitie. Am traii in o alta Romanie. Vise ...............
 • +11 (15 voturi)    
  la puscarie (Luni, 22 martie 2010, 5:10)

  Alex [anonim]

  La puscarie cu toti mogulii: Casuneanu, Cocos, Iliescu
  • -12 (14 voturi)    
   Mogul (Luni, 22 martie 2010, 9:58)

   Alexandru C [utilizator] i-a raspuns lui Alex

   Pentru cultura ta generala cauta in dex definitia de mogul. Asta ca sa mai iesi si tu din prostie.
  • -11 (15 voturi)    
   Basescu (Luni, 22 martie 2010, 10:20)

   Alexandru C [utilizator] i-a raspuns lui Alex

   Si cu Basescu. El e cel mai mogul dintre toti. :)
 • +14 (20 voturi)    
  pe ce batem palma? (Luni, 22 martie 2010, 5:38)

  tiberiu [anonim]

  ca infractorul acesta nedovedit va urma exemplul demnului sau inaintas in fapte similare, Adrian Nastase, incercand sa tergiverseze cat mai mult trimiterea sa in judecata si pronuntarea unei solutii in sensul unei pedepse privative de libertate, pana la alegerile din 2012, cand, pe valul crizei economice, a nemultumirii populare si a eroziunii inerente a partidului aflat la guvernare in sondaje, PSD-ul va reveni la putere si va incerca sa rada totul de pe fata pamantului, in materie de dosare penale, sefi de politie, procurori si judecatori independenti si incomozi, alte persoane si structuri ale statului pe care le vor acuza de "politizare"? Cine se baga la prinsoare, cu nimeni la inchisoare? De 20 de ani, tentaculele mafiei au acaparat Romania. Apeleaza la cei mai buni avocati si pot rezista ani de zile in libertate, pana la "adierea" aerului urat mirositor care le poate readuce prosperitatea afacerilor si somnul linistit, lipsit de grija dosarelor, intr-o tara cu o justitie paralizata. Mediul lor propice. Un stat slab, pe care sa-l controleze din umbra. Resurse umane si financiare la discretie, in zonele de influenta.
 • -10 (20 voturi)    
  Prostii (Luni, 22 martie 2010, 7:25)

  Misa [anonim]

  Asa si? Nu exista dovada faptei ci numai suspiciunea. Nu spune nimeni: "Am nevoie de bani pentru a ii da lui......" . Totul este dublat de acte - facturi, contracte, bilanturi si balante. Pentru suspiciune si fara dovada clara a faptei nu se intampla nimic. In aceste cazuri DNA trebuia sa aranjeze un flagrant, dar cred ca banii s-au miscat prin banca.
  Asa ca uara si la gara - Nu exista decat fum - focul s-a stins de mult. S-ar putea sa piarad la prima instanta, la Curtea de Apel, dar la Intalta Curte cu siguranta castiga.
 • +18 (22 voturi)    
  Nici daca as avea aceeasi mama cu Voicu (Luni, 22 martie 2010, 7:32)

  Ovidiu [anonim]

  nu i-as putea lua apararea.

  Asta e mafiot dom'le, ce vorbeste pare desprins din filmele lui Scorsese.

  Un singur lucru mai lipseste din ce facea ca sa fie tacamul complet: executiile la comanda.

  Desi, sunt convins ca in cativa ani nu s-ar fi dat in laturi nici de la asa ceva.

  Sper sa infunde puscaria multi ani de acu inainte.

  Sper ca Senatul are bunul simt sa nu blocheze dosarul.
 • -12 (20 voturi)    
  shat (Luni, 22 martie 2010, 7:46)

  mdan [anonim]

  Nu-nteleg ce cauta materialul asta pe-aiaci. De ce, in ultimii 20 ani, justitia se face numai prin/la media. DNA-ul stie ce ar trebui sa faca, dar insista s-o faca la televizor si prin ziare. Nu pute de la distanta chestia asta? Parca vad cazul "clasat" asa cum s-antamplat si cu vestitul Remes.
 • +13 (13 voturi)    
  pai cand e "va urma" ?? (Luni, 22 martie 2010, 8:07)

  radu [anonim]

  acum era mai interesant sa vedem, ce zice "saru mana cu toata dragostea cu tot respectul" cand vede ca i s-a respins cauza
 • +10 (16 voturi)    
  mda (Luni, 22 martie 2010, 8:18)

  eu [anonim]

  cossa nostra si camorra sunt benzi de cartier formate din pustani.... in comparatie cu voicu si cooperativa lui....

  jale frate.. astia trebuie executati, macar pentru a da exemplu celorlalti rechini...
 • +16 (22 voturi)    
  deci iar a mintit Ciuvica!! (Luni, 22 martie 2010, 8:24)

  curios [anonim]

  A afirmat dl.medic pediatru, cu vaste cunostinte in politica si economie si sociologie si calomnie, ca prietenia Casuneanu Basescu e cunoscuta de mult timp si de toti. O fi! Dar de ce avut nevoie Casuneanu de Voicu? Ori Basescu nu se baga in justitie (spre oftica lui Ciuvica) ori nu e prieten cu Casuneanu (tot spre oftica lui Ciuvica). Oricum Ciuvica a mintzit!
  • -7 (11 voturi)    
   Base (Luni, 22 martie 2010, 11:03)

   cititor9 [anonim] i-a raspuns lui curios

   Mai degraba Base dupa ce si-a facut plinul s-a hotarat sa puna piciorul in prag si sa-i lase in plata domnului pana si pe fostii asociati. Macar de ar face toti milionarii asa dupa ce castiga primul milion.
   Sa joace corect si sa mai faca ceva si pentru cei din jurul lor.
  • +7 (7 voturi)    
   Si ieri pe una din (Luni, 22 martie 2010, 13:27)

   Audit [utilizator] i-a raspuns lui curios

   televiziunile de stiri, Ciuvica sustinea acelasi lucru: e cunoscut faptul ca Basescu e in legatura cu Casuneanu! Prin urmare o tine ca Ivan cu fluierul.
 • -4 (14 voturi)    
  Influentarea actului de justitie (Luni, 22 martie 2010, 8:28)

  Paul Popescu [anonim]

  Interesant modul in care "ascultatorii" realizeaza decriptarea convorbirilor astea.
  Este evident ca acel Voicu este un individ "de referinta" in ce priveste viata romanilor. Fiind implicat in politica, este natural ca toata mizeria pe care o face sa fie aratata, atat de anchetatori, dar mai ales de media.
  Partea cea mai urata este insa ca sunt nenumarate cazurile in care influentarea actului de justitie se intampla, cu diferenta ca afectate sunt interesele oamenilor de rand.

  Tare m-as bucura ca presiunea facuta de un proaspat general SRI "basescian" asupra judecarii unui proces initiat de mine sa iasa la iveala, pentru ca ea imi afecteaza direct drepturile cetatenesti.
  Dosarul este inca pe rol, prelungirile sunt nenumarate, cauza fiind totusi de domeniul banalului.
  "Avantajul" lui este ca poate asculta telefoanele, poate plasa o "codita" dupa mine, poate determina hotarari ale judecatorului.
  Oare toate acestea pot fi dovedite? Convingerea mea este ca nu, atata timp cat sistemul se bazeaza pe "mecanica" de tip VOICU.
 • +9 (11 voturi)    
  dialoguri de Oscar (Luni, 22 martie 2010, 9:09)

  adrian_v [anonim]

  Sincer, cand vezi unele dialoguri de prin filme zici ca prea sunt trase de par ...

  Ei bine, cand vezi niste dialoguri autentice iti dai seama ca imaginatia e mic copil pe langa realitatea efectiva. :)
 • +9 (13 voturi)    
  incredibil (Luni, 22 martie 2010, 9:33)

  ady [anonim]

  cand s-or trezi bormasinile si ghivecele de flori poate se va mai schimba ceva in romanica..intre timp trecu glontu' socialist pe la ureche
 • +11 (13 voturi)    
  tipica noastra lipsa de atitudine! (Luni, 22 martie 2010, 9:40)

  mirela [anonim]

  Ar trebui ca populatia sa faca un miting pasnic,in care sa se ceara abrogarea legii prin care parla mentul trebuie sa dea aviz favorabil pt.arestarea unui parlamentar.In momentul de fata parlamentul Romaniei nu este decat un cuib ce infractori cu imunitati parlamentare,care sfideaza de 20 de ani acest popor.E mai mult decat reprobabil,iar noi ca si cetateni ne batem joc de noi si le dam apa la moara prin totala noastra lipsa de atitudine si lasitate.
 • -16 (20 voturi)    
  paine si circ... dar mai mult circ (Luni, 22 martie 2010, 9:42)

  gimini [utilizator]

  L-ati ales pe Basescu, acum luati circ. Painea, in mandatul viitor. Nu va ajunge nimeni la nici o puscarie pentru ca tot cazul e construit prost si implauzibil.
 • +15 (19 voturi)    
  33, ca la doctor (Luni, 22 martie 2010, 9:47)

  zexe [anonim]

  Inchipuiti-va ca aveti un salariu de 2 000 de Euro pe luna, un salariu bun pentru oricine. Acum, faceti calculul ca daca veti pune deoparte 500 de Euro la fiecare salariu, intr-un an puteti economisi 6 000 de Euro, in zece ani 60 000 de euro, in 30 de ani 180 000 de Euro, iar suma de 200 000 de Euro o veti economisi in aproximativ 33 de ani. Ziceti dupa mine, ca la doctor, 33. Inca o data, 33. Vedeti? ... toate au o logica sanatoasa.
  Acum, daca tot vorbim despre doctori, incercati un alt exercitiu de imaginatie si anticitpati ce cifra va fi pus domnul Voicu sa pronunte la sfarsitul "consultarilor medicale".
 • +9 (13 voturi)    
  the theater of tragedy (Luni, 22 martie 2010, 9:55)

  novelobs [anonim]

  teatru comico-absurd, voicu e un actor exceptional:
  "diagnosticul e foarte bun, nu-i rau" :))

  faptele par simple: un alt "presedinte" de firma care are contracte grase si exclusive cu statul roman isi permite spagi de sute de mii de euro date "retelei" fara a clipi.
  ne miram de calitatea drumurilor, de pretul platit, de "ritmul "alert al lucrarilor.
  un cerc vicios de care toti stiu. altfel nu vad de ce au musamalizat rand pe rand dosarele lui dip, lui nastase sau micul incident "orban".
 • +1 (11 voturi)    
  nedumerire ... (Luni, 22 martie 2010, 10:14)

  adi [anonim]

  nedumerirea mea este : cine a permis publicarea acestor stenograme ( dosarul fiind inca la parlament ) ? nu cumva se urmareste anularea eforturilor procurorilor prin dezvaluiri inacceptabile in aceasta faza a dosarului , astfel incat acest personaj sa " scape " ?

  mi-ar putea explica cineva ?
  • +6 (10 voturi)    
   nu man (Luni, 22 martie 2010, 10:38)

   ady [anonim] i-a raspuns lui adi

   din cauza ca sistemul este corupt si sunt putini care lupta se doreste presiune publica pt compromiterea acestor persoane in plan public..vezi inculpatul nastase care e pe linie moarta..suucces
   • +3 (5 voturi)    
    de acord.... (Luni, 22 martie 2010, 11:05)

    adi [anonim] i-a raspuns lui ady

    de acord ca presiunea publica va conduce la compromiterea acestor personaje dar raul nu va fi inlaturat atat timp cat cineva nu va face inchisoare pentru acest gen de infractiuni. Cazul Nastase arata ca o compromitere nu estesuficient pentru ca personajul iese din viata publica ( din prima linie ) dar, prin parghii subterane, influenteaza viata publica si, implicit, soarta numerosilor oameni . Cercetam mult, emitem dosare , incriminam -verbal- oameni dar nu plateste nimeni. Doar asistam la compromiterea politica a personajelor dar ele nu dispar ci vor exista continuand manevrele lor mizerabile. Ori, prin publicarea acestor stenograme, nu facem decat sa decredibilizam, politic, un personaj dar aceasta nu inseamna si ca il vom pedepsi. Unde este justitia, atunci ?
    • +5 (9 voturi)    
     Daca nu se publicau (Luni, 22 martie 2010, 12:39)

     fab [utilizator] i-a raspuns lui adi

     imagineaza-ti cam ce se putea intampla... Geoana a refuzat sa faca publice aceste documente poate tocmai din cauza asta... Iti dai seama ca daca Voicu trage sforile pentru altii cu oarecare sanse de succes cam ce ar fi facut ca sa-si scape propria piele. Acum cel putin pentru o perioada (sper lunga) e in lumina reflectoarelor si nu isi pune nimeni pielea la bataie pentru el sa-l scape de pedeapsa...cam asta cred ca e avantajul publicarii dosarului, chiar cu riscul de a atenua din efectul lui in instanta...
  • +9 (11 voturi)    
   Justitie cu stegulete europene la capatai (Luni, 22 martie 2010, 10:43)

   zexe [anonim] i-a raspuns lui adi

   Este simplu. Justitia este formata din tot felul de "doctori", dupa cum bine observam din stenograme, iar doctor la doctor nu-si scoate ochii, nici macar daca sunt doctori oftalmologi. Dupa scenariul clasic, "pentru o buna judecare mai bagam o amanare", vezi cazul deja cunoscut al lui Patriciu, justitia, pe langa faptul ca este oarba in cazurile de coruptie, mai este si proasta, sau mai bine spus uituca. Mai pierde un dosar, mai uita de un martor, etc. Hotnews poate fi numit, in acest caz, garantul ca dosarele nu se vor pierde prin arhivele justitiei, stiut fiind faptul ca respectivele arhive sunt pline de tot soiul de sobolani.
   • +1 (1 vot)    
    mai ales daca (Luni, 22 martie 2010, 23:13)

    lol [anonim] i-a raspuns lui zexe

    nu-si scot ochii mai ales daca sunt doctori..oftalmologi. Doctorii astia....oftalmologii...astia nu suporta justitia...oarba
 • +6 (10 voturi)    
  dezastru national (Luni, 22 martie 2010, 10:35)

  bosi [anonim]

  Asa ne trebuie,tot ce se intampla acum,este rezultatul unei justitii corupte,a unei politii care face sluj in fata politicienilor,iar de toate acestea se face vinovat Ion Iliescu,care sarac si cinstit a acoperit cu brendul sau toata coruptia din Romania .Dupa parerea Ion Iliescu a facut mai mare rau Romaniei decat Ceausescu !!Ma intrb oare cand va veni randul lui Dinu Patriciu,Vantu,Voiculescu,A.Nastase,D.I.Popescu,Mitrea,si altor lepre de acelasi calibru.
 • -5 (11 voturi)    
  Stenogramele si-au atins scopul (Luni, 22 martie 2010, 10:36)

  cittizen [anonim]

  S-a vorbit saptamana trecuta despre faptul ca stenogramele au fost date publicitatii pentru ca acest caz Voicu este argumentat foarte prost si are mari sanse sa devina un alt esec. S-a facut o paralela cu cazul Remes (imaginile date publicitatii). Lucrurile nu stau asa. Puneti-va in locul celorlalti corupti si corupatori, din alte cazuri, care citesc dialogul dintre Voicu, Casunenu si Costiniu. Sunt in panica totala! Ori vor cauta alte metode, ori vor renunta la genul acesta de infractiuni. Un singur lucru ridica un semn de intrebare: vazand ca traficul de influenta este transpartinic, nu cumva este un avertisment pentru sponsorii PDL care joaca la mai multe capete?
 • +5 (11 voturi)    
  L E PRE (Luni, 22 martie 2010, 11:38)

  lca [anonim]

  leprele astea au pus la cale si suspendarea ministrului justitiei monica macovei si a lui traian basescu dupa ce aceleasi lepre au devalizat bancile romanesti si economia tarii , totul se leaga , adevarul iese la iveala, go on DNA si celelatte institutii care sprijina adevarul, justitia si tara, go an Base
 • +8 (14 voturi)    
  "La mult cancer si atac de cord!" (Luni, 22 martie 2010, 12:15)

  Tepes_Doamne [anonim]

  Surprinzator, stenogramele de astazi vor da apa la moara sustinatorilor lui Voicu.
  Abia astept sa ii vad deseara la antene pe Ciuvica si mai ales pe Norica Nicolai cum vor sustine ei ca este foarte posibil ca cei doi chiar sa fi vorbit despre un doctor real si despre un imprumut real. Cum vor da ei vina pe procurorii care incalca justitia apeland la inregistrari fara mandat si cum il vor scoate pe Voicu o victima a sistemului ticalosit condus de Basescu.
  Dar mai ales abia astept ca "stimabila doamna" Norica Nicolai sa ne dea iarasi lectii de moralitate despre cum nu ar trebui sa ne dam noi cu parerea despre mafiotul care beneficiaza de prezumtia de nevinovatie.
  In final va cere desfiintarea DNA-ului pe motiv ca incalca drepturile politicienilor de a face lobby pe langa "medici" in solutionarea "dosarelor de cancer".
  Iar eu nu pot decat sa le doresc un calduros "La mult cancer si atac de cord" cu voi, adunatura de hoti ordinari!
  • +7 (9 voturi)    
   Speranta moare ultima (Luni, 22 martie 2010, 12:56)

   Cocolina [utilizator] i-a raspuns lui Tepes_Doamne

   Subscriu!Sa speram ca pana la urma acest popor jignit si umilit de atatea gunoaie sa isi ia in cele din urma revansa si sa dea cu ei in groapa istoriei-pana nu va fi prea tarziu!
 • -5 (7 voturi)    
  cheta (Luni, 22 martie 2010, 14:39)

  remus [anonim]

  Propun ca PDL sa faca o cheta de la toata populatia romaniei, pt. ca saracul si nevinovatul casuneanu sa-si recupereze banii... Pt. ca de la Voicu nu-i mai vede...
 • +5 (5 voturi)    
  traim in romania (Luni, 22 martie 2010, 15:21)

  optimistul [anonim]

  daca ar fi voicu arestat..ar trebui sa fie toata reteaua..si cum sunt prea mult...o sa dureze mult finalizarea dosarului.....
 • +3 (3 voturi)    
  Sanctiuni (Luni, 22 martie 2010, 15:29)

  Grigore [anonim]

  Toti care se fac vinovati de asemenea fapte
  in mod normal ar trebui sa infunde puscaria atat ei cat si complici lor din politie , procuratura si justitie .
  Aceasta tara este condusa de ticalosi si nemernici . Va supun atentiei o situatie care se petrece in Jud.Mehedinti , Com-Dubova , unde licitatiile pentru terenuri sunt in custodia unui fost puscarias STANCIOI VASILE , care actualmente este functionar public pe probleme de urbanism la primaria Dubova .
  Nimeni nu se sesizeaza , nimeni nu vede nimic .
 • +2 (2 voturi)    
  Tagma jefuitorilor (Luni, 22 martie 2010, 17:24)

  A. Bologa [anonim]

  Dupa cum vedeti aici nu este vorba numai de justitia corupta de la nivelele superioare ale magistraturii din Romania. Este evident vorba de coruptia de la nivelul POLITICULUI. Catalin Voicu este senator al Romaniei. Cine l-a propulsat in aceasta calitate??. Oamenii POLITICI de langa el care sigur ii cunosteau anvergura infractionala. CINE L-A FACUT GENERAL AL ARMATEI ROMANIEI?? Tot POLITICUL de langa el si o parte a generalilor corupti din Armata. Nu ne inselam de loc daca afirmam ca ACEASTA CLASA POLITICA DE ASTAZI ESTE CORUPTA TOTAL CU FFF MICI EXCEPTII. CUM AJUNG MINISTRII PE LA TRANSPORTURI , LUCRARI PUBLICE, SANATATE, FAC ROST DE BANI PRIN ORICE MIJLOACE PENTRU EI SI PARTIDE. La fel a procedat si BOMBONEL si alti fosti si actuali ministrii. Sefii lor politici ii lasa SA SE DESCURCE, INSA CAND INTRA IN BUCLUC SE LEAPADA CHIPURILE DE EI, INSA NUMAI DE VAZUL LUMII DEOARECE SUNT LEGATI INTRE EI PRIN MILIOANE DE INTERESE, PRIMUL FIIND FURTUL CU NERUSINARE DIN CEEA CE MAI ARE ROMANIA ASTAZI. Singura solutie este inlaturarea acestor CORUPTI, DELATORI SI TRAFICANTI DE INFLUENTA, PRIN ORICE MIJLOACE. NU MAI EXISTA ALTA CALE. Voicu nu va lua mai mult de 5 ani puscarie din care va efectua maximum 3 ani.
 • 0 (0 voturi)    
  Exclusiv Hotnews ?!.... (Marţi, 23 martie 2010, 12:29)

  Tiberiu [anonim]

  Mai sa fie !...Sustineti in continuare ca toate informatiile pe care le dati publicitatii,provin dintr-un "referat" nesecretizat ??...Dar,cum dreaku,multe din informatiile din stenograme,altele decat cele din referat,au ajuns la voi ?!...S-a declansat deja o ancheta ptr tragerea la raspundere atat a autorului cat si a complicilor la regizarea acestei nevinovate "scurgeri" de informatii,majoritatea secretizate,tinand de urmarirea penala...Sa nu va mirati ca se va cere nulitatea intregii u.p. stiut fiind ca procedural,normele in materie,sunt de stricta interpretare iar nulitatea unui act de u.p. atrage nulitatea intregii u.p...sau poate asta s-a dorit..efectul doar mediatic..nu tragerea la raspundere a lui Voicu,care desi este grobian si detestabil,este nevinovat pana la judecarea,condamnarea sa eventuala,prin hot.def.si irevoc....


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by