HotNews.ro continua seria dezvaluirilor in exclusivitate din referatul care insoteste cererea de arestare a senatorului PSD, Catalin Voicu, cu detalii despre modul in care procurorii DNA sustin ca acesta isi codifica discutiile despre interventiile sale in justitie. Potrvit referatului procurorilor, senatorul Voicu utiliza in convorbirile telefonice un limbaj disimulat. De exemplu, folosea termeni ca: ”spital” in loc de instanta de judecata, ”doctor” in loc de magistrat sau avocat, ”medicamente” in loc de bani sau alte foloase materiale.

Nota din referatul procurorilor DNA: Catalin Voicu si-a stabilit un cerc relational format din numerosi judecatori, procurori si ofiteri de politie care ocupau functii de conducere in cadrul autoritatilor si institutiilor publice la nivel central, demintari, lideri politici si oameni de afaceri importanti, intermediind intre acestia rezolvarea in afara cadrului legal a unor interese private vizand in principal actul de justitie, promovarea in functii, obtinerea de foloase materiale necuvenite etc. (…) Pentru a elimina riscul descoperirii infractiunilor savarsite, inc. Catalin Voicu a conceput si adoptat urmatorul mod de operare:

  • organizarea intalnirilor in conditii de maxima confidentialitate, respectiv in spatii cu acces restrictionat si riguros controlate pentru detectarea eventualelor mijloace de interceptare (subsolul unui imobil si separeul unui restaurant dotate cu sisteme electronice de securizare la usile de acces)
  • instruirea de catre inculpat a persoanelor care il deserveau in ambele imobile (patron restaurant, soferi, etc.) sa nu furnizeze nici un fel de date referitoare la cei pe care-i convoca la intalniri si sa se asigure ca participanii dupa plecare nu sunt urmariti
  • invitarea succesiva in imobile a magistratilor, ofiterilor de politie, demnitarilor, liderilor politici si oamenilor de afaceri si organizarea plecarii lor in acelasi mod, pentru ca in eventualitatea unei monitorizari sa nu se poata stabili vreo legatura intre prezenta la acele intalniri si actul de serviciu ce urma a fi efectuat
  • folosirea in convorbirile si comunicarile telefonice cu interlocutorii a unui limbaj disimulat asupra caruia convenisera in prealabil (Ex: invitatii facute sub pretextul servirii mesei si termeni ca: ”spital” in loc de instanta de judecata, ”doctor” in loc de magistrat sau avocat, ”medicamente” in loc de bani sau alte foloase materiale, etc.)
  • intocmirea de documente comerciale, contabile si financiar bancare false pentru a da o aparenta de legalitate foloaselor materiale, obiect al infractiunilor de coruptie

Cazul Casuneanu. Capete de acuzare.Referatul procurorilor DNA:Trafic de influenta in forma continuata, constand in acea ca in perioada iulie - septembrie 2009 a pretins si primit de la inv. Costel Casuneanu - asociat la SC PA&CO International SRL, in doua transe, sumele de 2.500.000 ROL (echivalentul a 60.000 euro) si 200.000 de euro promitandu-i ca in schimbul acestora va interveni pe langa magistratii Sectiei Contencios Administrativ si Fiscal din Cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, investiti in solutionarea dosarului 3360/2/2009 avand ca obiect litigiul dintre SC PA&CO International SRL si CNADNR si ii va determina sa adopte o solutie favorabila societatii comerciale mentionate. Urmare a intelegerii de natura infractionala descrisa, inc Catalin Voicu l-a contactat ulterior pe inv Florin Costiniu - presedinte al Sectiei Civile si de Proprietate Intelectuala din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie si i-a cerut ca, in schimbul unor foloase materiale, sa-l sprijine in efectuarea interventiilor pe langa magistratii investiti cu solutionarea dosarului nr.3360/2/2009.

Discutie telefonica intre Catalin Voicu si Costel Casuneanu, pe 13 iulie 2009

Voicu Catalin: Sa traiti, domnule Presedinte!

Casuneanu Costel: Sa traiti!

Voicu Catalin: O seara placuta. Vedeti ca vorbesc sa intelegeti dumneavoastra, ma ocup cu domnul doctor de tratamentul acela si ne auzim in zilele urmatoare, da?

Casuneanu Costel: Da? Va multumesc din suflet.

Voicu Catalin: Va rog sa contati pe mine.

Casuneanu Costel: Cu deosebit respect.

Voicu Catalin: Cu toata dragostea. Sa traiti!

Casuneanu Costel: Sa traiti! Cu respect!

  • Voicu: Deci n-a fost cancer, nici intr-un caz

Nota procurorilor: PA&CO International a solicitat instantei preschimbarea termenului din 09.12.2009, in sensul acordarii unui nou termen cat mai scurt pentru judecarea recursului. In ziua urmatoare, Catalin Voicu l-a informat pe inv. Costel Casuneanu ca instanta i-a admis cererea si a fixat un termen de judecata.

Voicu Catalin: Sa traiti, domnule Presedinte!

Casuneanu Costel: Cu deosebit respect, domnu general!

Voicu Catalin: Voiam sa va informez in legatura cu hartiile acelea medicale trimise de domnul doctor al dumneavoastra si transmise sub stampila domniei sale. Pe data de 30 o sa-l anunte….baiatul…

Casuneanu Costel: Am inteles.

Voicu Catalin: …o sa-l anunte baiatul ca are prima intrevedere aci cu domnii ca sa stabileasca tratamentul, tot, tot, tot, ….chiar in cadru oficial, la spital, vor fi chemati, da? Pentru….(neinteligibil)…(vorbeste in acelasi timp cu Casuneanu)…

Casuneanu Costel: Am inteles.

Voicu Catalin: Si restul e totul foarte bine. Am inteles ca diagnosticul e foarte bun si nu-i rau, deci n-a fost cancer, nici intr-un caz.

Casuneanu Costel: Am inteles. E in regula.

Voicu Catalin: Va doresc o zi buna. Sa traiti!

Casuneanu Costel: Sa va dea Dumnezeu sanatate!

Nota procurorilor DNA: Desi dialogul este purtat de interlocutori intr-un limbaj disimulat pentru a ascunde faptele de coruptie, sensul real al comunicarii rezulta din coroborarea sa cu rezolutia instantei redata anterior. Astfel, ”hartiile acelea medicale trimise de domnul doctor al dumneavoastra si transmise sub stampila domniei sale. Pe data de 30 o sa-l anunte….baiatul…” semnifica inregistrarea la Inalta Curte de Casatie si Justitie a cererii de preschimbare a termenului formulata de S.C. PA&CO International SRL, redactata de avocat Horia Bora si purtand stampila cabinetului sau de avocat, precum si fixarea termenului de 30.07.2009 pentru solutionare. (…) In ziua de 03.08.2009, inculpatul Catalin Voicu i-a cerut invinuitului Costel Casuneanu suma de 2, 5 mld lei sau 60.000 de euro reprezentand prima transa a foloaselor materiale promise de acesta din urma pentru interventiile inculpatului pe langa magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Pentru a inlatura riscul descoperirii faptelor de coruptie, in eventualitatea interceptarii convorbirii telefonice inc Catalin Voicu si inv. Costel Casuneanu au incercat sa creeze aparenta ca suma de bani ar reprezenta un imprumut dat de invinuit inculpatului pentru a-si ajuta un fin a carui firma de constructii s-ar afla intr-un blocaj financiar.”

  • Cum sa iei, cu plecaciuni, o prima transa de 60.000

Domnule presedinte, daca nu puteti, nu e o chestie, va rog din suflet. Iertati-ma inca o data! Dumneavoastra sunteti prietenul meu si imi permit. Stiu in ce situatie sunteti, inteleg, imi dau seama ca toata lumea o duce greu…

Catalin Voicu, senator PSD

Voicu Catalin: Mii de scuze, domnule presedinte. Credeam ca…credeam ca va odihniti si de asta mi-am permis sa inchid.

Casuneanu Costel: Nu domnu general.

Voicu Catalin: A, cred ca v-am deranjat din somn. Va sun mai tarziu, domnu presedinte.

Casuneanu Costel: Nu, nu, nu. Nu, sunt in Germania si ….(neinteligibil)…nici o problema.

Voicu Catalin: Am o intrebare si o rugaminte, in acelasi timp.

Casuneanu Costel: Da, domnu general.

Voicu Catalin: Daca nu puteti, nu conteaza, ca oricum, m-ati ajutat intotdeauna.

Casuneanu Costel: Va rog!

Voicu Catalin: Un fin de-al meu are un necaz. Si am nevoie, daca puteti sa ma ajutati, il…

Casuneanu Costel: Da.

Voicu Catalin: ….vreau sa, sa-l ….ma imprumutati pe mine cu niste bani, ca are cec la plata astazi si…El a facut o scoala, a bagat toti banii si in scoala…A venit nevasta-sa la mine ieri acolo la mine la tara. Si daca puteti sa ma ajutati ….si eu sunt garantia si vi-i restitui in cel mult 30 - 40 de zile, cel mult ca am vorbit cu directorul scolii si el introduce banii cam in jur de 15 septembrie…Suma nu e foarte mare, dar nu am eu. Ca daca aveam, nu va deranjam.

Casuneanu Costel: Da domnu. Ce suma e?

Voicu Catalin: Deci, are nevoie de 2 miliarde si jumatate sau de 60.000 de euro. Cum preferati. Si mie mi-i dati, eu vi-i restitui. Daca puteti. Daca nu, iertati-ma ca indraznesc.

Casuneanu Costel: Da domn general.

Voicu Catalin: Ca si asa…(neinteligibil)…!

Casuneanu Costel: Va sun emu, va sun emu dupa ora opt. Sa vina la birou cineva, sa vedem cum stam.

Voicu Catalin: Deci, domnu presedinte. Daca puteti. Daca nu, iertati-mi indrazneala. Mi-ai spus si dvs. sunteti pentru mine un prieten apropiat. Altfel, nu-mi permiteam sa va rog.

Casuneanu Costel: Sigur.

Voicu Catalin: Deci, nu era o situatie disperata, nu…Ca a venit nevasta-sa la mine azi-noapte, tarziu, plangeau…El are o firma mica de constructii. Un om extrem de serios, la tara…a facut toate lucrarile. Directorului scolii trebuia sa ii intre banii, nu i-au intrat. Si cel de la care a luat materialele de constructie, i-a bagat cecul la plata.

Casuneanu Costel: Da, domnu general.

Voicu Catalin: Asta e viata. Inca o data. Iertati-ma. Mi-e si jena si mi-am propus sa nu va deranjez cu asa ceva. Dar asta e viata! Stiti cum e.

Casuneanu Costel: Domnu general…

Voicu Catalin: Domnule presedinte, daca nu puteti, nu e o chestie, va rog din suflet. Iertati-ma inca o data! Dumneavoastra sunteti prietenul meu si imi permit. Stiu in ce situatie sunteti, inteleg, imi dau seama ca toata lumea o duce greu…Nici nu indrazneam sa va sun daca nu va consideram si va pretuiam ca pe un prieten. Daca nu aveti, nu e problema, ramane pe alta data, cand puteti, incerc in alta parte.

Casuneanu Costel: Incerc. Caut, caut o solutie, nici o problema.

Voicu Catalin: Va rog din suflet. Da? Saru-mana, saru-mana! Sa traiti!

(…) Casuneanu Costel: Salut mestere!

Voicu Catalin: Deci, am vorbit cu domnul doctor.

Casuneanu Costel: Da.

Voicu Catalin: Se ocupa baiatul ala. A declansat toata procedura medicala, suntem pe drumul bun si o sa mergem pe el. Da?

Casuneanu Costel: Da? Perfect.

Voicu Catalin: E in regula. V-am pupat! Sa traiti! Sa traiti!

Casuneanu Costel: Multumesc.

  • Cum sa inhati, plin de jena, inca 200.000 de euro

Nu mai prezinta decat ce vor ei, cum cred…au inceput sa se sperie, pentru ca toate interceptarile se fac fara mandat. Si eu le-am transmis pe toate caile si le transmit si pe aceasta cale, inca o data, ca tot ce inseamna pe langa lege, e loc marcat cu creta la puscarie.

Catalin Voicu, senator PSD

(…) Casuneanu Costel: Da, va rog!

Voicu Catalin: Baietii astia au tehnica veche. Saracii! Dar, nici nu stiu ce sa mai prezinte. Sa mai prezinte note, sau sa nu mai prezinte…ca omul e la vale total. Deci, va spun, ca stiu exact. Nu mai prezinta decat ce vor ei, cum cred…au inceput sa se sperie, pentru ca toate interceptarile se fac fara mandat. Si eu le-am transmis pe toate caile si le transmit si pe aceasta cale, inca o data, ca tot ce inseamna pe langa lege, e loc marcat cu creta la puscarie. Domnu presedinte, mi-ati spus candva de cate ori am o chestie sa va consult. Vorbesc sa intelegeti dumneavoastra. Prietenul nostru….asa, de vreo doua zile trebuia sa rezolve o chestie cu mine, de vreo doua zile prietenul nostru ma evita acu…am vorbit acum cu el, acuma mi-a zis ca e la partid, ne vedem deseara…am impresia ca deseara iar ma fenteaza. El trebuia sa rezolve o chestie cu mine. Am o mare problema si va intreb, va intreb intai pe dumneavoastra.

Casuneanu Costel: Fara problema.

Voicu Catalin: Datorez cuiva o suma de bani, ca am rezolvat o problema…va spun eu cand va vad. Si va intreb: puteti, cu titlu de imprumut, daca aveti…mi-ati zis sa va intreb daca aveti…

Casuneanu Costel: Fara problema!

Voicu Catalin: ….deci daca aveti mie imi trebuie o suma mare, dar dati-mi cat aveti dumneavoastra. Si eu vi-i dau cel tarziu la sfarsitul anului asta, pentru ca trebuie…am de rezolvat de undeva si va restitui.

Casuneanu Costel: Nu se pune problema, domnu general!

Voicu Catalin: Domnule presedinte, daca aveti, ca mi-e jena sa va intreb, ca stiu in ce situatie sunteti si dumneavoastra.

Casuneanu Costel: Stati linistit!

Voicu Catalin: E stilul meu caracteristic. Eu, cand domnii, domnii mei colegi au cate o chestie, sar in foc. Eu cand ii caut, ca am cate o treaba de rezolvat…intelegeti ce spun, ma fenteaza. L-am sunat mai devreme: ca sunt la partid, ca…Domnule, dar nu intelegeti ca la mine albul e alb si negrul e negru? Da sau nu? Nu am vorbit intr-un fel?

Casuneanu Costel: Corect!

Voicu Catalin: Deci, domnu presedinte, daca aveti sa-mi trimiteti ceva astazi, bine. Daca nu, astept pana veniti dvs. Pentru ca am ceva de facut, niste plati facute si de 2 zile ma tot fenteaza domnul si nu stiu ce sa mai fac.

Casuneanu Costel: Am inteles.

Voicu Catalin: Deci nu va complicati in vreun fel.

Casuneanu Costel: E ora unu. Nu stiu ce pot face. Incerc, fara problema. Da? Cat va trebuie?

Voicu Catalin: Eu am nevoie de mai mult, dumneavoastra, dati-mi cat puteti, nu va faceti probleme, ca restul discutam cand veniti aici.

Casuneanu Costel: Am inteles. Caut sa vad ce, ce pot face, ca am plecat in concediu…

Sunt un om serios si eu va asigur ca acest transcript, domnul Basescu nu-l mai primeste de data asta. Deci, daca va spun treaba asta, inseamna ca stiu ce spun!

Catalin Voicu, senator PSD

Voicu Catalin: Deci, domnu presedinte. Mie imi trebuie, sa ma imprumutati pana la sfarsitul anului, cu 200.000. Dar, daca aveti 100 sau 50, sunt buni si aia, da? Eu, bani am, domnu presedinte. Nu am acum.

Casuneanu Costel: Stiu, domnu general, nu se pune problema.

Voicu Catalin: Sunt un om serios si eu va asigur ca acest transcript, domnul Basescu nu-l mai primeste de data asta. Deci, daca va spun treaba asta, inseamna ca stiu ce spun! Da?

Casuneanu Costel: Indiferent cum e. Asta e o alta chestiune. Deci cu mare placere. Sigur ca da. Haideti ca sun eu acum, domnu general. Da?

Voicu Catalin: Deci, nu, domnule presedinte: daca aveti, fara sa va complicati, si repet, numai cu imprumut. Stiti foarte bine ca am apelat la dumneavoastra numai in chestiuni oficiale.

Casuneanu Costel: Deci, nu se pune problema. Un singur aspect: in cazul in care nu o sa reusesc astazi, luni se rezolva 100%, ca sa stiti.

Voicu Catalin: Da, dar vreau sa imi promiteti ca fara sa va complicati, da?

Casuneanu Costel: Fara, fara nici o problema. Da?

Voicu Catalin: Am inteles. E in regula. Numai daca puteti, domn…Da?

Casuneanu Costel: Luati rezerva ca nu am timp sa pot astazi, ca eu sunt la Stuttgart dar, luni e rezolvata. Daca…dar sper s-o rezolv.

Voicu Catalin: Si in eventualitatea ca nu-mi incasez ce am…sunteti de acord sa ma pasuiti pana la sfarsitul anului? Eu trebuie sa spun dinainte!

Casuneanu Costel: Nici o problema domnu general!

Voicu Catalin: Am inteles. Domne, tot dumneavoastra ati ramas un prieten de nadejde, de va spun, am de multe ori sentimentul, mi-este groaza de rusine sa va mai sun pentru ca….

Casuneanu Costel: Nu e adevarat!

Voicu Catalin: ….Ce sa mai, sunteti altfel decat restul lumii! Ce sa mai povestesc…Da?

Casuneanu Costel: Si dumneavoastra la fel, ca….

Voicu Catalin: …fiti sigur ca dincolo de sprijinul pe care mi-l dati sub forma de imprumut, intr-o buna zi si ziua e mai aproape decat va inchipuiti, toate datoriile morale pe care le am fata de prietenul meu, dl Casuneanu, mi le voi plati. Si stiti ca sunt un om serios.

Casuneanu Costel: Deci…

Voicu Catalin: Domnule presedinte…

Casuneanu Costel: Eu va multumesc pentru incredere, nu aveti datorie fata de mine.

Voicu Catalin: Faptul ca apelez la dumneavoastra si nu apelez in alta parte, va rog sa ma intelegeti, am apreciat ca asta e bine si nu altceva.

Casuneanu Costel: Corect, corect si ma bucur, ma bucur.

Voicu Catalin: Intotdeauna apelez la oameni de o anume si de un anume nivel si de o anumita educatie si de o anumita conditie. Si daca apelez la dumneavoastra, iertati-ma si insistent va rog sa ma iertati ca indraznesc sa apelez, pentru ca nu vreau sa apelez la alte zone.

Casuneanu Costel: Va rog sa nu va faceti probleme. Mi-a facut placere si o rezolvam fara problema. Da?

Voicu Catalin: Am inteles cu amendamentul da…numai sa-mi promiteti ca nu va complicati in vreun fel, ca stiu in ce situatie va gasiti si dumneavoastra.

Casuneanu Costel: Nici un fel de probleme. Inca o intrebare.

Voicu Catalin: Da!

Casuneanu Costel: A…in ce moneda. Poate sa fie direct in euro sau in ce vreti…?

Voicu Catalin: Daca e si in euro, daca e si in lei, nu conteaza. Eu am o datorie de platit la cineva si mai am altceva de achizitionat, intelegeti?

Casuneanu Costel: Am inteles, bine!

Voicu Catalin: Dumneavoastra dati-mi ce aveti ca pana la urma trebuie sa dau ochii cu omu. Nu se poate. Da!

Casuneanu Costel: (rade)

Voicu Catalin: Nu fuge in Patagonia.

Casuneanu Costel: Bine domnu general.

Voicu Catalin: Va pup. Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume.

Casuneanu Costel: Sa traiti.

  • V-am luat banii, vesnica recunostinta

va asigur de respectul si de prietenia mea vesnica si de cate ori o sa bag cheia intr-o anumita usa si eu si familia mea ne gandim de-a pururi la dumneavoastra si sa fiti convins ca in mine aveti un aliat pe viata

Catalin Voicu, senator PSD

(…) Casuneanu Costel: Alo?

Voicu Catalin: Domnule presedinte, mii de multumiri!

Casuneanu Costel: Da, perfect! Te pup.

Voicu Catalin: Domnul este langa mine, va multumesc mult, inca o data imi probati ca sunteti acelasi prieten si om de nadejde. Doua sute de mii mi-a adus domnul, da?

Casuneanu Costel: Da, da, da, da.

Voicu Catalin: Va multumesc din tot sufletul si, uite, vi-l dau sa va confirme. Cu respect, sa traiti!

Casuneanu Costel: Nu mai e nevoie, domnu general. Nu mai e! Da?

Voicu Catalin: Cu toata dragostea, sa traiti si raman indatorat!

Casuneanu Costel: Sa traiti!

Voicu Catalin: Sa traiti! Sa traiti! Sa traiti!

Casuneanu Costel: Bine, cu respect, sa traiti!

(…) Casuneanu Costel: Da?

Voicu Catalin: Am vrut sa va multumesc, inca o data…

Casuneanu Costel: Nu tre sa…

Voicu Catalin: …sa va asigur de respectul si de prietenia mea vesnica si de cate ori o sa bag cheia intr-o anumita usa si eu si familia mea ne gandim de-a pururi la dumneavoastra si sa fiti convins ca in mine aveti un aliat pe viata, eu sunt un om de o anumita onoare pe care dumneavoastra ati vazut-o si o s-o simtiti de acum inainte toata viata, iar in ce ma priveste, va multumesc ca m-ati scos dintr-o mare problema acum. Va multumesc mult, domnule presedinte!

Casuneanu Costel: Cu placere, ma bucur ca…!

Voicu Catalin: Abia astept sa va revad si vi-i restitui exact cum am vorbit, in conditiile in care vi le-am prezentat. Si va rog mult sa apelati oricand!

Casuneanu Costel: Am inteles. Nici o problema. Bine.

Voicu Catalin: Cu toata dragostea. Sa traiti. Sa traiti.

Casuneanu Costel: Cu respect, traiti, traiti!

  • Sfanta Parascheva va iubeste!

(...) Nota procurorilor DNA: La scurt timp dupa intalnirea cu inv. Florin Costiniu (n.r. judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie), inc. Catalin Voicu l-a contactat telefonic pe inv. Costel Casuneanu si in acelasi limbaj eliptic si disimulat i-a transmis ca a discutat in cursul diminetii cu inv Florin Costiniu de la care a aflat ca recursul declarat de SC PA&CO International SRL se va solutiona la termenul din 14.10.2009 in favoarea acestei firme.

Voicu Catalin: Sa traiti!

Casuneanu Costel: Cu deosebit respect! Sa traiti domnu general!

Voicu Catalin: 14 octombrie. Mergem la doctor si e rezolvat.

Casuneanu Costel: Am inteles. Vroiam sa va intreb daca aveti vreo veste de la baietii aia. In ce stadiu mai suntem.

Voicu Catalin: Imediat va, imediat va sun eu. Da, domn presedinte. Ca m-am ocupat de dl doctor in dimineata asta. Da?

Casuneanu Costel: Am inteles, am inteles!

Voicu Catalin: Ce sa facem? Asta e. Daca si doctorii astia sunt in agitatie mare!

Casuneanu Costel: Da, da.

Voicu Catalin: Dar e bine ce am facut. Am facut o treaba foarte buna.

Casuneanu Costel: Sunt convins.

Voicu Catalin: Va pun. Va sun imediat. Sa traiti!

Casuneanu Costel: Cu deosebit respect!

Nota procurorilor:Cu doua zile inaintea termenului de judecata a recursului (14.10.2009), inc. Catalin Voicu l-a apelat telefonic pe inv. Costel Casuneanu si i-a dat noi asigurari ca procesul se va solutiona la termenul de 14.10.2009 iar hotararea va fi favorabila SC PA&CO International SRL.

Voicu Catalin: Am confirmarea printr-un domn de legatura…

Casuneanu Costel: Cu deosebit respect! Sa ne traiti, domn general!

Voicu Catalin: Miercuri, Sfanta Paraschieva va iubeste!

Casuneanu Costel: Am inteles! De aceea vroiam…

Voicu Catalin: Va dau un prieten…Pai miercuri e Sfanta Paraschieva. Va dau un prieten sa va salute.

Casuneanu Costel: Asa este! Multumesc!

Voicu Catalin: Fara nume, fara nume, ca dusmanul asculta!

  • Voicu se teme de diavoli

Dumneavoastra, cu mainile goale, va luptati cu dusmanul si dusmanul, cu mainile pline de argintii tradarii, n-a invins, si nu va invinge. Suta la suta.

Catalin Voicu, senator PSD

Nota procurorilor DNA: In ziua de 14.10.2009, completul de judecata format din magistratii Carmen Frumuselu, Simona Marcu si Joita Preda, constatand recursul declarat de SC PA&CO International SRL este in stare de judecata, l-a pus in dezbaterea partilor si in final a hotarat amanarea pronuntarii deciziei la data de 21. 08. 2009. Solutia instantiei a fost comunicata telefonic inc. Catalin Voicu in aceiasi zi de inv. Florin Costiniu:

Costiniu Florin: Da excelenta. Sa traiti!

Voicu Catalin: Eu va invit la o masa ecologica.

Costiniu Florin: A trebuit sa accept invitatia domnului presedinte Popa, acum un minut am plecat. Mergem undeva spre Oltenita, ca da si el, asa…conducerii Curtii, un mic si-o bere, apropo de pensie, de…

Voicu Catalin: Ce a zis doamna profesoara? Pe studentul ala il noteaza saptamana viitoare?

Costiniu Florin: Exact, exact, exact.

Voicu Catalin: A ramas dansa sa analizeze, nu?

Costiniu Florin: Da, exact, da. E foarte bine.

Voicu Catalin: Mm, sa va auda Dumnezeu, da sa stiti ca sunt asa, mai…

Costiniu Florin: Nu, este foarte bine, credeti-ma.

Voicu Catalin: Da? Bine.

Costiniu Florin: Ca, daca era rau, era azi. Da nu e, e bine.

Voicu Catalin: Am inteles. Am inteles, dar sa vedeti ca intotdeauna diavolii - stiti cum e - in intervale si in rastimpuri isi fac jocul.

Costiniu Florin: Este adevarat, dar nu este cazul, ingerii vor …

Voicu Catalin: Le-o fi fost frica de Sf. Parascheva azi, si au cerut sa-si faca jocul diavolesc.

Costiniu Florin: Nu, nu, stati linistit, ca e…

Voicu Catalin: E in regula.

Costiniu Florin: Cand ne vedem, va spun eu.

Voicu Catalin: Vorbim cand ne vedem, da? Bine?

Costiniu Florin: Cu respect, sa traiti!

  • Sfanta Parascheva obtine o amanare, dar nu poate evita raul

(…)

Voicu Catalin: Domnule Presedinte!

Casuneanu Costel: Cu deosebit respect, sa traiti!

Voicu Catalin: Sfanta Parascheva a indepartat raul de dumneavoastra astazi, care incerca cineva sa-l faca, ne-a indrumat bine si a ramas in discutie tratamentul intr-o saptamana. E bine. E foarte bine.

Casuneanu Costel: Am inteles.

Voicu Catalin: Sa stiti ca am confirmarea ca Sfanta Parascheva chiar va iubeste.

Casuneanu Costel: Va multumesc din suflet.

Voicu Catalin: Dumneavoastra, cu mainile goale, va luptati cu dusmanul si dusmanul, cu mainile pline de argintii tradarii, n-a invins, si nu va invinge. Suta la suta.

Casuneanu Costel: Ma bucur.

Voicu Catalin: Cu toata dragostea va pupam.

Casuneanu Costel: Va multumesc din suflet. Cu deosebit respect.

Voicu Catalin: Sunt alaturi de dumneavoastra si o sa vedeti ca lucrurile decurg ca mine si in mine aveti un frate, si o sa va convingeti la greu ca nu sunt printre putinii. Sunt singurul langa dumneavoastra si langa familia dumneavoastra. Va pup!

Casuneanu Costel: Sunt convins si va multumesc din suflet!

Nota procurorilor: Prin decizia nr. 5039 din 11.11.2009 pronuntata de Inalta Curte de Casatie si Justitie - Sectia Contencios Administrativ si Fiscal in dosarul nr 3360/2/2009 s-a dispus respingerea ca nefondat a recursului declarat de SC PA&CO International SRL impotriva sentintei nr 1698 din 17.04.2009 a Curtii de Apel Bucuresti.

In dupa amiaza zilei de 11.11.2009, inc Catalin Voicu s-a intalnit cu inv Florin Costiniu si impreuna au purtat discutii referitoare la solutia adoptata de instanta, dupa care folosind aparatul telefonic al inc Catalin Voicu au purtat convorbiri cu inv Costel Casuneanu incercand sa-si justifice esecul interventiilor facute pe langa magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie care au pronuntat hotararea, prin aceea ca vina apartine in exclusivitate membrilor completului.